Sice je to OT Ale znovu to připomenu velikost fotografií umístěných přímo na fóru musí být max 800x600, právě z důvodů, aby se to ve?lo na monitor a neroztahovalo to fórum!
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Ale pozor!
Na www.ukazto.com jsem včera četl něco o financích na určitou dobu provozu (nebo jsem to alespoň tak pochopil), tak?e bych raději doporučil nepou?ívat.
Pokud se pletu, opravte mě.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Já, abych pravdu řekl, ty stránky ani nenav?těvuji, tudí? nevím v jak neutě?eném stavu jsou. Za sebe mohu říct, ?e mi obsah a informace tohoto fóra naprosto postačují a co si potřebuju najít navíc, to najdu na Google
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Jarou? píše:Já, abych pravdu řekl, ty stránky ani nenav?těvuji, tudí? nevím v jak neutě?eném stavu jsou. Za sebe mohu říct, ?e mi obsah a informace tohoto fóra naprosto postačují a co si potřebuju najít navíc, to najdu na Google
Já myslím, ?e pokud jsme jednali o jakémsi sdru?ení GP FANS, mohli bychom mít alespoň základní stránky (propagační), na kterých by byly nějaké základní informace o nás (o Fans), třeba přehled členů s fotkami GP-ček a fotky s pokecem ze srazů - u? jsem se o tom tady roz?iřoval. Ka?dopádně tyto informace s obrazovými materiály by tu byly přehledněj?í ne? kdy? jsou pouze ve fóru.
Jinak fórum je dobré a informace jsou ve vět?ině případů přínosné.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Stránky grandepuntofans fungují, doufám ?e ostatní, kteří se je?tě neprezentovali, v rámci mo?ností dodáte teď z jara 2 "repre" fotky s popisem do "Členové GP FANS" - na gpfans@centrum.cz (fota prosím ?ádné mrňky)
Jinak mám 1 technickou: Ne?lo by u některých příspěvků dát do "Galerie a deníčky na?ich aut" místo těch mrňavých fotek nějaké vět?í