JardaK. píše:Mo?ná má? pravdu, ale dneska mi ve Fiat prodejně v Ostravě řekli, ?e rádio se dá podle VINu objednat (cena a? 16000 podle verze) a bude fungovat i ovládání na volantu. Prý by mi to tam v servisu udělali. Nevím, nedělám chytrého, posílám dál, co jsem sly?el.
Pokud koupí? základ Activ, tak tem je pouze příprava pro radio. Na volantu není ani ovládaní. Tam si mů?e? tak maximálně dokoupit jakékoliv rádio. V případě, ?e koupí? jakoukoliv jinou verzi GP, tak tam je v?ude rádio (min s CD) v základu a nemusí? nic ře?it.
No jo, Jarou?i, neřekl jsem v?echno! Dnes jsem v TipCarsu na?el jednoho modrého GP za 165000 a? někde od Kutné Hory, který je dost dobře vybavený (senzor de?tě, PP, tempomat atd.), ale má vykuchané rádio - zbyla po něm jen díra. Nechápu sice, na co to kdo měl, ale je to tak, no a kdy? mám semtam neodolatelnou chu? u? GP vlastnit, tak bych v té chvíli slevil i ze svých zásad a místo 400 tis. bych dal za star?í třeba jen 165 tis. (které bych s pomocí bo?í nějak dal dohromady) jen, abych ho u? měl!
No tak to je samozřejmě jiná Se musí? chlape pořádně vymáčnout Tam pak stačí sehnat origo rádio a nechat ho v servise "spřátelit" s autem. Myslím, ?e není třeba jít do koupě originálu za ty pří?erné prachy.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
pripoja sa tam vystupy z radia a dostane sa z toho nizkourovnový signal pre zosilovace.
ja to momentálne riesim cize sa do tejto problematiky zarypujem a trosku ju poznam z predchadzajuceho auta.
da sa vytiahnut s kazdeho radia aj nizkourovnovy signal (osobne to mam spravene) ale daval som si to robit ja som to nerobil teraz len kupit zosik a bude
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
sem hlasoval,ale pro original s cd a mp3 a ne pro origo s blue and me.. tak kdyby se někdo ptal..jsem zase po pivku jinak subáč je ted tak akorát rozehraný,akorát mi u? začalo rezonovat něco nad pravý zadním sedadlem a někdy drnčí SPZ
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
a pujde nejakym zpusobem napojit na radio Aktivni bednu od FLI???asi pujde ale jen z nejakeho repraku natahnout signal co??vzadu uz asi nic volneho ,myslim vystup signalu neni co??
GP Sport 1.4 16V T-jet 120HP... cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Golf II tuning
Skoda120 tuning
Fli jde napúojit v pohodě.. součástí balení by měly být kabely pro přípoj na reprobednu..,av?ak pro ?patnou přístupovou cestu k nim bych doporucil tyto kabely natáhnout a? k samotnému rádiuje lep?í připojit pravou i levou stranu výstupů na repro,kvůli správnému vyvá?ení.spínaných 12voltů si natáhni(pokud má?) ze zásuvky v kufru,má? li?!a je?tě přívod z baterky..práce tak na dvě hodky..kdyby něco tak napi? a mů?em se nějak domluvit!!
no porad nad necim uvazuji no...nemuzu se poradne rozhodnout...jinak zasuvku v kufru nemam aspon o ni nevim teda...musi se Benji neco drasticky kuchat a podobne???kdybych mel starou sunku tak uz audio mam to by o nic neslo ale u toho noveho mam strach o jakekoliv poskozeni ci poskrabani...sem hrozny vid???pokud neco koupim tak dam vedet a spachali bychom to spolu OK?dik.....jinak FLI ma veskere kabely soucasti baleni...
GP Sport 1.4 16V T-jet 120HP... cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Golf II tuning
Skoda120 tuning
kuchání?...nee..jen vytáhne? rádio.. a vy?roubuje? levý plastový kryt prahu ve kterém je tunel pro kabelá?..jinak nic!proto je pravě lep?í varianta napojení z rádia..klido se mů?eme domluvit!!
Okic píše:a pujde nejakym zpusobem napojit na radio Aktivni bednu od FLI???asi pujde ale jen z nejakeho repraku natahnout signal co??vzadu uz asi nic volneho ,myslim vystup signalu neni co??
kup si toto http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=9
a sice sa vzdas jednych reprakou ale zasa budes mat subac.
alebo si zozen 4 kanalovy alebo 2 kanalovy zosilovac do ktoreho napojis rca signal zo zosilovaca napojis repraciky a zo zosilovaca musi byt hlavne vystup na pokracovanie do subwoofru. iba tak spravis 4 repraky a subac. v linku repro na tomto fore sme sa s tym uz zaoberali.
zostalo v rodine
aktualne
Macek píše:mam to udělane přes to co pí?e 1nekros1 a nemusí? se zbavovat zadních repro, stačí to rozdvojit
podla mna a par kamosov co sedeli v aute to nehra tak ako to hralo v zadu (ked to mas na zadne napojene) a je to pravda lebo tym ze to tam pripojis tak vlastne zmenis impedanciu repraka a o origos radio je slabe a uz to nevladze zato som to ja vyriesil tak cez zosilovac. a zosik zas neni taka horibilna suma sak stal 119eur a je 4kanalovy... 4x80watou alebo 4x60watou
zostalo v rodine
aktualne