Mně se tento taky po grafické stránce líbí, ale proto?e si chci dát na Puntíka samotné logo ABARTHu, tak tohle by u? pak bylo moc pou?owě přeplácané, co? bych zase nerad. Tak?e jsem osobně pro něco barewně střídměj?ího a z toho bude taky wycházet můj náwrh později.
I to co jsem nawrhnul předtím bylo ji? zbytečně moc barewné.
No kdy? se máme poznat podle tohoto loga, mělo by být naopak barevné, aby bylo dobře viditelné, hlavně za jízdy!!! Barevně se mi líbí to s tím ?tírem, buď s, nebo bez ?tíra, to u? je jedno...
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Tommy píše:No kdy? se máme poznat podle tohoto loga, mělo by být naopak barevné, aby bylo dobře viditelné, hlavně za jízdy!!! Barevně se mi líbí to s tím ?tírem, buď s, nebo bez ?tíra, to u? je jedno...
Jde o to, kam nálepku umístit.
Jinak v?em doporučuji, přečíst si celé téma od začátku. Budete se mo?ná divit (i já se divil), co u? jsme o nálepkách popsali.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Chlapi mě příjne nejlep?í ta trikolóra , proto?e nazále?í na barvě auta a bude u v?ech stejná a já osobně bych si jí nalepil mezi mlhovku a spodní mří?ku nasávání a? je to ze předu vidět a dozadu bych ?oupnul jen bílý obrys buďto pod 3. brzd světlo (viz. FOTO vý?e) nebo na černou část skla.
Kucí taxem se dostal domů na PC dříwe a hned jsem se wrhnul splnit slib.
Tady je. Jde o co nejjednodu??í ře?ení. Bílý nápis w černém poli, čili widitelnost na w?ech barwách, a abychom si na?e mazlíky nepřeplácali, a přesto se na cestách snadno poznali, nawrhuji pouze jednoduché doplnění půwodního GPunto loga na zadnici a nápis "fans"
Takto by wypadal nápis (samozřejmě zalitý pryskyřicí do podoby 3D buttonu)
a wýsledek by mohl nakonec wypadat nějak takto (poměry stran a welikost toho nápisu wůči logu necháwám k dal?í diskuzi):
Du?an píše:Dodatečně dávám k dispozici foto z tureckých stránek. Vyu?ít ho, myslíte, ?e by se Turci zlobili? Samozřejmě text "grandepunto fans"
Tinkturak píše: Nálepky zalité pryskyřicí
1)
2)
Du?an píše:V případě nápisu zalitého pryskyřicí mě napadlo něco takového - kruh okolo zadního znaku s nápisem (barvy podle domluvy).
Úprava snímu je velmi amátérská, za co? se omlouvám.
carlos píše:Takhle vypada logo jednoho ze zahranicnich klubu. Presne podle myho gusta..zadny slozitosti a vypisovani adres Pro inspiraci..
carlos píše:tak ja se taky pridam s nejakym navrhem...dalsi mozny navrh co me napadl...tenhle je udelanej na levny vyrezani na plotru a v jakekoliv barve.
carlos píše:pripadne se da cokoliv zmenit...treba takhle
carlos píše:a pro milovniky italskych barev...
carlos píše:A ted jeste ala abarth
Tinkturak píše:Takto by wypadal nápis (samozřejmě zalitý pryskyřicí do podoby 3D buttonu)
a wýsledek by mohl nakonec wypadat nějak takto (poměry stran a welikost toho nápisu wůči logu necháwám k dal?í diskuzi):
Přidávám k přehledu tyto své připomínky:
1) V první řadě si musíme uvědomit jaké "funkce" od samolepky očekáváme:
- její viditelnost - máme se se podle ní snadněji poznat?
- chceme od ní také aby propagovala na?e stránky?
- chceme aby byla lehce dostupná pro budoudí členy?
- o ekonomické otázce neuva?uji, myslím ?e není vysloveně podstatná
2) Musíme brát v úvahu, zda mají v?ichni členové stejné podmínky pro umístění samolepky:
- absence podlo?ek pod RZ (SPZ)
- fólie na sklech
- zda se dohodnout na umístění na GP-čku či to ponechat na ka?dém podle uvá?ení (asi by mělo být jednotné místo pro nalepení, jinak se stejně nepoznáme)
Na závěr má připomínka ke Carlosovým návrhům vyřezaným na plotru - nelíbí se mi ?e text "FANS" není proveden písmem ala "Punto", tzn. ?e písmo je hranaté, a není zaoblené.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Uzávěrka návrhů je pondělí 12.11.07, po té se dají (dám) v?echny návrhy do samostatného tématu a začne se formou hlasování, samozřejmě bude dobré i slovní hodnocení, proč to, či ono logo, vybírat konečná podoba loga (nejspí?e bez www adresy), tato volba bude té? časově omezená nejspí?e cca 14dní.
Fiat Grande Punto dynamic 3D - 1,477k (oran?ová merenque)
Uzávěrka návrhů je pondělí 12.11.07, po té se dají (dám) v?echny návrhy do samostatného tématu a začne se formou hlasování, samozřejmě bude dobré i slovní hodnocení, proč to, či ono logo, vybírat konečná podoba loga (nejspí?e bez www adresy), tato volba bude té? časově omezená nejspí?e cca 14dní.
Tak to mam o vikendu plno casu udelat poradny navrhy