..po výměně kol ře?ím to, čím a jak zatřít zadní bubny, které (i kdy? je auto dva měsíce staré) jsou rezavé a nevypadá to pěkně .
Na bývalém autě (Brava) jsem to natíral obyčejnou červenou barvou, co? zakrylo rez, ale nebylo to pěkný a navíc to vydr?elo tak rok..
Můj dotaz tedy zní, čím bubny nejlépe natřít, jestli to zvládnu sundat sám (nechci to dělat na autě)
Mám tmavě ?edou metalízu, tak jaká barva bude nejlep?í? Nechci nic výraznýho, přemý?lel jsem o matné černé
..co si o tom myslíte Vy? Díky Pepa
Naposledy upravil(a) Pepa B. dne ned črc 22, 2007 12:50, celkem upraveno 1 x.
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
nal píše:
to sa ti ako "podarilo" mat po 2 mesiacoch tak hrdzave bubny? nechapem.
Podařilo?? ..nevím, sundal jsem plechy a tohle se na mě usmálo - r.v. je 04/2007, tak?e nikde za salónem Fiat nestálo . Neříkejte, ?e jsem jedinej, kdo to má
Proč to nechce? stříkat na autě? Kvůli tomu bych to nesundaval, je to zbytečné. Vem noviny, zakryj okolní prostor a buben nastříkej. No problem. To samé třmeny.
Márty píše:Proč to nechce? stříkat na autě? Kvůli tomu bych to nesundaval, je to zbytečné. Vem noviny, zakryj okolní prostor a buben nastříkej. No problem. To samé třmeny.
hlavně proto, aby to bylo rovnoměrně, ne flekaté,nebo zteklá barva .. jak říkám, nejsem takovej kutil, jako mo?ná spousta lidí tady..
to márty: OT - člověče, naprosto mě znervozňuje Tvůj obrázek u jména, myslím toho klučinu s epileptickým záchvatem ..jsem jedinej, komu to bije do očí? (nemyslím to ve zlým)
Pepa B. píše:to márty: OT - člověče, naprosto mě znervozňuje Tvůj obrázek u jména, myslím toho klučinu s epileptickým záchvatem ..jsem jedinej, komu to bije do očí? (nemyslím to ve zlým)
sice je to OT, ale mna to tiez slusne drazdi prilis rychlo sa to hybe a tym ma to rusi..
Pepo, po mojich skusenostiach, ked som si chcel dat nastriekat parkovacie senzory a oni bez zavahania zahlasili, ze to bude stat 1200 korun, tak by som si na tvojom mieste najskor overil cenu. A potom asi prides na to ze si to predsa len skusis nastriekat sam