Kde tankujete?
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Kde tankujete?
Proč právě zde a jaké máte zku?enosti?

Původně: Fiat Grande Punto Dynamic 5D 1.3 Mjet  Red Bolero

- 
				ironlionzion
- Štamgast
Agip
- proto?e je to italská značka a mám italské auto
- proto?e sbírám body podobně jako u Shell. Ty pak utratím za myčku. V?dycky mi to vychází, za 3 natankování 1x myčka s vy??ím programem.
- proto?e mají pravidelné letní akce, kdy kromě bodu sbírám i samolepky a ty pak mů?u vyměnit za něco z letní kolekce. U? mám od nich kvalitní nafukovací lehátko k vodě, značkový ba?u?ek a velkou ta?ku HEAD

- proto?e je to italská značka a mám italské auto
- proto?e sbírám body podobně jako u Shell. Ty pak utratím za myčku. V?dycky mi to vychází, za 3 natankování 1x myčka s vy??ím programem.
- proto?e mají pravidelné letní akce, kdy kromě bodu sbírám i samolepky a ty pak mů?u vyměnit za něco z letní kolekce. U? mám od nich kvalitní nafukovací lehátko k vodě, značkový ba?u?ek a velkou ta?ku HEAD
					Naposledy upravil(a) ironlionzion dne pát črc 27, 2007 8:18, celkem upraveno 1 x.

GP 3d 1,2 Dynamic

- 
				Pepa B.
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
..pokud to jde, tankuju na Shellce. Důvod? Prý mají kvalitněj?í benzín ne? u Globusu   ..teď upřímně, kdy? jsem měl je?tě Bravu, zkou?el jsem různé benzíny, i Natural 98 právě od Globusu, rozdíl jsem nepoznal. Pak jsem nabral pár plných nádr?í V-Power 95 na Shellce - opět jsem nepozoroval rozdíl, mo?ná tak psychologickej, kdy? jsem si říkal: "Přece to musí jet lépe
 ..teď upřímně, kdy? jsem měl je?tě Bravu, zkou?el jsem různé benzíny, i Natural 98 právě od Globusu, rozdíl jsem nepoznal. Pak jsem nabral pár plných nádr?í V-Power 95 na Shellce - opět jsem nepozoroval rozdíl, mo?ná tak psychologickej, kdy? jsem si říkal: "Přece to musí jet lépe  "..nejelo. Alespoň jsem si ale pročistil palivovou soustavu
 "..nejelo. Alespoň jsem si ale pročistil palivovou soustavu 

..teď upřímně, kdy? jsem měl je?tě Bravu, zkou?el jsem různé benzíny, i Natural 98 právě od Globusu, rozdíl jsem nepoznal. Pak jsem nabral pár plných nádr?í V-Power 95 na Shellce - opět jsem nepozoroval rozdíl, mo?ná tak psychologickej, kdy? jsem si říkal: "Přece to musí jet lépe
 ..teď upřímně, kdy? jsem měl je?tě Bravu, zkou?el jsem různé benzíny, i Natural 98 právě od Globusu, rozdíl jsem nepoznal. Pak jsem nabral pár plných nádr?í V-Power 95 na Shellce - opět jsem nepozoroval rozdíl, mo?ná tak psychologickej, kdy? jsem si říkal: "Přece to musí jet lépe  "..nejelo. Alespoň jsem si ale pročistil palivovou soustavu
 "..nejelo. Alespoň jsem si ale pročistil palivovou soustavu 
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey

Já tankuju u Shell, není sice z nejlevněj?ích, ale mám to po cestě, beru body na kartu a jak psal Ravic, prodávají tam za 3 pětky Ferrari! Kde dneska koupíte za babku takové fáro??? 

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV

Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
- 
				Pepa B.
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
..ano, kultivovaněj?í mo?ná, ale auto jelo stále stejně, tak jsem to myslelTommy píše:já teda rozdíl mezi N95 a N98 poznal. Motor byl kultivovaněj?í, co? byl největ?é rozdíl.
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey

Grande Punto, 5dv., 1.4 77k, Dynamic (New Orleans
 Grande Punto, 5dv., 1.4 77k, Dynamic (New Orleans  5.8l/100km
5.8l/100km