Závady a řešení problémů

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

Ano měl tam dost vody, a? nenormálně, nicméně toto je opravdu konstrukční ře?ení, otvory tam jsou aby se ta voda co tam tak jako tak dostane mohla odpařit a právě aby to NEREZLO, tak?e buďtě rádi ?e voda vytéká a odpařuje se ;-)
Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB Distinctive, Nová červená Alfa, xenony...

Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Ex: GP Abarth
GP Sport 1.4 16V
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

No, nevím, mě se to zatím nestalo. Ani po de?ti, ani po mytí. Buď to je dobře utěsněné na "přítoku" nebo na "odtoku" a mám v kufrových dveřích 10 litrů vody :D
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

Jarou?, ak ti v nich nezblnka, tak skor ta prva moznost :lol:
GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

Radim: :lol: :lol: :lol:

GP Sport 1.4 16V
Majty
Návštěvník

Příspěvek od Majty »

ahoj kluci, dneska jsem si u svého auta v?iml takové drobnosti. Sundal jsem okénko u řidiče, a jel na trening. Na nerovnostech mi zvenku něco drnčí. Je to jak drátek který bouchá o nějaký plech, nějaký takový zvuk to je. Nemáte s tím někdo zku?enost? vychází to z levého předku. Mo?ná se jenom něco uvolnilo ve spodku. Nevím zkusím to promrknout.

A je?tě jedna věc. Taky jsem si v?iml ?e se mi docela uvolnila ta těsnící guma od čelního skla v dolní části. Jak jste na tom vy? Mám strach , ?e se mi tam dostane voda a nečistoty a začne to dělat humbuk. Mám docela velkou mezeru. Prosím, nevíte čím bych to mohl zalepit ? Děkuju za rady.

GP 1.4 8V
gawry
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gawry »

Majty píše:ahoj kluci, dneska jsem si u svého auta v?iml takové drobnosti. Sundal jsem okénko u řidiče, a jel na trening. Na nerovnostech mi zvenku něco drnčí. Je to jak drátek který bouchá o nějaký plech, nějaký takový zvuk to je. Nemáte s tím někdo zku?enost? vychází to z levého předku. Mo?ná se jenom něco uvolnilo ve spodku.
mrkni na ty prapodivné krytky v podběhu - mě se uvolnilo to zaji?tění a bylo sly?et klepání
ObrázekDynamic 1,2 65k 5D Magnetico Blue
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Du?an píše:Od čtvrtka mám a budu mít cca týden GP-čko v servisu FIAT v Hradci Králové.
Po domluvě se zástupcem FIAT ČR mi stříkají reklamované dveře a oba nárazníky. Doufám, ?e u? to bude OK a budu konečně spokojený.
Ve čtvrtek 30.8.2007 jsem GP-čko přivezl domů. S přestříkáním dveří jsem spokojený, při pohledu z boku nějaký rozdíl v odstínu laku nevnímám.
U nárazníků je to trochu hor?í, přední ujde, u zadního z pohledu z boku je vidět, ?e je trochu světlej?í.
Ale mám prý počkat cca 3 měsíce a? lak vyzraje a prý by měl trochu ztmavnout. Tak budu doufat.
Závěrem musím dodat, alespoň co se jednání týká, ?e servis Regio v Hradci Králové za 1.
Naposledy upravil(a) Dušan dne pát zář 05, 2008 16:20, celkem upraveno 1 x.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

dusan ja tam ten rozdiel nevidim
vyzera to dobre
Honzus
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honzus »

Du?an: i mě se to zdá OK, prosím pouč mě, červená exotica ?la dát na 1.2? myslel jsem, ?e je to vázané na verzi sport.....

GP Sport 1.4 16V
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

to je sport?
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

Obrázek
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Ne o verzi Sport se ve skutečnosti nejedná. Je to opravdu jednadvojka. V době kdy sem ho kupoval (5.6.2006) byla opravdu na webových stránkách červená exotica vyhrazená pro verzi Sport, ale prý byl o červenou zájem (ka?dá automobilka vyrábí model v červené), tak v ní začali dělat i levněj?í verze.
Na těch fotkách rozdíl opravdu není skoro vidět, ale ve skutečnosti je zajímavé, ?e ty nárazníky i dveře stříkali jednou barvou a ....
....s předními dveřmi a nárazníkem jsem spokojený cca na 95 %, u zadního je vidět rozdíl v odstínu vět?í. Prý ale vyzráním barvy po asi 3 měsících trochu ztmavne. Uvidíme za měsíc na srazu.
Renault Captur 130 HP
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Du?an píše:Ve čtvrtek 30.8.2007 jsem GP-čko přivezl domů. S přestříkáním dveří jsem spokojený, při pohledu z boku nějaký rozdíl v odstínu laku nevnímám.
U nárazníků je to trochu hor?í, přední ujde, u zadního z pohledu z boku je vidět, ?e je trochu světlej?í.
Ale mám prý počkat cca 3 měsíce a? lak vyzraje a prý by měl trochu ztmavnout. Tak budu doufat.
Musím se trochu pochlubit, k situaci s dveřmi jsem se vyjádřil v mailu zaslaném na FIAT ČR a dnes jsem dostal odpověď, ?e v mém případě mi vyjdou vstříc a ?e mi zaplatí garanční prohlídku včetně materiálu. Tak alespoň něco.

Jinak jsem dnes mluvil ji? podruhé o kauze u nás v Kii (od října mají prodávat a servisovat i Fiaty - u nás), kde mi tvrdili, ?e po?kození opravy laku při transportu i ve fabrice na repasi se nikde nezaznamenávají,
Tak?e se s klidem mů?e stát, ?e i někdo z Vás máte opravovaný lak. Já měl bohu?el smůlu, ?e to bylo opticky vidět. :?
Renault Captur 130 HP
excaliber
Návštěvník

Re: moje skusenosti

Příspěvek od excaliber »

olso píše:
Tak to tretie mam uz podozrenie aj ja. Tiez sa mi zda ze to nejak klepe, ale az som si toto precital, tak neviem ci si nenamyslam. Mam z roku 2007, tam uz malo byt riadenie v pohode, ale neviem. Co si im v servise povedal? Nejak ti to riadenie testovali?
Ze pocujem klepanie z prednej napravy. Sadli sme do auta, a stacilo 20m jazdy po zaplatanej ulici a servisak hned povedal ze je to tak, treba vymenit riadenie. Ani len kapotu som neotvoril! Az som bol prekvapeny ako bezproblemovo sa to vyriesilo....
Excaliber - Grande Punto 1.2 Dynamic NewOrleans
olso
Návštěvník

Re: moje skusenosti

Příspěvek od olso »

excaliber píše:
olso píše:
Tak to tretie mam uz podozrenie aj ja. Tiez sa mi zda ze to nejak klepe, ale az som si toto precital, tak neviem ci si nenamyslam. Mam z roku 2007, tam uz malo byt riadenie v pohode, ale neviem. Co si im v servise povedal? Nejak ti to riadenie testovali?
Ze pocujem klepanie z prednej napravy. Sadli sme do auta, a stacilo 20m jazdy po zaplatanej ulici a servisak hned povedal ze je to tak, treba vymenit riadenie. Ani len kapotu som neotvoril! Az som bol prekvapeny ako bezproblemovo sa to vyriesilo....
A ak sa mozem spytat v ktorom servise? Snad to pojde tiez v pohode, mozno som len paranoidny, neviem...
Aktivna Velka Bodka 1.2 5D, strieborna 2007...Ford Focus wagon mk1 1.6 2003/2004, Ford Focus wagon mk2 1.6TDCi 2010/2011
excaliber
Návštěvník

Příspěvek od excaliber »

V Trencine - Eurotip.
Excaliber - Grande Punto 1.2 Dynamic NewOrleans
Odpovědět