Neboj Pepo, nejsi jediný s rezavými bubny . Já mám auto necelý týden a u? mi taky začínají chytat li?ku. Co nevidět budu montovat 16´ elektrony a taky se chystám natírat. Osobně mám velmi dobrou zku?enost s Hammerite. Celkem odolává teplotě a zimním sračkám taky. Měl jsem ho na autě bez problému a změn skoro 3 roky (pak neopadal, auto ?lo do světa ). A? se jako Picasso zrealizuji, tak sem pověsím výsledné foto. J
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Jarou? píše:Neboj Pepo, nejsi jediný s rezavými bubny . Já mám auto necelý týden a u? mi taky začínají chytat li?ku. Co nevidět budu montovat 16´ elektrony a taky se chystám natírat. Osobně mám velmi dobrou zku?enost s Hammerite. Celkem odolává teplotě a zimním sračkám taky. Měl jsem ho na autě bez problému a změn skoro 3 roky (pak neopadal, auto ?lo do světa ). A? se jako Picasso zrealizuji, tak sem pověsím výsledné foto. J
..mo?ná počkám, jak to dopadne u Tebe , pak vyrazím za Tebou na výlet
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
..buď jak mi tady někdo radil, dám na auto tmavě modrou, nebo matnou černou..kamarád má třeba černou Fábii RS a má brzdy zelený a vypadá to taky moc dobře, ale já jsem umírněněj?í:)
..a je hotovo, posuďte sami, jestli se v?e podařilo , stříkáno ?áruvzdornou barvou na brzdy. Nakonec jsem dal na Va?i radu a nastříkal bubny přímo na voze, zvítězila klasická ?edá matná barva:
1. původní stav po sundání kola
2. zbaveno nečistot, odma?těno
3. po dvou vrstvách nástřiku, v?e důkladně zakryto (na podbězích byly je?tě noviny)
4. hotovo
5. hledejte 3 rozdíly oproti první fotce v tématu
Naposledy upravil(a) Pepa B. dne ned črc 29, 2007 8:57, celkem upraveno 1 x.