Já mám trochu jiný problém.Přetal mi fungovat motorek centrálu zadních dveří.Tak?e nejdou odemknout a kdy? jdou tak zas nemů?u zamknout.Dělalo to jen někdy ale teď u? nejdou ty jedny dveře zamknout vůbec.Nevíte někdo kolik třeba stojí motorek nebo co s tím???????
EX - GP 1.2 Dynamic 2006
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16 V 103 kW
Myslel jsem ?e centál má nějakou "elektronickou závoru" kdy? nedojde k uzamknutí některých dveří, ?e mě na to upozorní.Do?lo mi ?e u? to dělalo del?í dobu tak?e kdy? jsem parkoval někde ve městě tak jsem měl odemknuté zadní dveře...!!!!
EX - GP 1.2 Dynamic 2006
milhaus píše:Myslel jsem ?e centál má nějakou "elektronickou závoru" kdy? nedojde k uzamknutí některých dveří, ?e mě na to upozorní.Do?lo mi ?e u? to dělalo del?í dobu tak?e kdy? jsem parkoval někde ve městě tak jsem měl odemknuté zadní dveře...!!!!
.....OPRAVENO.....nový zámek ( 1700Kč)
EX - GP 1.2 Dynamic 2006
Zdravím,
chtěl bych se zeptat na jednu věc.. Kdy? zamykám auto, sem tam mi to 3x blikne rychle za sebou. Hledal jsem to jak tady, tak v návodu od auta a nic jsem nena?el. Napadlo mě ?e by to mohl být deadlock, co jsem o něm četl, ale není tomu tak, tlačítko zamykání mačkám jen jednou, deadlock funguje na dvojité zmáčknutí mám ten dojem. Nevíte co by to mohlo být?
Macek píše:taky se nechci hadat ale me se auto zamkne kdyz je otevreny kufr a ne dvere, sice blika ale zamkne a kufr se stejne otvira elektricky tak mu to nevadi
No o tom kufru i dveřích vím, ale tím to není..Dveře jsou v?echny dobře zavřený, okna vyta?ený, v?echno v pořádku. Dneska jsem měl auto shodou okolností ve ?kole, tak jsme to napíchly na diagnostiku, a ani ?ádná chyba tam nebyla. Prostě zamknu, a blikne to třikrát rychle za sebou. Auto je normálně zamčený, ale zajímá mě to aby to do budoucna nedělalo nějaký problémy..