A máme to tu, právě jsem se vrátil z ?enevského autosalonu a letos byl opravdu parádní.
Hvězda autosalonu? Jednoznačně dvě - Alfa 4C a Ferrari FF.
Co mne zaujalo? Lancia coby plnoformátová automobilka, Fiat koncept 500 Zagato i Freemont, Alfa to, jak utajila takovou pecku, jako je 4C a velkou parádou je Jeep Grand Cherokee.
Honzus píše:A máme to tu, právě jsem se vrátil z ?enevského autosalonu a letos byl opravdu parádní.
Super, díky za aktuální fotky! Mě hodně zajímal avizovaný facelift Eva a jak vidím, byly to jen plané řeči. ?koda.
Honzusi dík.
Du?an píše:
JardaK. píše:, ?e v dubnu se chystá premiéra faceliftovaného Eva. No konečně, myslím, ?e hlavně předek potřebuje změnu, ale nevíte někdo, jak to auto bude vypadat?
Dnes mi z Fiatu Prostějov napsali, ?e termín představení se posouvá z dubna do druhé poloviny roku
JardoK, u? jsem psal vý?e uvedenou informaci. Určitě se nebude jednat o výrazně viditelné kosmetické změny - tak?e asi klasika: nové látky, příp. nějaká kravinka ...
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
PS: Honzusi, děkuji za parádní fotky a zprostředkování "náv?těvy" autosalonu
Jo přesně proto je to foceno, Audi A1 má nejdebilněj?í ergonomii interiéru, jakou jsem kdy viděl, ono ten zapalovač je a? konec, nedosahne? ani na ovladače klimatizace a ta řada pod tím je nedosa?itelná....
Pamatuju si, jak Alfu 159 v?ichni kritizovali, ?e při zařazené 1 a 3 se mů?e hůř k ovladačům klima (ale mohlo se), u A1 čteme o bezchybné ergonomii a kvalitě interiéru, ani jedno v tom autě ale není
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Ferrari FF (zadek) Hyundai Veloster (paskvil s rozdílným počtem dveří po stranách. U? jsem četl, ?e se pro Evropu bude vyrábět pětidvéřový - asi je tu stejně smý?lejících jako já víc) Lancia Thema a Voyager (kde jsou italské křivky? Kdy? budu chtít Ameriku, koupím si Ameriku) Kia Picanto (nádherný čumák, hrozný zadek)
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky