Nový lak - vada
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Nový lak - vada
Mám měsíc staré (nové) auto a dnes, jak jsem kolem něj chodil, tak jsem si v?iml, ?e se začíná dělat na kapotě "puchýř" na laku a jakoby se z toho tlačilo zrnko (kamínek). No myslel jsem ?e blbě vidím .Prvni jsem si myslel ?e je to ?pína, nebo nějaký rozmáznutý hmyz. Zkou?el jsem to smýt, ale je to opravdu vada na laku, která tam při koupi auta na 100% nebyla. Tak?e jsem s tím hned ?vihal k prodejci. Pří?tí týden v úterý to mám přivézt, ?e to budou ře?it, ?e se na to podívá lakýrník, ?e to vypadá na ?patný podklad v tom místě a ?e mi to určitě opraví. Tak jsem zvědav jak to dopadne
Podle popisu v první větě bych to typoval na jebák.
Ale k věci. Jsem zvědavý, jak Ti to opraví - jestli přelakováním celé kapoty, nebo nějak místně. Bohu?el nevím, jakou má? barvu, ale doufej, ?e po přelakování nebude? mít jiný odstín.
Ale k věci. Jsem zvědavý, jak Ti to opraví - jestli přelakováním celé kapoty, nebo nějak místně. Bohu?el nevím, jakou má? barvu, ale doufej, ?e po přelakování nebude? mít jiný odstín.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
kapota
Chlapi,tak puchýř já nemám zatím ?ádný na autě a nikde se barva neodlupuje,ale chtěl jsem se vás zeptat, u? jsem na to upozorňoval na srazu v Ratmírově, v?iml jste si u? někdo taky toho, ?e máte v místě zámku vymáčknutou kapotu motoru?
Kra?as, Grande Punto 3dv.1,2 65 k Active Černá Crossover
Re: kapota
Nejsem si jist, jestli jsem Tě správně pochopil. Myslí?, ?e je kapota promáčklá na místě pod kterým je jistící (zavírací) mechanismus přední kapoty? Tím myslím u přední hrany kapoty uprostřed.Kauli píše:Chlapi,tak puchýř já nemám zatím ?ádný na autě a nikde se barva neodlupuje,ale chtěl jsem se vás zeptat, u? jsem na to upozorňoval na srazu v Ratmírově, v?iml jste si u? někdo taky toho, ?e máte v místě zámku vymáčknutou kapotu motoru?
Pokud ano, je to tím, ?e kapotu někdo zamačkává rukou místo toho, aby ji z cca 20 cm vý?ky pou?těl.
Renault Captur 130 HP
Re: kapota
Kauli ja to mam presne tak ako pises, ja mam vymacknutu kapotu v mieste zamku. A je to vidiet, hlavne ked mam umyte auto....Kauli píše:Chlapi,tak puchýř já nemám zatím ?ádný na autě a nikde se barva neodlupuje,ale chtěl jsem se vás zeptat, u? jsem na to upozorňoval na srazu v Ratmírově, v?iml jste si u? někdo taky toho, ?e máte v místě zámku vymáčknutou kapotu motoru?
A vobec kapotu nezamackavam prstami, to ma este ani nenapadlo
:>
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
vymáčknutá kapota
Přesně jak pí?e Robo, kapotu pou?tím a nedomačkávám a pak není kapote v místě zámku promáčknutá ale vymáčknutá. Ji? na srazu v Ratmírově jsme to pozorovali asi na třech autech. Tudí? nejedná se o důlek ale laicky řečeno kopeček v místě zámku.
Kra?as, Grande Punto 3dv.1,2 65 k Active Černá Crossover