a co mas za filtr?mas aspon nejakej znackovej?Colin píše:Myslím ?e bych to nepoznal, ale kdo ví. Jinak teď mám originál vzduchovej filtr od Fiatu, ten svůj sportovní jsem včera čistil a zase jsem nepoznal ?ádnej rozdíl
Chip - mam nachipovano, samotny prubeh a prvni dojmy
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
Tak, tak, svíčky doká?ou udělat dost. Celkově si myslím, ?e pokud jsou hodnoty udávané Bitpowerem objektivní, tak těch 5 kW (u 1.4 8V) musí jít poznat. Pokud není, tak je někde chyba. Otázkou je subjektivní vnímání, kdy člověk očekává po chipu takové maloobjemové atmosféry, ?e bude zara?en do sedačky a ono nic...bob píše:ja byl dnes na garančce a měnili mě tam filtry, svičky atd. a jede to teda o poznání lep?í. Tak?e si myslím, ?e ka?dé zví?ení nebo sní?ení výkonu musí jít poznat.

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Na předchozí stránce to má? napsaný.bany píše:a co mas za filtr?mas aspon nejakej znackovej?Colin píše:Myslím ?e bych to nepoznal, ale kdo ví. Jinak teď mám originál vzduchovej filtr od Fiatu, ten svůj sportovní jsem včera čistil a zase jsem nepoznal ?ádnej rozdíl

Naposledy upravil(a) Colin dne úte bře 31, 2009 14:48, celkem upraveno 1 x.
GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
Svíčky mám taky měněný, ale prostě nepoznám rozdíl a teď tam mám u? celkem velký kola, tak?e u? nepoznám ani ňJarou? píše:Tak, tak, svíčky doká?ou udělat dost. Celkově si myslím, ?e pokud jsou hodnoty udávané Bitpowerem objektivní, tak těch 5 kW (u 1.4 8V) musí jít poznat. Pokud není, tak je někde chyba. Otázkou je subjektivní vnímání, kdy člověk očekává po chipu takové maloobjemové atmosféry, ?e bude zara?en do sedačky a ono nic...bob píše:ja byl dnes na garančce a měnili mě tam filtry, svičky atd. a jede to teda o poznání lep?í. Tak?e si myslím, ?e ka?dé zví?ení nebo sní?ení výkonu musí jít poznat.

GP 1.4 8v Emotion - angel eyes pryč, xenony pryč, spodní mří?ka masky od MS Desing rozbitá od Fiatu, ... proč já to jen kupoval, mohl jsem u?etřit takových peněz.
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ja sem si myslel ze si to nekde psal ale nevedel sem kde...Colin píše:Na předchozí stránce to má? napsaný.bany píše:a co mas za filtr?mas aspon nejakej znackovej?Colin píše:Myslím ?e bych to nepoznal, ale kdo ví. Jinak teď mám originál vzduchovej filtr od Fiatu, ten svůj sportovní jsem včera čistil a zase jsem nepoznal ?ádnej rozdíl... je to značka BMC

granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
tak to vis to bude ono...Colin píše:Svíčky mám taky měněný, ale prostě nepoznám rozdíl a teď tam mám u? celkem velký kola, tak?e u? nepoznám ani ňJarou? píše:Tak, tak, svíčky doká?ou udělat dost. Celkově si myslím, ?e pokud jsou hodnoty udávané Bitpowerem objektivní, tak těch 5 kW (u 1.4 8V) musí jít poznat. Pokud není, tak je někde chyba. Otázkou je subjektivní vnímání, kdy člověk očekává po chipu takové maloobjemové atmosféry, ?e bude zara?en do sedačky a ono nic...bob píše:ja byl dnes na garančce a měnili mě tam filtry, svičky atd. a jede to teda o poznání lep?í. Tak?e si myslím, ?e ka?dé zví?ení nebo sní?ení výkonu musí jít poznat.Mo?ná mám zkreslenej úsudek, proto?e často střídám auta, co maj přes 200-300 koní a kdy? sednu do svýho GP, tak jsem pak zdě?enej.

-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
toz skusit to muzes nu,uvidis sam... ale vis jak abys to pak nekde neroztrelil o stromPepa B. píše:..mám tam zkusit zajet a chipnout? Mám to kousek. Abych pak ten ďábelský stroj ale uřídil

Děkuji za plodné odpovědi.
Já jsem to chipnutí vá?ně nemyslel, jenom jsem hodil firmu do placu.
Osobně jsem neměl zvlá?tní zájem. Je pravda, ?e dnes, zvlá?tě po poklesu cen GP-ček, bych raději koupil min. 1,4-ku 8V, ale vět?inou jezdím ji? pouze s man?elkou a na to ta 1,2 ka stačí. Výhoda 1,2-ky je, ?e mě nenutí k nějakým bláznovským výkonům a teoreticky, pokud vydr?ím je?tě 1 měsíc, měli by mi vrátit 4 body
Já jsem to chipnutí vá?ně nemyslel, jenom jsem hodil firmu do placu.
Osobně jsem neměl zvlá?tní zájem. Je pravda, ?e dnes, zvlá?tě po poklesu cen GP-ček, bych raději koupil min. 1,4-ku 8V, ale vět?inou jezdím ji? pouze s man?elkou a na to ta 1,2 ka stačí. Výhoda 1,2-ky je, ?e mě nenutí k nějakým bláznovským výkonům a teoreticky, pokud vydr?ím je?tě 1 měsíc, měli by mi vrátit 4 body

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Zasadne nedoporucuji!!! Power box pracuje na principu zblnuti ridici jednotky modifikaci udaju, kteje jdou od vsech cidel jako je vaha vzduchu, lambda sondy a pod. Tento efekt muze pri dlouhodobem pouzivani vest ke zniceni turba, vstriku a ostatnich velmi sofistikovanych komponent motoru.J.B. píše:dnes jsem narazil na thttp://tuning.sbazar.cz/power-chip-box-zvyseni-vykonu-motoru-olomouc-o2765901.htmloto- ne ?e bych o tom uva?oval ale jsem zvědav na vá? názor.
Ja se dnes uz divam i na chiptuning jako podvod. Navyseni vykonu chiptuningem dochazi ke zmenseni vykonove rezervy turba a je jen otazka casu, kdyz se turbo odporouci! O vstrikach plati to same, byt maji vetsi vykonovou rezervu ney turbo. Takze zvysime vykon, klesne spotreba a zustane zivotnost, teto reklame se nezbyva nez jen zasmat!
-------------------------------------
EX GPS 1.4 16V mandoska 2007
EX GPS 1.4 16V mandoska 2007