Kde se dá dobře najíst?
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kde se dá dobře najíst?
Tak mě napadlo (spí?e jsem to viděl na jiném fóru ), ?e bychom se tu mohli informovat o dobrých restauracích a hospůdkách na které jsme narazili při toulkách na?imi vlastmi (ČR, SR)
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
a doprdele ...... to abych na to zacal pripravovat moju
Jinak ja vrele doporucuji stredovekou restauraci v Detenicich, viz. http://www.krcmadetenice.cz/
Nejen, ?e tam moc dobre vari, ale obsluha a jeji vystupovani je opravdu luxusni Jsem si sedl a najednou na me pres celou hospodu zarvala obsluha co budu chlastati a co si dam ke zradlu. I prostory jsou jedinecne.
Je to kousek od Mlade Boleslavi.
Jinak ja vrele doporucuji stredovekou restauraci v Detenicich, viz. http://www.krcmadetenice.cz/
Nejen, ?e tam moc dobre vari, ale obsluha a jeji vystupovani je opravdu luxusni Jsem si sedl a najednou na me pres celou hospodu zarvala obsluha co budu chlastati a co si dam ke zradlu. I prostory jsou jedinecne.
Je to kousek od Mlade Boleslavi.
Naposledy upravil(a) Drtikol dne ned pro 02, 2007 10:29, celkem upraveno 1 x.
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
dam teraz trocha snobsky, ale fajn tip
AMBIENTE je siet "znackovych" restauracii v Prahe. Z tych 10 stoji za zmienku len jedna - Na Prikope (v Slovanskom dome). Dole v prizemi je tam sreak house s brazilskym maskom.
Ano, za maso sa plati na osobu 500 Kc, avsak... ...na stoloch mate tacku so zelenym a cervenym znakom. Pokial mate na stole zeleny - po restauracii chodia casnici s masom a vzdy vam odrezu nieco na tanier. Akonahle uz nevladzete, date cervenu. Predychate a opat ide zelena... Jete, co hrdlo raci a naozaj kvalitnu hovadzinu. Skvely tip kam ist v Prahe s polovickou. Je to "nobl" a clovek sa naje, az mu je zle
AMBIENTE je siet "znackovych" restauracii v Prahe. Z tych 10 stoji za zmienku len jedna - Na Prikope (v Slovanskom dome). Dole v prizemi je tam sreak house s brazilskym maskom.
Ano, za maso sa plati na osobu 500 Kc, avsak... ...na stoloch mate tacku so zelenym a cervenym znakom. Pokial mate na stole zeleny - po restauracii chodia casnici s masom a vzdy vam odrezu nieco na tanier. Akonahle uz nevladzete, date cervenu. Predychate a opat ide zelena... Jete, co hrdlo raci a naozaj kvalitnu hovadzinu. Skvely tip kam ist v Prahe s polovickou. Je to "nobl" a clovek sa naje, az mu je zle
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
U Tety je vyhlá?ený motorest a? snad 30 let, včetně toho kolena (to koleno není tak staré, pouze tradice). Jen pozor, u? není na hlavní trase.Kelter píše:Nejlep?í ba?ta je v Hospodě "U Tety" je o na staré cestě mimo tunel za Movavskou Třebovou směr Hradec Králové. Klasické koleno s křenem tam mají nejlep?í a člověk se tam cítí jako by se tam zastavil čas. Detenice jsou dost COOL
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky