Tak jsme se dočkali motoru T-Jet 120k , ale dávají ho jen do 3dv. a to ve výbavě Dynamic (barbaři ) za nějakých 379.900.
Zato dobrá zpráva je ?e konečně začali dávat do SPORTu 6 airbagu v ceně a je?tě ho slevnili , ?e ba hlodal brouček v hlavě
Je?tě jedna fajn zpráva je, ?e se na ePER objevily origo doplňky ABARTH se v?ím v?udy jen bez cen, to jsem zvědav kolik vánočních dárečků bude mít logo ABARTH :>
Naposledy upravil(a) Kelter dne sob lis 03, 2007 20:41, celkem upraveno 1 x.
Ten kroutak je neuveritelny - to ano
Presto u me toto pohonne ustroji nevzbuzuje duveru, co se tyce zivotnosti a mlsnosti. Moc dobre si vzpominam na problemy s 1,4 T (130 HP) u stareho Punta.
Ale tomuto motoru fandim a preju mu, at slape jak hodinky.
Drtikol píše:Ten kroutak je neuveritelny - to ano
Presto u me toto pohonne ustroji nevzbuzuje duveru, co se tyce zivotnosti a mlsnosti. Moc dobre si vzpominam na problemy s 1,4 T (130 HP) u stareho Punta.
Ale tomuto motoru fandim a preju mu, at slape jak hodinky.
Aj mna ten motor uchvacuje hlavne v Brave 110kW, ale pokial si nebudem isty ze je bezproblemovy tak nech ho testuju ini
cital som uz zopar pripadov ked vydrzal iba niekolko 100km na talianskom fore
Iste vyzera to podla PR a nejakych testov fantasticky
Zajímavá je cenová politika. Je levněj?í ne? dřív. Např. Emotion je za cca stejnou cenu jako dřív, ale s motorem 95k místo 77k a má je?tě za 7000 vy??í výbavu. Také zajímavé, ?e T-jet stojí jen o 10000 víc, proto?e má v ceně ESP za 20000. Nebo Emotion i sport je za stejnou cenu ač má sport v ceně např. ESP a 17" kola.
GP 1,4 57kW Emotion - Red Bolero
Punto II 1,2 59kW ELX Speedgear - Sv.modrá
Ford Mustang 3,8 142 kW
Turbo je znát, přes 200Nm při 2000ot. to je teda síla-táhne od spodu.
to 1.4 95k má jenom 127Nm a? při 4500 od spoda je to líné a převody jsou poskládané blí?e k sobě(proto ten ?estikvalt).T-jet si vystačí s pětikvaltem.
urbloss: no s tím moc nesouhlasím, v Bravu je v?dy 6ti kvalt, ten pětikvalt je u t-jetu v GP a v Linei asi ten nejslab?í článek, podle mně jim prostě tyto převodovky zbyly, tak je pou?ívají..... bohu?el......
a co se týká na?í ?estiustupňovky, tak krátké převody rozhodně nemá, aspoň ta moje
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...