Jen bych se rad zeptal, zdali nemate nekdo s timto ventilem zkusenosti. Tak trosku o tom premyslim a nikde jsem zde na to nenarazil. budu rad za kazdou radu
jako myslím ?e tady z fora by k BO ventilu mohl mo?ná něco říct tak bany nebo kriss..ti s tím mo?ná mají zku?enost....taky je tady pár zručných mehaniků jako Jára jirka a tak dál...za mně vím jen ?e to dělá takové to ts tssss jako mohlo byto být zajímavé
samo ?e jsem zapomenul na lidi kteří o tom taky ví hodně mastery typu esses a pod.. ..jinak paráda pane esesák!teda esli je to tvoje to co si myslím ?e je
Naposledy upravil(a) benja dne čtv dub 14, 2011 17:16, celkem upraveno 1 x.
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
PResne tak co jsem tak zjistoval,tak to vyrovnava tlak mezi snekem a skrtici klapkou.pri sundani nohy z plynu se zavre skrtici klapka a turbo se dal toci setrvacnosti,proto se hromadi v potrubi prebytecny tlak a turbo se jim brzdi a zahriva..BOV ho prave odpusti a da se ric,ze by mel i setrit turbo a zamezit tzv. turbodiram kdy se musi vyrovnat tlak po opetovnem seslapnuti plynu..ale mam to jen vycteny tak nevim...hlavne jak na tu montaz,nebo spis ktery obednat..
tak toto jsem vyčetl taky..mělo by to tak nějak ?etřit turbítko:D
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Turbo u GP (benzín i nafta) samozřejmě mají přepou?těcí ventil od turbíny. Jen je v uzavřeném okruhu a fouká do airboxu. Montá? otevřeného BOV je jen pro zvukový efekt, při přeřazení zasyčí ven. Proto ten zvuk
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Jakym zpusobem se pak zaslepuje dira do sani ktera vznikne odpojenim ventilu? Me strasne irituje ze soucasti zpetneho vedeni je kryt motoru a musi se to cele rozdelat kdyz je potreba ho sudat....
A kde by jsi chtěl na tom dieselu 1,3mjtd hledat tu klapku? ?ádná tam neni, u? z pricipu diesel nic takováho nepotřebuje.
Rad?i po?etři peníze a kup si do auta něco jinýho.
eses: pekny, jen jsem myslel to zaslepit primo na hadici co vede do turba. Nechces napsat co bylo to 'neco'? Obecny neco se blbe shani. Btw co je to za kit sani a kolik stal? Bylo to poznat? Idealne jestli mas zmerenej plnici tlak pred a po?
Edit: Nemas vic obrazku?