(lakovaný nárazník..na to si prosimtě přišel jak?) a 80tis km za osm let je olítané(?)
 . Dal sem kolik sem dal,protože nestojím o sto telefonu denně..reálná cena je sto,když to vyhodnotím třeba na tipcarsu,tak to tak nějak i vychází,ahoj
 . Dal sem kolik sem dal,protože nestojím o sto telefonu denně..reálná cena je sto,když to vyhodnotím třeba na tipcarsu,tak to tak nějak i vychází,ahojModerátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
 . Dal sem kolik sem dal,protože nestojím o sto telefonu denně..reálná cena je sto,když to vyhodnotím třeba na tipcarsu,tak to tak nějak i vychází,ahoj

. To auto ho ma poskozeny jen nahore a tam se rozdrbe sama pokud auto stoji na slunci - nebylo garazovany. Ta kuze je docela dobry indikator najezdu.
. To auto ho ma poskozeny jen nahore a tam se rozdrbe sama pokud auto stoji na slunci - nebylo garazovany. Ta kuze je docela dobry indikator najezdu.

četl jsem, že hodně zkouší na lidi různé nadstandartní služby, které jsou úplně k hovnu, ale oni na tom mají vývar. Auto je to pěkné, přesně jak píšeš, z fotek vypadá interiér hrozně zachovale, krom toho vršku volantu. Trochu mimo téma, budu kupovat auto poprvé v životě, jak je to s povinným ručením ohledně přepisu? Nechci si ho vyřizovat přes ně, ale sám. Vyčetl jsem, že je nutná zelená karta pro přepis, a ten se musí provést do 10 dnů, ale kvůli těm km bych volil plnou moc a nechal přepis na nich. Jak to v tomhle případě funguje?
 četl jsem, že hodně zkouší na lidi různé nadstandartní služby, které jsou úplně k hovnu, ale oni na tom mají vývar. Auto je to pěkné, přesně jak píšeš, z fotek vypadá interiér hrozně zachovale, krom toho vršku volantu. Trochu mimo téma, budu kupovat auto poprvé v životě, jak je to s povinným ručením ohledně přepisu? Nechci si ho vyřizovat přes ně, ale sám. Vyčetl jsem, že je nutná zelená karta pro přepis, a ten se musí provést do 10 dnů, ale kvůli těm km bych volil plnou moc a nechal přepis na nich. Jak to v tomhle případě funguje? Jukni na tohle, zalezi jaky mas zaludek http://dfens-cz.com/liposukce-autobazarnich-zmrdu/
 Jukni na tohle, zalezi jaky mas zaludek http://dfens-cz.com/liposukce-autobazarnich-zmrdu/ Jim nevadí zaplatít pokutu, protože přes své bazary ročně prodají tolik aut, kolik Škodovka vyrobí za rok.
 Jim nevadí zaplatít pokutu, protože přes své bazary ročně prodají tolik aut, kolik Škodovka vyrobí za rok.  A pozor na poplatky,kdysi jsem bral auto z AAA a napálili mi půlroční pojistku na elektroniku za 3500 kč a když se po měsíci posrala cívka (stila na ně trpěli) tak chtěli abych jel do PH na revizi jejich technikem, kde posoudí jestli se na to pojistka vztahuje.
 A pozor na poplatky,kdysi jsem bral auto z AAA a napálili mi půlroční pojistku na elektroniku za 3500 kč a když se po měsíci posrala cívka (stila na ně trpěli) tak chtěli abych jel do PH na revizi jejich technikem, kde posoudí jestli se na to pojistka vztahuje.   Tak jsem je poslal do prdele, cívku koupil a už bych k nim nikdy nejel nakupovat auto,ještě měsíc mi volali jak jsem spokojenej tak jsem jim vždy nadal co se do nich vešlo.
 Tak jsem je poslal do prdele, cívku koupil a už bych k nim nikdy nejel nakupovat auto,ještě měsíc mi volali jak jsem spokojenej tak jsem jim vždy nadal co se do nich vešlo.   Koupě auta tvala 3.5 hodiny
 Koupě auta tvala 3.5 hodiny  
 Nicméně tohle bude moje první auto a taky nejsem zrovna při financích, proto se poohlížím po tom, co jsem tu posílal. Na nějakou supr výbavu a mladší auto prostě nemám a asi by mi ho bylo i líto, než se vyjezdím
 Nicméně tohle bude moje první auto a taky nejsem zrovna při financích, proto se poohlížím po tom, co jsem tu posílal. Na nějakou supr výbavu a mladší auto prostě nemám a asi by mi ho bylo i líto, než se vyjezdím  Takže takovýhle poměr ceny ku prospěchu auta je pro mě ideální. Jak jsem psal, na něco zánovního nemám jednak peníze a druhak by to bolelo více, když bych se na něm učil. Jo to máš pravdu, četl jsem nějaké články a AAA podstrkují hrozně nevýhodné a nesmyslné produkty.. nicméně to padá, jiné auto od nich nechci. Zvažuju si nechat dovézt, ale docela na to spěchám a nevím, jak dlouho to může se vší administrativou trvat.
 Takže takovýhle poměr ceny ku prospěchu auta je pro mě ideální. Jak jsem psal, na něco zánovního nemám jednak peníze a druhak by to bolelo více, když bych se na něm učil. Jo to máš pravdu, četl jsem nějaké články a AAA podstrkují hrozně nevýhodné a nesmyslné produkty.. nicméně to padá, jiné auto od nich nechci. Zvažuju si nechat dovézt, ale docela na to spěchám a nevím, jak dlouho to může se vší administrativou trvat. https://auto.bazos.cz/inzerat/80337545/ ... 631-km.php
 https://auto.bazos.cz/inzerat/80337545/ ... 631-km.php Nějakou kačku v záloze mám, ale musím jít pod 100k. Myslím, že se dá pořídit slušné auto za ty peníze, co do toho můžu a jsem ochotný dát. Jsem realista, vím, že kupuju jeté auto, do kterého už původní majitel nechtěl dávat peníze
 Nějakou kačku v záloze mám, ale musím jít pod 100k. Myslím, že se dá pořídit slušné auto za ty peníze, co do toho můžu a jsem ochotný dát. Jsem realista, vím, že kupuju jeté auto, do kterého už původní majitel nechtěl dávat peníze  Já po tom autě chci jen to, aby bylo způsobilé, aniž bych tam do toho musel hned nasypat větší obnos peněz, je mi ale jasné, že s časem a km je třeba něco měnit.
 Já po tom autě chci jen to, aby bylo způsobilé, aniž bych tam do toho musel hned nasypat větší obnos peněz, je mi ale jasné, že s časem a km je třeba něco měnit.