Na to vyreseteni ECU myslim staci jen odpojit baterku, par sekund a pripnout... klasika je slapnout na brzdu, to trva dost dlouho. LPG v tjetu byl docela boj, ale slo to ubojovat aby to neskubalo a i to docela jede. V LPG vlakne jsem daval fotku kam jsem musel premistit lpg vstrikovace na sani.
Ted jsem s tim spokojenej, ale resit to pres servis a platit to - asi bych na to nadaval jak spacek a uz bych to nechtel videt. Bylo s tim dost prace, akorat me to bavi... Ve zkratce to co podelal LPG servis:
- kolem 4.5k rpm motor skube, tjet je tam hodne obohacenej a lpg to nezvlada, bud je to moc bohate nebo se slily pulzy a lpg to nezvlada, nevim. Jak to plynar mordoval, tak znicil dvouhmotovej setrvacnik. Ono to skubalo fakt hodne. V soucasnosti vyreseno upravou map v ECU motoru, ochuzena smes pod zatezi.
- spatne umistil LPG trysky, 2 valcenejak a na druhych 2 valcich zase jinak. Tzn pulka motoru fakt bezela spatne, tragickej volnobeh na LPG. Vyreseno premistenim / prevrtanim.
- spatna velikost LPG trysek a navic asi byly ozuzlane vrtackou

Pokud jsou trysky moc velke, v oblasti male zateze to po pridani plynu na LPG motor trhne / prudky prechod.