Tinkturak píše:excaliber píše:Moje je 09/2006. To akoze auta z prvych serii maju narok byt "nedorobene"? Kde to je napisane? Ak je to tak, tak by ich potom mali predavat ako testovacie za polovicne ceny a az potom druhoseriove za plne ceny. Presne ako pisal Robo - ako ja pridem k tomu v porovnani s tebou, ze pri 80000km mi odide riadenie a tebe nie, a bude to len preto lebo auto z tvojej serie uz malo chyby vychytane....
Hele kámo, a kolik ?e jsi měl wůbec doposud aut, a kolik z nich nowých z prwní série?
Je to tak u w?ech značek, a od toho má? garanci, abys za wýrobní wady neplatil......KAPI?

Excaliber no asi tu tak rebelujeme, ale urcite to neni bezdovodne
inak April 06
Kamo Tinkturak, co koho po tom kolko mal kto doteraz aut? Mna zaujima to do coho som momentalne vrazil peniaze. A bol to NOVY VOZ od FIATU.
Mna ako zakaznika absolutne nezaujima ze je to z prvej serie. Ak sa to prejavilo ako vadne, mali ma pozvat a opravit.
Rozdiel je v tom ze ja som sa chodil doprosovat do servisu ze je tam problem a oni to riesili a nebolo to na pockanie. Neviem ktora verzia bola hotova v Oct06.
Bol som pripraveny na vyrobne muchy, ale toto predcilo ocakavanie.
Ak si trocha jazykovo zdatny, precitaj si aj niekde inde na webe co pisu majitelia, tych aut je totiz uz dost na svete.
Naco mi je garancia ked tam moze byt skryta vada ktora sa prejavi povedzme po 50kkm? Akoze ked sa to vysype 3rok tak je to moja chyba, hej???Nekupil som novy voz aby na nom refurbisovali za prevadzky riadenie, kapisto? [dalsie veci tu nejdem rozoberat]
A smutne je ze sa to nemoze zahrat na : jo mel smulu na spatny kus