Jo mám tam stabilizátor,a pru?ina praskla,ale nemyslím si ?e by to bylo zrovna tím.V?dy? ty kosti jsou upevněný přeci na tlumiči a pru?ina je a? nad tím.Já si taky myslím ?e je to tam kůli naklánění auta.
Jezdím jen tak rychle jak můj strážnej anděl dokáže lítat.
jeník1 píše:
Tak jsem byl ve Fiatu a nové Punto 2012, které tam mají vystavené také nemá na přední nápravě stabilizátory. Tak jsou asi podle tebe ve Fiatu debilové a ty jsi geniusm který by jim měl poradit. Ozvy se jim
Nevím kam jsi koukal, já ty stabilizátory na Puntu 2012 viděl
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Genius Jeníku nejsem ale od mala se motám kolem v?eho, co má motor Tatík spravoval auta a tak si ve svém autě najdu v?e co potřebuju a nemusím se na foru ptát, kde najdu svíčky a jiné pitomosti.A ve Fiatu jsou debilové, kdy? mi odmítli vyměnit silenbloky na zadní nápravě na Stilu,?e na to nejsou vybavený .Nakonec mi je měnil solidní neznačkovej servis a za poloviční cenu ne? by si řekli ve Fiatu.K těm praskajícím pru?inám - u? to dělalo na Stilu, tak udělal Fiat svolávačku a montovali pod tlumič takový nesmyslný paskvil, ?e jsem rad?i koupil nové značkové pru?iny ne? abych měl ten jejich výmysl na autě.Fiat místo toho měl změnit dodavatele pru?in Zdenda
Zdenda píše:Genius Jeníku nejsem ale od mala se motám kolem v?eho, co má motor Tatík spravoval auta a tak si ve svém autě najdu v?e co potřebuju a nemusím se na foru ptát, kde najdu svíčky a jiné pitomosti.A ve Fiatu jsou debilové, kdy? mi odmítli vyměnit silenbloky na zadní nápravě na Stilu,?e na to nejsou vybavený .Nakonec mi je měnil solidní neznačkovej servis a za poloviční cenu ne? by si řekli ve Fiatu.K těm praskajícím pru?inám - u? to dělalo na Stilu, tak udělal Fiat svolávačku a montovali pod tlumič takový nesmyslný paskvil, ?e jsem rad?i koupil nové značkové pru?iny ne? abych měl ten jejich výmysl na autě.Fiat místo toho měl změnit dodavatele pru?in Zdenda
Tie pru?iny.. ono to je o unave materialu a tak... mne praskla na jedna zadna na BMW 7 (auto tu?ím malo aj ta?ne...) a svokrovi na BMW 3 obe zadne.. a to na tom odjak?iva jazdil predtym dedko s babkou... tak?e auto nedostavalo zabrat...a to nemalo ani ta?ne vzadu..
Grande Punto 1.3MultiJet (66kW) 6-Speed (Dynamic) - 26.10.2006
při br?dění cítím od nápravy stra?né vybrace, kdy? ale se?lápnu brzdu více zprudka, tak se to ztratí. poradíte prosím co by to mohlo být? děkuji za reakce...
Je to 1.2 necelé 3roky staré a není to Evo.
A co jako tím chce? naznačit? ?e kdy? nejsou stabilizátory odcházejí lo?iska?
... ani na chvilku tě nenapadlo, ?e Jirka tím nechtěl naznačit vůbec nic? ?e to bylo jen prosté konstatování skutečnosti a podivil se nad tím, ?e někde ty stabilizátory nedávají?
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV