Chip - mam nachipovano, samotny prubeh a prvni dojmy

Vše okolo motoru, převodovky,sání, výfuku,atd.

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

Colin píše:Myslím ?e bych to nepoznal, ale kdo ví. Jinak teď mám originál vzduchovej filtr od Fiatu, ten svůj sportovní jsem včera čistil a zase jsem nepoznal ?ádnej rozdíl :wink:
a co mas za filtr?mas aspon nejakej znackovej?
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
bob
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bob »

ja byl dnes na garančce a měnili mě tam filtry, svičky atd. a jede to teda o poznání lep?í. Tak?e si myslím, ?e ka?dé zví?ení nebo sní?ení výkonu musí jít poznat.
Fiat GP 1,4 16v 95k Star-jet sport 3.d r.v.2007Caribbean Orange
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

bob píše:ja byl dnes na garančce a měnili mě tam filtry, svičky atd. a jede to teda o poznání lep?í. Tak?e si myslím, ?e ka?dé zví?ení nebo sní?ení výkonu musí jít poznat.
Tak, tak, svíčky doká?ou udělat dost. Celkově si myslím, ?e pokud jsou hodnoty udávané Bitpowerem objektivní, tak těch 5 kW (u 1.4 8V) musí jít poznat. Pokud není, tak je někde chyba. Otázkou je subjektivní vnímání, kdy člověk očekává po chipu takové maloobjemové atmosféry, ?e bude zara?en do sedačky a ono nic... :wink:
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

.bany píše:
Colin píše:Myslím ?e bych to nepoznal, ale kdo ví. Jinak teď mám originál vzduchovej filtr od Fiatu, ten svůj sportovní jsem včera čistil a zase jsem nepoznal ?ádnej rozdíl :wink:
Na předchozí stránce to má? napsaný :) ... je to značka BMC
Naposledy upravil(a) Colin dne úte bře 31, 2009 14:48, celkem upraveno 1 x.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Colin
Štamgast

Příspěvek od Colin »

Jarou? píše:
bob píše:ja byl dnes na garančce a měnili mě tam filtry, svičky atd. a jede to teda o poznání lep?í. Tak?e si myslím, ?e ka?dé zví?ení nebo sní?ení výkonu musí jít poznat.
Tak, tak, svíčky doká?ou udělat dost. Celkově si myslím, ?e pokud jsou hodnoty udávané Bitpowerem objektivní, tak těch 5 kW (u 1.4 8V) musí jít poznat. Pokud není, tak je někde chyba. Otázkou je subjektivní vnímání, kdy člověk očekává po chipu takové maloobjemové atmosféry, ?e bude zara?en do sedačky a ono nic... :wink:
Svíčky mám taky měněný, ale prostě nepoznám rozdíl a teď tam mám u? celkem velký kola, tak?e u? nepoznám ani ň 8) Mo?ná mám zkreslenej úsudek, proto?e často střídám auta, co maj přes 200-300 koní a kdy? sednu do svýho GP, tak jsem pak zdě?enej. :)
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa B. »

..mám tam zkusit zajet a chipnout? Mám to kousek 8). Abych pak ten ďábelský stroj ale uřídil :-D
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey

bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

Colin píše:
.bany píše:
Na předchozí stránce to má? napsaný :) ... je to značka BMC
ja sem si myslel ze si to nekde psal ale nevedel sem kde... :)
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

Colin píše:
Jarou? píše:
Svíčky mám taky měněný, ale prostě nepoznám rozdíl a teď tam mám u? celkem velký kola, tak?e u? nepoznám ani ň 8) Mo?ná mám zkreslenej úsudek, proto?e často střídám auta, co maj přes 200-300 koní a kdy? sednu do svýho GP, tak jsem pak zdě?enej. :)
tak to vis to bude ono... :D
.bany
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .bany »

Pepa B. píše:..mám tam zkusit zajet a chipnout? Mám to kousek 8). Abych pak ten ďábelský stroj ale uřídil :-D
toz skusit to muzes nu,uvidis sam... ale vis jak abys to pak nekde neroztrelil o strom :D
dony
Profík

Příspěvek od dony »

... a? Pepu uvidí,tak mu udělají downchip na 20kW a 45nm :D a a? bude odjí?dět,tak mu řeknou: "pane,a? vám to neurve ruce!" :wink:
Obrázek
Honza°
Štamgast

Příspěvek od Honza° »

Sice to sem moc nepatří, ale jedná se taky o zvý?ení výkonu:D... Jenom se ozvětě svíčkaři jestli někdo zkou?el legendární Denso Iridium Power. Co jsem sly?el tak prej dobrý, ale fakt jenom sly?el..
GP 1.4 16V Dynamic 5D, šedá Chemical, 16"
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Děkuji za plodné odpovědi.
Já jsem to chipnutí vá?ně nemyslel, jenom jsem hodil firmu do placu.
Osobně jsem neměl zvlá?tní zájem. Je pravda, ?e dnes, zvlá?tě po poklesu cen GP-ček, bych raději koupil min. 1,4-ku 8V, ale vět?inou jezdím ji? pouze s man?elkou a na to ta 1,2 ka stačí. Výhoda 1,2-ky je, ?e mě nenutí k nějakým bláznovským výkonům a teoreticky, pokud vydr?ím je?tě 1 měsíc, měli by mi vrátit 4 body :)
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Pepa B.
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepa B. »

dony píše:... a? Pepu uvidí,tak mu udělají downchip na 20kW a 45nm :D a a? bude odjí?dět,tak mu řeknou: "pane,a? vám to neurve ruce!" :wink:
:)(:
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey

bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
J.B.
Štamgast

Příspěvek od J.B. »

dnes jsem narazil na thttp://tuning.sbazar.cz/power-chip-box-zvyseni-vykonu-motoru-olomouc-o2765901.htmloto- ne ?e bych o tom uva?oval ale jsem zvědav na vá? názor.
G.P.3dv.1,2 modrá Rock'n'roll.Tečka!-Změna!Punto 2013 1,4 easy bílá radiosso.Změna Jeep renegade.
misha
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misha »

J.B. píše:dnes jsem narazil na thttp://tuning.sbazar.cz/power-chip-box-zvyseni-vykonu-motoru-olomouc-o2765901.htmloto- ne ?e bych o tom uva?oval ale jsem zvědav na vá? názor.
Zasadne nedoporucuji!!! Power box pracuje na principu zblnuti ridici jednotky modifikaci udaju, kteje jdou od vsech cidel jako je vaha vzduchu, lambda sondy a pod. Tento efekt muze pri dlouhodobem pouzivani vest ke zniceni turba, vstriku a ostatnich velmi sofistikovanych komponent motoru.

Ja se dnes uz divam i na chiptuning jako podvod. Navyseni vykonu chiptuningem dochazi ke zmenseni vykonove rezervy turba a je jen otazka casu, kdyz se turbo odporouci! O vstrikach plati to same, byt maji vetsi vykonovou rezervu ney turbo. Takze zvysime vykon, klesne spotreba a zustane zivotnost, teto reklame se nezbyva nez jen zasmat!
-------------------------------------
EX GPS 1.4 16V mandoska 2007
Odpovědět