Spotřeba benzínu nebo nafty

Vše okolo motoru, převodovky,sání, výfuku,atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
dony
Profík

Příspěvek od dony »

... kdepak,mám stale origo? soft.
Obrázek
g-lobby
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-lobby »

J.B. píše:g-lobby-sice trochu mimo téma ale v ten kraj -myslím slavkovský les vyrá?ím zítra-to jest náhodička....
v tom případě je mimo ka?dý 5. příspěvek tady :lol:
kolemjdoucí
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlVyb »

Dusan ma podle me pravdu s tim rychlym rozjezdem a pak jen udrzovat rychlost.... alespon u nasich 1.2 to plati... :D
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

AlVyb píše:Dusan ma podle me pravdu s tim rychlym rozjezdem a pak jen udrzovat rychlost.... alespon u nasich 1.2 to plati... :D
Jsem rád, ?e mi to alespoň jeden 1,2-kař potvrzuje :)(:
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
benja
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od benja »

já netvrdím?e to tak nelze aplikovat... já jen tvrím ?e nejvíce se na spotřebě projevuje rozjezd a vysoké otáčky...třeba včera mě celou cestu z ostravy sířil leon v tédéíčku... jako spotřeba byla kolem devíti
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
milos79
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milos79 »

dusanku, mozem ti to aj ja potvrdit, v ramci moznosti je lepsie svizne sa rozjet i za cenu okamzitej vyssej spotreby a potom len "lechtat" plyn a udrzovat, ako na strasne dlhom useku to rozbiehat straasne pomaly a tiez nie za malu spotrebu..
GP 5D, Active+ICE 1.2 biela ambient
dony
Profík

Příspěvek od dony »

... jen si nahrajte ecodrive (majitelé 1.2-ky s B&M) a oni vám va?i jízdu za pět dní je?dění zprofilují a uká?ou jak nejlépe řadit!!!

... a proto?e jste palice dubové,tak jsem dnes aplikoval jízdu s lehkýmy rozjezdy v aygo (3 válce,50kW) a je to v pohodě,tím říkám,?e co tady plácáte,jsou jen va?e aliby,proto?e na to nemáte potřebný klid a rozvahu.

... a? si ka?dý jezdí jak chce (sám nevím,jak dlouho mě to takhle bude bavit :wink: ),ov?em sní?ení spotřeby vlivem lehkých rozjezdů je NEVYVRATITELNÉ :idea: :idea: :idea:

... mír v du?i :twisted:
Obrázek
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

dony píše:... mír v du?i :twisted:

Já bych snad jen dodal...

... vír v nádr?i :twisted:
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

dony píše:... jen si nahrajte ecodrive (majitelé 1.2-ky s B&M) a oni vám va?i jízdu za pět dní je?dění zprofilují a uká?ou jak nejlépe řadit!!!

... a proto?e jste palice dubové,tak jsem dnes aplikoval jízdu s lehkýmy rozjezdy v aygo (3 válce,50kW) a je to v pohodě,tím říkám,?e co tady plácáte,jsou jen va?e aliby,proto?e na to nemáte potřebný klid a rozvahu.

... a? si ka?dý jezdí jak chce (sám nevím,jak dlouho mě to takhle bude bavit :wink: ),ov?em sní?ení spotřeby vlivem lehkých rozjezdů je NEVYVRATITELNÉ :idea: :idea: :idea:

V mých příspěvcích se nejedná o rozjezdy z místa ale o styl rozjezdů cca z 50 km/h (zpři výjezdu z obce) na 90 (130) km/h
Ka?lu na Eco drive, pro mě je jasná reálná průměrná spotřeba a uka?te mi někoho, kdo jezdí jiným stylem s 1,2-kou v průměru na okreskách za 5,5 l/100 km, případně i za méně (můj rekord v obsazení jednou osobou na 100 km za 4,9l/100 km (v?e dle PP)
Renault Captur 130 HP
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Du?an píše:
dony píše:... jen si nahrajte ecodrive (majitelé 1.2-ky s B&M) a oni vám va?i jízdu za pět dní je?dění zprofilují a uká?ou jak nejlépe řadit!!!

V mých příspěvcích se nejedná o rozjezdy z místa ale o styl rozjezdů cca z 50 km/h (zpři výjezdu z obce) na 90 (130) km/h
Ka?lu na Eco drive, pro mě je jasná reálná průměrná spotřeba a uka?te mi někoho, kdo jezdí jiným stylem s 1,2-kou v průměru na okreskách za 5,5 l/100 km, případně i za méně (můj rekord v obsazení jednou osobou na 100 km za 4,9l/100 km (v?e dle PP)
...a jak ti to vychází na výpočet podle dotankování?
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
dony
Profík

Příspěvek od dony »

... já mluvím o rozjezdech :D
Obrázek
dony
Profík

Příspěvek od dony »

... a na natankování a spočítání spotřeby jsem sám zvědav,PP je toti? slu?ný optimista :lol:
Obrázek
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Jarou? píše:...a jak ti to vychází na výpočet podle dotankování?
K tomu jsem se zatím nedostal, ale chystám se PP s reálem někdy vyzkou?et
Renault Captur 130 HP
julo
Štamgast

Příspěvek od julo »

E?te mi prezraďte 1.2-kári pri akých otáčkach po meste radíte. Teraz keď nám dali 50-ku tak to ide dos? do spotreby, teraz tak 7.8-7.9 l pri svi?nej?ej jazde mestom, podža premávky. Preto?e jazdi? na 4-ke 55 pri cca 2000 ot. sa mi zdá trápenie pre motor, hoci spotreba je lep?ia, aby nezlenivel. Mimo mesto súhlasím ?e rozbehnú? čo najskôr na po?adovanú rýchlos?, nebá? sa aj poriadne vytoči? a potom u? len udr?iava? rýchlos?.
Mne to nedá, s tým autom sa proste pomaly jazdi? nedá, hlavne keď TDI zaspí na kri?ovatke na zelenú a potom sa ide zblázni? aby ma dobehol, no jasné ?e ma dobehne :cry: .
Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
badalandabad
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od badalandabad »

Pepa B. píše:Brno - Praha,Ruzyně - Brno. Nonstop 150km/h, zaplá klima celou cestu. Spotřeba v Brně ukazovala 8.9 litrů, no roze?ranost sama :lol: :lol:

.. pán asi jezdí s majáčkem,?e?;-)
\______
/__|___\___
[(O)_____(O)\
Fiat GP 1.2Ice -> Obrázek
Odpovědět