No problémem je,?e ti kokoti to vymysleli tak, ?e to dr?í pouze plastovýma zobáčkama, a jeden z nich povolil.MYslíte ?e se to dá někde sehnat jako náhradní díl? nebo musím koupit celou tu li?tu (počítám tak 2000,-) ??
díky za ka?dou radu
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
To myslí? vá?ně1nekros1 píše:jasne ze da bud ve fiate alebo v skodovke kde to je xkrat lacnejsie
Blbá politika automobilky, ale dělá se to tak v?eobecně. Ty si ov?em mů?e? demontovat zbytek zobáčků ze své původní li?ty a bude? to mít jako náhradní díl doma schované!lukasbc píše:TAk pánové a dámy. Včera jsem byl v AF v Ostravě a to kvůli výměny oleje - po 14tisících byl dole na měrce jakoby mazut (bez sov)tak jsem nechtěl nechat nic náhodě a zajel tam.Při té příle?itosti mi vyměnili i hadici na odsávání (pod krabicí se vzduchoým filtrem) - byla celá popraskaná..
Zeptal jsem se tedy na ten zobáček z toho plastu, jestlit o půjde tedy objednat.
A chlapík o této závadě věděl - stává se to celkem často prý.Ale ty zobáčky se nedodávají nikde jako náhradní, tak?e v rámci záruky objednal sám od sebe celou tu li?tu novou.JE to ta na tom horním obrázku pod číslem 1 komplet.
Nejsem ekolog - ale tohle mě fakticky sere.V podstatě nepo?kozený kus auta se vymění jenom proto, ?e trotli nejsou schopni o?éfovat u dodavatele ty plastové čudlíky (viz moje foto) jako náhradní díl........No coment.
TAk?e pří?tí týden budu mít kousek nového auta![]()
![]()
jo a po záruce se pak budu modlit,aby se to nestalo znovu,proto?e platit určitě pěknou sumu za tento díl se mi chtít nebude..... běs
Mně se zase uvolnila ta lišta pod oknem, ale v interieru. Fouká tudy teplý vzduch na sklo.lukasbc píše:Zdravím,v?iml jsem si po zimě,kdy? jsem včera myl auto,?e mám vypouklou tu plastovou li?tu pod oknem.Nemyslím tu na kapotě,ale pod ní.Je to ten díl co prakticky slou?í jako kryt sání a prochází ním hřídelky stěračů.
No problémem je,?e ti kokoti to vymysleli tak, ?e to dr?í pouze plastovýma zobáčkama, a jeden z nich povolil.MYslíte ?e se to dá někde sehnat jako náhradní díl? nebo musím koupit celou tu li?tu (počítám tak 2000,-) ??
díky za ka?dou radu
Já tu lištu pod oknem v interiéru mám taktéž ovolněnou, na jedné straně mě to odstává. Ve Fiatu mě řekli že musím celej ten díl vyměnit, že oprava je nemožná.jeník1 píše:Mně se zase uvolnila ta lišta pod oknem, ale v interieru. Fouká tudy teplý vzduch na sklo.lukasbc píše:Zdravím,v?iml jsem si po zimě,kdy? jsem včera myl auto,?e mám vypouklou tu plastovou li?tu pod oknem.Nemyslím tu na kapotě,ale pod ní.Je to ten díl co prakticky slou?í jako kryt sání a prochází ním hřídelky stěračů.
díky za ka?dou radu
Mám to ještě do června 2013 v záruce. V půlce prosince 2012 jsem to reklamoval a ve Fiatu mi řekli, že záruční opravy začnou řešit až v novem roce. Jako důvod uvedli "organizační změny" a stěhování centrály do Maďarska. Tak to jsem zvědav jak to dopadne.Kriss píše:Nedá ja už to řešil jednou ted v zime to presklo po dvou letech znova a už to seru. Kupovat to nebudu