Přední náprava
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Nevím kam jsi koukal, já ty stabilizátory na Puntu 2012 viděljeník1 píše: Tak jsem byl ve Fiatu a nové Punto 2012, které tam mají vystavené také nemá na přední nápravě stabilizátory. Tak jsou asi podle tebe ve Fiatu debilové a ty jsi geniusm který by jim měl poradit. Ozvy se jim
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky

Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
- Zdenda
- Abarthář
- Kontaktovat uživatele:
Genius Jeníku nejsem  ale od mala se motám kolem v?eho, co má motor
 ale od mala se motám kolem v?eho, co má motor  Tatík spravoval auta a tak si ve svém autě najdu v?e co potřebuju a nemusím se na foru ptát, kde najdu svíčky a jiné pitomosti.A ve Fiatu jsou debilové, kdy? mi odmítli vyměnit silenbloky na zadní nápravě na Stilu,?e na to nejsou vybavený .Nakonec mi je měnil solidní neznačkovej servis a za poloviční cenu ne? by si řekli ve Fiatu.K těm praskajícím pru?inám - u? to dělalo na Stilu, tak udělal Fiat svolávačku a montovali pod tlumič takový nesmyslný paskvil, ?e jsem rad?i koupil nové značkové pru?iny ne? abych měl ten jejich výmysl na autě.Fiat místo toho měl změnit dodavatele pru?in
  Tatík spravoval auta a tak si ve svém autě najdu v?e co potřebuju a nemusím se na foru ptát, kde najdu svíčky a jiné pitomosti.A ve Fiatu jsou debilové, kdy? mi odmítli vyměnit silenbloky na zadní nápravě na Stilu,?e na to nejsou vybavený .Nakonec mi je měnil solidní neznačkovej servis a za poloviční cenu ne? by si řekli ve Fiatu.K těm praskajícím pru?inám - u? to dělalo na Stilu, tak udělal Fiat svolávačku a montovali pod tlumič takový nesmyslný paskvil, ?e jsem rad?i koupil nové značkové pru?iny ne? abych měl ten jejich výmysl na autě.Fiat místo toho měl změnit dodavatele pru?in  Zdenda
 Zdenda

ale od mala se motám kolem v?eho, co má motor
 ale od mala se motám kolem v?eho, co má motor  Tatík spravoval auta a tak si ve svém autě najdu v?e co potřebuju a nemusím se na foru ptát, kde najdu svíčky a jiné pitomosti.A ve Fiatu jsou debilové, kdy? mi odmítli vyměnit silenbloky na zadní nápravě na Stilu,?e na to nejsou vybavený .Nakonec mi je měnil solidní neznačkovej servis a za poloviční cenu ne? by si řekli ve Fiatu.K těm praskajícím pru?inám - u? to dělalo na Stilu, tak udělal Fiat svolávačku a montovali pod tlumič takový nesmyslný paskvil, ?e jsem rad?i koupil nové značkové pru?iny ne? abych měl ten jejich výmysl na autě.Fiat místo toho měl změnit dodavatele pru?in
  Tatík spravoval auta a tak si ve svém autě najdu v?e co potřebuju a nemusím se na foru ptát, kde najdu svíčky a jiné pitomosti.A ve Fiatu jsou debilové, kdy? mi odmítli vyměnit silenbloky na zadní nápravě na Stilu,?e na to nejsou vybavený .Nakonec mi je měnil solidní neznačkovej servis a za poloviční cenu ne? by si řekli ve Fiatu.K těm praskajícím pru?inám - u? to dělalo na Stilu, tak udělal Fiat svolávačku a montovali pod tlumič takový nesmyslný paskvil, ?e jsem rad?i koupil nové značkové pru?iny ne? abych měl ten jejich výmysl na autě.Fiat místo toho měl změnit dodavatele pru?in  Zdenda
 ZdendaAprГЁs les processus d'extraction, la teneur en sildГ©nafil a Г©tГ© dГ©terminГ©e en utilisant l'efficacitГ© liquide haute performance du mГ©dicament mais Г©galement h aprГЁs dans ces articles publiГ©s rГ©fГ©rences 8 18.

Tie pru?iny.. ono to je o unave materialu a tak... mne praskla na jedna zadna na BMW 7 (auto tu?ím malo aj ta?ne...) a svokrovi na BMW 3 obe zadne.. a to na tom odjak?iva jazdil predtym dedko s babkou... tak?e auto nedostavalo zabrat...a to nemalo ani ta?ne vzadu..Zdenda píše:Genius Jeníku nejsemale od mala se motám kolem v?eho, co má motor
Tatík spravoval auta a tak si ve svém autě najdu v?e co potřebuju a nemusím se na foru ptát, kde najdu svíčky a jiné pitomosti.A ve Fiatu jsou debilové, kdy? mi odmítli vyměnit silenbloky na zadní nápravě na Stilu,?e na to nejsou vybavený .Nakonec mi je měnil solidní neznačkovej servis a za poloviční cenu ne? by si řekli ve Fiatu.K těm praskajícím pru?inám - u? to dělalo na Stilu, tak udělal Fiat svolávačku a montovali pod tlumič takový nesmyslný paskvil, ?e jsem rad?i koupil nové značkové pru?iny ne? abych měl ten jejich výmysl na autě.Fiat místo toho měl změnit dodavatele pru?in
Zdenda
Grande Punto 1.3MultiJet (66kW) 6-Speed (Dynamic) - 26.10.2006

jeník1 píše:A co jako tím chce? naznačit? ?e kdy? nejsou stabilizátory odcházejí lo?iska?Jirka píše:Tak jsem včera dělal na jednom grande lo?iska v podbězích a nemělo stabilizátor na předku.
Je to 1.2 necelé 3roky staré a není to Evo.
... ani na chvilku tě nenapadlo, ?e Jirka tím nechtěl naznačit vůbec nic? ?e to bylo jen prosté konstatování skutečnosti a podivil se nad tím, ?e někde ty stabilizátory nedávají?

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV

Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV