Este otazka, aky mas rocnik GP?excaliber píše:V Trencine - Eurotip.
Závady a řešení problémů
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
chlapi mám problem: za posledných 24 hodín sa mi furt odniekial hromadi voda pod sedadlom ?oféra, u? pol dna nepr?í a stále odtial vyberám vodu. U? som skúmal tesnenie dverí, chodil som cez kalu?e, bol som s autom na wapke a striekal som na celé auto, ale nikde nič nebolo vidie?, som v koncoch s mo?nos?ami. Napadá Vás niečo ?
Bravo 1,6 MultiJet, 105 sivých koníkov, Dynamic, Sivá digital- perle?ová
Opel Corsa C, 1,0 12v
odpočíva v pokoji - Grande Punto 1,4 16v 5D Dynamic Sole - Psychadelic Azure
Opel Corsa C, 1,0 12v
Mě napada jenom topenípopo píše:chlapi mám problem: za posledných 24 hodín sa mi furt odniekial hromadi voda pod sedadlom ?oféra, u? pol dna nepr?í a stále odtial vyberám vodu. U? som skúmal tesnenie dverí, chodil som cez kalu?e, bol som s autom na wapke a striekal som na celé auto, ale nikde nič nebolo vidie?, som v koncoch s mo?nos?ami. Napadá Vás niečo ?
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Topení ? čo by to stým mohlo ma? ? Nerozumiem tomu.Du?an píše:Mě napada jenom topenípopo píše:chlapi mám problem: za posledných 24 hodín sa mi furt odniekial hromadi voda pod sedadlom ?oféra, u? pol dna nepr?í a stále odtial vyberám vodu. U? som skúmal tesnenie dverí, chodil som cez kalu?e, bol som s autom na wapke a striekal som na celé auto, ale nikde nič nebolo vidie?, som v koncoch s mo?nos?ami. Napadá Vás niečo ?
Akurat som sa vrátil z auta, rozobral som zopár plastov aby som sa dostal pod ten kvazi koberček čo je na zemi a zistil som nemilú vec - pod ním je e?te taký sajrajt ako keby odhlučnenie (neviem ako to popísa?) a to je kompletne nasaté vodou - od pedálou pod ?oférom a? dozadu po zadnu lavicu. Asi ma jebne lebo neviem ako tú vodu dosta? odtial.
Bravo 1,6 MultiJet, 105 sivých koníkov, Dynamic, Sivá digital- perle?ová
Opel Corsa C, 1,0 12v
Opel Corsa C, 1,0 12v
Jak známo, do topení vedou hadice s horkou chladící kapalinou. Nevím, kde se přesně topení nachází, ale někde v místech pod předním oknem by mohlo být. Co kdy? to někde netěsní? Zkusil bych zjistit, zda voda nestéká někde pod přístrojovkou. Také si zkus zkontrolovat hladinu chladící kapaliny.popo píše:Topení ? čo by to stým mohlo ma? ? Nerozumiem tomu.
Renault Captur 130 HP
-
- kolemjdoucí
Tak mi zvědavost nedala a po přečtení příspěvků k tomu problému jsem se ?el podívat, kde je asi v GP výměník topení. Zkusil jsem to nafotit (nízká kvalita - mobil) a podle mě je to zrovna v těch místech kde, pokud to teče, tak to teče na koberec u řidiče - následující obrázek:

Je to vidět po demontá?i bočního krytu na straně u řidiče na středovém tunelu. Směrem k přední stěně je podle mě výměník o klimy ( vede od něj gumové kolínko na odvod kondenzační vody dolů přes podlahu pod auto) a je?tě víc v předu je pylový filtr (hned u přední stěny).
Tak?e zkus odloupnout ten boční kryt (tři plechové sponky a u pedálu plynu je zasunutý do té bílé skříně topení a klimatizace) a nastartovat a kouknout jestli to někde nekape. Dej vědet co je nového. J

Je to vidět po demontá?i bočního krytu na straně u řidiče na středovém tunelu. Směrem k přední stěně je podle mě výměník o klimy ( vede od něj gumové kolínko na odvod kondenzační vody dolů přes podlahu pod auto) a je?tě víc v předu je pylový filtr (hned u přední stěny).
Tak?e zkus odloupnout ten boční kryt (tři plechové sponky a u pedálu plynu je zasunutý do té bílé skříně topení a klimatizace) a nastartovat a kouknout jestli to někde nekape. Dej vědet co je nového. J
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Jarous tomuto hovorim Help!!!
Ta kvapalina tam je vlastne chadiaca spolocna pre motor? Neviem, ale ak ano tam potom by stacilo mrknut na nadrzku v motore a hned by vedel ci je to dazdova alebo ma unik?Sak posledne dni prsalo jak slak
Ja som si vsimol raz mokry zadny koberec po umyvani auta a tipujem ze je to cez dvere
Ta kvapalina tam je vlastne chadiaca spolocna pre motor? Neviem, ale ak ano tam potom by stacilo mrknut na nadrzku v motore a hned by vedel ci je to dazdova alebo ma unik?Sak posledne dni prsalo jak slak
Ja som si vsimol raz mokry zadny koberec po umyvani auta a tipujem ze je to cez dvere
Jasně, ?e je to jedna náplň (topení) a kdy? se podívá? z motorového prostoru, tak uvidí? jak jdou do díry v motorové stěně 2 hadice od motoru k topení a 2 hadice od kompresoru klimy k chladiči klimatizace.Robo1.2 píše:Jarous tomuto hovorim Help!!!
Nedovedu si představit kolik vody tam muselo na koberci být, ale určitě by to mělo na svědomí rapidní pokles chladicí kapaliny v nádr?ce.
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
..jooo pánové, na srazu se mi Jarou? pochlubil, ?e jeden víkend prolezl auto jak se patří, kouknul pod ka?dej plast
, co mohl, to oddělal a zase vrátil .. jsem si skoro jistej, ?e nikdo v klubu nezná svoje auto lépe 

bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
Pepa B. píše:..jooo pánové, na srazu se mi Jarou? pochlubil, ?e jeden víkend prolezl auto jak se patří, kouknul pod ka?dej plast, co mohl, to oddělal a zase vrátil .. jsem si skoro jistej, ?e nikdo v klubu nezná svoje auto lépe

Barchetta 1.8 16V/130 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
..to Tě ale nezastavíJarou? píše:Pepa B. píše:..jooo pánové, na srazu se mi Jarou? pochlubil, ?e jeden víkend prolezl auto jak se patří, kouknul pod ka?dej plast, co mohl, to oddělal a zase vrátil .. jsem si skoro jistej, ?e nikdo v klubu nezná svoje auto lépe
Pepo, jsem téměř na rozpacích... Jen pod hlavu jsem se je?tě nedíval a chybí mi software pro komunikaci s řídící jednotkou

bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey