No tak to je samozřejmě jináJardaK. píše:No jo, Jarou?i, neřekl jsem v?echno! Dnes jsem v TipCarsu na?el jednoho modrého GP za 165000 a? někde od Kutné Hory, který je dost dobře vybavený (senzor de?tě, PP, tempomat atd.), ale má vykuchané rádio - zbyla po něm jen díra. Nechápu sice, na co to kdo měl, ale je to tak, no a kdy? mám semtam neodolatelnou chu? u? GP vlastnit, tak bych v té chvíli slevil i ze svých zásad a místo 400 tis. bych dal za star?í třeba jen 165 tis. (které bych s pomocí bo?í nějak dal dohromady) jen, abych ho u? měl!Jarou? píše:Pokud koupí? základ Activ, tak tem je pouze příprava pro radio. Na volantu není ani ovládaní. Tam si mů?e? tak maximálně dokoupit jakékoliv rádio. V případě, ?e koupí? jakoukoliv jinou verzi GP, tak tam je v?ude rádio (min s CD) v základu a nemusí? nic ře?it.JardaK. píše:Mo?ná má? pravdu, ale dneska mi ve Fiat prodejně v Ostravě řekli, ?e rádio se dá podle VINu objednat (cena a? 16000 podle verze) a bude fungovat i ovládání na volantu. Prý by mi to tam v servisu udělali. Nevím, nedělám chytrého, posílám dál, co jsem sly?el.
Autorádio a vše okolo něj
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Takze ak chce niekto pripojit zosilovac naorigos radio existuje riesenie pomocou rca prevodniku nieco taketo
http://shop.hifol.eu/product_info.php?c ... cts_id=837
pripoja sa tam vystupy z radia a dostane sa z toho nizkourovnový signal pre zosilovace.
ja to momentálne riesim cize sa do tejto problematiky zarypujem a trosku ju poznam z predchadzajuceho auta.
pripoja sa tam vystupy z radia a dostane sa z toho nizkourovnový signal pre zosilovace.
ja to momentálne riesim cize sa do tejto problematiky zarypujem a trosku ju poznam z predchadzajuceho auta.
GP 1,3 MJT 75k 3D Biely výbava: Racing + tempomat a da?dový senzor r.v.2009
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
da sa vytiahnut s kazdeho radia aj nizkourovnovy signal (osobne to mam spravene) ale daval som si to robit ja som to nerobil teraz len kupit zosik a budePsychX píše:Takze ak chce niekto pripojit zosilovac naorigos radio existuje riesenie pomocou rca prevodniku nieco taketo
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
sem hlasoval,ale pro original s cd a mp3 a ne pro origo s blue and me.. tak kdyby se někdo ptal..jsem zase po pivku
jinak subáč je ted tak akorát rozehraný,akorát mi u? začalo rezonovat něco nad pravý zadním sedadlem a někdy drnčí SPZ
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
Fli jde napúojit v pohodě.. součástí balení by měly být kabely pro přípoj na reprobednu..,av?ak pro ?patnou přístupovou cestu k nim bych doporucil tyto kabely natáhnout a? k samotnému rádiuje lep?í připojit pravou i levou stranu výstupů na repro,kvůli správnému vyvá?ení.spínaných 12voltů si natáhni(pokud má?) ze zásuvky v kufru,má? li?!a je?tě přívod z baterky..práce tak na dvě hodky..kdyby něco tak napi? a mů?em se nějak domluvit!!
-
Okic
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
no porad nad necim uvazuji no...nemuzu se poradne rozhodnout...jinak zasuvku v kufru nemam aspon o ni nevim teda...musi se Benji neco drasticky kuchat a podobne???kdybych mel starou sunku tak uz audio mam to by o nic neslo ale u toho noveho mam strach o jakekoliv poskozeni ci poskrabani...sem hrozny vid???pokud neco koupim tak dam vedet a spachali bychom to spolu OK?dik.....jinak FLI ma veskere kabely soucasti baleni...
GP Sport 1.4 16V T-jet 120HP... cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Golf II tuning
Skoda120 tuning
Bývalé_Golf III tuning
Golf II tuning
Skoda120 tuning
- benja
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
kuchání?...nee..jen vytáhne? rádio.. a vy?roubuje? levý plastový kryt prahu ve kterém je tunel pro kabelá?..jinak nic!proto je pravě lep?í varianta napojení z rádia..klido se mů?eme domluvit!!
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
kup si toto http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=9Okic píše:a pujde nejakym zpusobem napojit na radio Aktivni bednu od FLI???asi pujde ale jen z nejakeho repraku natahnout signal co??vzadu uz asi nic volneho ,myslim vystup signalu neni co??
a sice sa vzdas jednych reprakou ale zasa budes mat subac.
alebo si zozen 4 kanalovy alebo 2 kanalovy zosilovac do ktoreho napojis rca signal zo zosilovaca napojis repraciky a zo zosilovaca musi byt hlavne vystup na pokracovanie do subwoofru. iba tak spravis 4 repraky a subac. v linku repro na tomto fore sme sa s tym uz zaoberali.
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
podla mna a par kamosov co sedeli v aute to nehra tak ako to hralo v zadu (ked to mas na zadne napojene) a je to pravda lebo tym ze to tam pripojis tak vlastne zmenis impedanciu repraka a o origos radio je slabe a uz to nevladze zato som to ja vyriesil tak cez zosilovac. a zosik zas neni taka horibilna suma sak stal 119eur a je 4kanalovy... 4x80watou alebo 4x60watouMacek píše:mam to udělane přes to co pí?e 1nekros1 a nemusí? se zbavovat zadních repro, stačí to rozdvojit
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne