Já jsem našel stěrače, teploměr, kšiltovku Selénia, polštářky proti mlžení oken a z firemního večírku (nevím jak a proč) přinesl mikinu Pirelli. Jinak sluchátka, kosmetika, sekyrka, krýgl a nějaké to oblečení.
Klasicky a asi ten najlepší darček, trenky a ponošky el. holiaci strojček Philips, hodinky Casio, niake sprcháče, dve voňavky a včera som si kúpil univerzálnu lakťovú opierku do auta a na firemnej kapusnici som v tombole vyhral vypchatú kunu kto budete chcieť vidieť foto pošlem
Já kromě "běžných" dárků dostal model Punta Eva 1/43 a hodinky s designem volantu a přístrojové desky Abarthu 500.
Škoda že to Ježíšek 100%-ně nezvládl a nepřinesl hodinky ala Punto, ale i tak mu děkuju
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Tak u nás doma klasika(něco na sebe,kosmetika,ňáký jídlo a pídlo).Ve firmě zase 5l naturalu na už letošní 9 celorepublikovej srazík a 2 mi přidal šéf na nové hliníky.
Jezdím jen tak rychle jak můj strážnej anděl dokáže lítat.
Tak já se taky musim pochlubit, kromě normálních dárků jsem dostal jízdu ve Ferrari F 430.
Jízda bude na letišti Mnichovo Hradiště a v běžném provozu, je to od firmy ShowCars.
Kromě běžných a každý rok potěšujících dárků (ponožky, trenky, sprcháče a voňavky) mě potěšil digitální alkoholtester, který jsme ještě o Štědrý večer málem strhli na hasičárně
Takže na srazu už nebudu foukat do trubičky, ale přivezu si moderní technologii.
Jinak světla Angel eyes jsou zatím na cestě, tak těmi se ještě chlubit nebudu
Grande Punto 1.2 48 kW/65 hp 5dv. Blue New Orleans
Jirka píše:Tak já se taky musim pochlubit, kromě normálních dárků jsem dostal jízdu ve Ferrari F 430.
Jízda bude na letišti Mnichovo Hradiště a v běžném provozu, je to od firmy ShowCars.
Bychom se mohli spolu domluvit a udělat zároveň minisraz- a udělat si navzájem fotky
Tak letos samé dobré věci ....
Dálniční známku, novou lifetime navigaci a další poukaz na showcars (takže s narozeninovým poukazem celkem hodinovou jízdu s Lamborghini Gallardo)
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky