Me se tato vychatavka docela zamlouva,docela rad bych to take slysel.
Ps: nechtelo se mi priplacet 4tis za MP3 kdyz rozdil je pouze v software, jinak je to stejne jako nase radia bez MP3
Dnes som sa na rychlo skocil mrknut do Tesca, ci nemaju ten transmitter. Mali, presne ten, co je v uvode. Akurat, ze stal - 2.400 Sk (!). Az som padol na rit...
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)
hopik píše:Me se tato vychatavka docela zamlouva,docela rad bych to take slysel.
Ps: nechtelo se mi priplacet 4tis za MP3 kdyz rozdil je pouze v software, jinak je to stejne jako nase radia bez MP3
Tady to se ře?ilo na sraze v Olomouci, jestli je to software, někdo říkal jumper no ka?dopádně by nebylo ?patný na to přijít....
nal píše:Dnes som sa na rychlo skocil mrknut do Tesca, ci nemaju ten transmitter. Mali, presne ten, co je v uvode. Akurat, ze stal - 2.400 Sk (!). Az som padol na rit...
nal píše:Dnes som sa na rychlo skocil mrknut do Tesca, ci nemaju ten transmitter. Mali, presne ten, co je v uvode. Akurat, ze stal - 2.400 Sk (!). Az som padol na rit...
?el jsem se zeptat na nějaké okolnosti na tuto vychytávku a byl jsem upozorněn na men?í problém, ?e po ujetí asi 50 km je nutné neustále přelaďovat. Tak?e nic pro mě.
Původně: Fiat Grande Punto Dynamic 5D 1.3 Mjet Red Bolero
Ravic píše:?el jsem se zeptat na nějaké okolnosti na tuto vychytávku a byl jsem upozorněn na men?í problém, ?e po ujetí asi 50 km je nutné neustále přelaďovat. Tak?e nic pro mě.
Za jízdy jsem to je?tě nevyzkou?el, ale zdá se mi to jako blbost. Přeci kdy? si vozím vysílač FM v autě, tak se mi nemů?e ztrácet signál z naladěné frekvence jako u příjmo rozhlasových stanic, tudí? nevím, proč by se muselo přelaďovat
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
tak som si obehal Prahu s tym radio transmitterom. mali ho len v tescu na narodni za cca 1300 Kc (co je menej, ako na Sk), a mali ho aj v datarte. tam bol za 2.300 Kc (ten isty kus)
ze super...
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)