Co máte napsané ve velkém TP vy? Hlavně ti co kupovali auto na plechách.
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Mám v TP to samé co Ty, na alu jsem dal 185/65/15. Pokud bude? chtít vět?í, musí být schváleny pro tento vůz - tento typový list Ti vystaví distributor nebo prodejce disků,pak ho donese? na magistrát a za men?í poplatek (jak jinak) si nechá? dopsat dal?í alternativy do TPJarou? píše:Zdarec pánové, dneska jsem si konečně byl pro velký TP a jaké překvapení mě čekalo, kdy? jsem ho otevřel. Základní rozměr plechových kol 175/65R15 - ty byly na autě. Dal?í záznamy: varianta 185/65R15, mů?ou být pou?ity ráfky z lehkých slitin! Nějaká mo?nost R16 nebo R17 - nic.
Co máte napsané ve velkém TP vy? Hlavně ti co kupovali auto na plechách.
Naprosto souhlasím, policajty mám u prdele, ti nemají ani tu?ení. Já to chci legal pro případ havárky, kdy po tom poji??ovna při lámání chleba nejspí? půjde.2. varianta.
Vyka?lat se na v?echno. Koupit si co chce?. PČR Ti na dálnici nic říci nemů?e. Nemá u sebe Tvůj VTP, aby si mohla ověřit, ?e kola nejsou dovolena dle výrobce a na pravidelnou prohlídku STK pojede? na plecháčích, které jsou v pořádku a s VTP souhlasí.
Takto sem to ře?il taky...Márty píše: 2. varianta.
Vyka?lat se na v?echno. Koupit si co chce?. PČR Ti na dálnici nic říci nemů?e. Nemá u sebe Tvůj VTP, aby si mohla ověřit, ?e kola nejsou dovolena dle výrobce a na pravidelnou prohlídku STK pojede? na plecháčích, které jsou v pořádku a s VTP souhlasí.
Ale co kdyz uz kola mam a chtel bych to hodit do technicaku, jde to nejak???Márty píše:Ano. Pokud chce? jiné rozměry, ne? je uvedeno ve VTP, tak musí? při koupi disků po?ádat o tzv. typový list a s tímto listem zajít na STK (něco jako Evidenční kontrolu), kde Ti technik vystaví potvrzení, ?e v?e souhlasí a pak na Dopraváku si nechá? nový rozměr zapsat (změna údají ve VTP, tu?ím 800kč). To je celé.
2. varianta.