stofo píše:prispejem aj ja uz som svoje nowe GP stihol ?krtnut.... ach jaaj a taktiez mi zmyzli čiapočky na gumách...je to na....
mě v praze zmizela polovina druhé sady čepiček:D.. nové hliníky...
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
Tak?e bohu?el i na mě do?lo...
...venku bylo tak "krásně, slunce svítilo, mrzlo...a na cestě nádherný led...bylo to tak na brusle...a moje krásné GP je v servise...zastavil mě a? sloupek od plotu...ale jsem i přesto pojízdný...teď jezdím Ideou, jako náhradní auto.
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic Magnetico Blu
Honza píše:Tak?e bohu?el i na mě do?lo...
...venku bylo tak "krásně, slunce svítilo, mrzlo...a na cestě nádherný led...bylo to tak na brusle...a moje krásné GP je v servise...zastavil mě a? sloupek od plotu...ale jsem i přesto pojízdný...teď jezdím Ideou, jako náhradní auto.
Ouuu! Soucítím s tebou. Co ESP? Vypomohlo? Na ledu asi ani to není v?emocné..
Já jsem je to asi měsíc zpět vzal z podobného důvodu vrata..k mýmu stěstí rchlost chůze znamenala pouze destrukci krytky na ta?né oko.
Přeji brzké uzdravení 16V brá?ky..
Při cestě z mírného kopce ( ale velmi zrádného ) se auto utrhlo a jelo jako saně. Bylo to tak kluzké, ?e nepomohlo nic,a ni jsem neměl mo?nost trefit třeba mezi sloupky jen do plotu. Jinak se mi celou zimu jezdilo super, v podstatě pořád na sněhu, auto je super, bohu?el, fyzikální zákony nejdou obelstít...
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic Magnetico Blu
Honza píše:Při cestě z mírného kopce ( ale velmi zrádného ) se auto utrhlo a jelo jako saně. Bylo to tak kluzké, ?e nepomohlo nic,a ni jsem neměl mo?nost trefit třeba mezi sloupky jen do plotu. Jinak se mi celou zimu jezdilo super, v podstatě pořád na sněhu, auto je super, bohu?el, fyzikální zákony nejdou obelstít...
no pokial si to odniesol len naraznik tak este dobre. ale aj tak to je smola.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Včera jsem měl ?těstí.
Při odbočování po hlavní silnici doleva vyjel zleva po hlavní autobus, který jel rovně na vedlej?í silnici. Asi měl co dělat, proto?e se od mého levého boku zastavil ve vzdálenosti asi 1 m.
Uf, to jsem se zpotil
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky