Egoone píše:ahojte, odisla my bateria na GP a nevidel som tu ziadnu temu o bateriach tak to davam sem, hadam to nebude vadit. Vedeli by ste mi niekto prosim Vas odporucit nejaku dobru bateriu? ja sa v tom moc nevyznam tak by som si nechal poradit od niekoho skusenejsieho Dakujem
ahoj, před 2 měsícema sem ře?il to stejný, no a dal jsem tam Varta Silver 61ah ( http://www.baterieonline.cz/baterieonli ... -12V-61Ah/ ) ... mo?ná by stačila i men?í, ale rozhodně bych pořídil Vartu, v?eobecně je známo, ?e jsou to kvalitní baterie
a sedi dobre v aute? lebo ked porovnavam rozmery tak oproti originalnej je dlhsia o 4 centimentre cca. Inak tie Varty mi odporucal teraz aj kamarat elektrikar, ale asi zoberem tu slabsiu variantu
Jak tady psal HONZA stalo se mi to samé..
Při nastartování se mi zapla mlhovka a re?im City - vypnout se to normálně dalo, ale mám strach ?e to je předzvěst něčeho vá?něj?ího..je tu někdo s tím stejným problémem? 1,2 120 000 Km.
EX - GP 1.2 Dynamic 2006
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16 V 103 kW
Mne sa to stavalo obcas na cervenom a niekto tu uz pisal ze to je vlhkost v neakom konektore
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
1srobik na tapacir vyklapnut cely tapacir a potom 2 matky na znaku odskrutkovat
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Dobrý den,
prosím o radu,včera jsem nenastartovala auto. Fiat Grande Punto rok výroby 12/2005 1,2 benzín najeto 284tisíc km.
Světla,centrál vše šlo. Když jsem chtěla nastartovat šel nějaký zvuk ze startéru po dalším pokusu už nešel žádný zvuk. Baterka v pořádku.Auto jsme roztáhli a funguje v pořádku,akorát se nesmí vypnout motor.
Když jsem otočila klíčkem a chtěla nastartovat tak mi ručička teploty vody šla do červeného a potom spadla zase do modrého. Po roztažení sítí diagnostika motoru ta svítí už cca rok.V servisu nebyli schopný to opravit a zjistit proč to tak je. Takže diagnostika motoru svítí cca 3 roky. Vždy po nějaký době zhasne pak se zase rozsvítí atd.Akorát mi řekli,že došlo ke špatnému zážehu na 2 válci,proto ta chyba,ale čím to je nám neřekli.Vyměnili se svíčky,startovací kabely apod.
Čím myslíte,že by to mohlo být,že nejde nastartovat?
Děkuji za rady.