Spotřeba benzínu nebo nafty
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
já netvrdím?e to tak nelze aplikovat... já jen tvrím ?e nejvíce se na spotřebě projevuje rozjezd a vysoké otáčky...třeba včera mě celou cestu z ostravy sířil leon v tédéíčku... jako spotřeba byla kolem devíti
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
... jen si nahrajte ecodrive (majitelé 1.2-ky s B&M) a oni vám va?i jízdu za pět dní je?dění zprofilují a uká?ou jak nejlépe řadit!!!
... a proto?e jste palice dubové,tak jsem dnes aplikoval jízdu s lehkýmy rozjezdy v aygo (3 válce,50kW) a je to v pohodě,tím říkám,?e co tady plácáte,jsou jen va?e aliby,proto?e na to nemáte potřebný klid a rozvahu.
... a? si ka?dý jezdí jak chce (sám nevím,jak dlouho mě to takhle bude bavit
),ov?em sní?ení spotřeby vlivem lehkých rozjezdů je NEVYVRATITELNÉ
... mír v du?i
... a proto?e jste palice dubové,tak jsem dnes aplikoval jízdu s lehkýmy rozjezdy v aygo (3 válce,50kW) a je to v pohodě,tím říkám,?e co tady plácáte,jsou jen va?e aliby,proto?e na to nemáte potřebný klid a rozvahu.
... a? si ka?dý jezdí jak chce (sám nevím,jak dlouho mě to takhle bude bavit

... mír v du?i

V mých příspěvcích se nejedná o rozjezdy z místa ale o styl rozjezdů cca z 50 km/h (zpři výjezdu z obce) na 90 (130) km/hdony píše:... jen si nahrajte ecodrive (majitelé 1.2-ky s B&M) a oni vám va?i jízdu za pět dní je?dění zprofilují a uká?ou jak nejlépe řadit!!!
... a? si ka?dý jezdí jak chce (sám nevím,jak dlouho mě to takhle bude bavit),ov?em sní?ení spotřeby vlivem lehkých rozjezdů je NEVYVRATITELNÉ
![]()
![]()
![]()
... mír v du?i
Ka?lu na Eco drive, pro mě je jasná reálná průměrná spotřeba a uka?te mi někoho, kdo jezdí jiným stylem s 1,2-kou v průměru na okreskách za 5,5 l/100 km, případně i za méně (můj rekord v obsazení jednou osobou na 100 km za 4,9l/100 km (v?e dle PP)
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
...a jak ti to vychází na výpočet podle dotankování?Du?an píše:V mých příspěvcích se nejedná o rozjezdy z místa ale o styl rozjezdů cca z 50 km/h (zpři výjezdu z obce) na 90 (130) km/hdony píše:... jen si nahrajte ecodrive (majitelé 1.2-ky s B&M) a oni vám va?i jízdu za pět dní je?dění zprofilují a uká?ou jak nejlépe řadit!!!
... a? si ka?dý jezdí jak chce (sám nevím,jak dlouho mě to takhle bude bavit),ov?em sní?ení spotřeby vlivem lehkých rozjezdů je NEVYVRATITELNÉ
![]()
![]()
![]()
... mír v du?i
Ka?lu na Eco drive, pro mě je jasná reálná průměrná spotřeba a uka?te mi někoho, kdo jezdí jiným stylem s 1,2-kou v průměru na okreskách za 5,5 l/100 km, případně i za méně (můj rekord v obsazení jednou osobou na 100 km za 4,9l/100 km (v?e dle PP)
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
E?te mi prezraďte 1.2-kári pri akých otáčkach po meste radíte. Teraz keď nám dali 50-ku tak to ide dos? do spotreby, teraz tak 7.8-7.9 l pri svi?nej?ej jazde mestom, podža premávky. Preto?e jazdi? na 4-ke 55 pri cca 2000 ot. sa mi zdá trápenie pre motor, hoci spotreba je lep?ia, aby nezlenivel. Mimo mesto súhlasím ?e rozbehnú? čo najskôr na po?adovanú rýchlos?, nebá? sa aj poriadne vytoči? a potom u? len udr?iava? rýchlos?.
Mne to nedá, s tým autom sa proste pomaly jazdi? nedá, hlavne keď TDI zaspí na kri?ovatke na zelenú a potom sa ide zblázni? aby ma dobehol, no jasné ?e ma dobehne
.
Mne to nedá, s tým autom sa proste pomaly jazdi? nedá, hlavne keď TDI zaspí na kri?ovatke na zelenú a potom sa ide zblázni? aby ma dobehol, no jasné ?e ma dobehne

Grande Punto 1.2 8V 5dv Dynamic, červená exotika
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele: