Vzduchový filter
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
treba pockat.. ked je tam len par dni, to sa prejavit nemohlo.. na realne zhodnotenie ci spotreba klesla (o naraste vykonu asi nema vyznam hovorit, to by si mal citit hned, jedine ze by aj RJ potrebovala cas sa preprogramovat) bude treba odjazdit par stoviek km.. ono to zase neznizi spotrebu o jeden liter aby to bolo videtelne hned..
GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
zkou?el jsem jet do práce stejně jako jindy a spotřeba +/- stejná, ni??í ne? předtím je?tě nebyla. Uvidím po pár stovkách km. Já jezdím je?tě s jiným autem, má 3x víc koníků ne? ta moje 1.4 8v, tak?e to zas a? tolik nepoznám, jestli má fiatek o 3 koně víc nebo ne 

Naposledy upravil(a) Colin dne pát srp 31, 2007 22:40, celkem upraveno 1 x.
-
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
BMC resp. K&N - oba filtre maju ten isty zaklad.
ono to auto naozaj lepsie ide, ako ked je tam klasicky papierak. ale je rozdiel, ked auto ma do 3000 km a auto nad 10000 km.
ja som si ho do leona dal na jar pri 10000 km, dnes mam 15000 km a fakt to nelutujem !
ono to auto naozaj lepsie ide, ako ked je tam klasicky papierak. ale je rozdiel, ked auto ma do 3000 km a auto nad 10000 km.
ja som si ho do leona dal na jar pri 10000 km, dnes mam 15000 km a fakt to nelutujem !

Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

No hlavne mas ten filter na dozivotne v tom auteRobo1.2 píše:no a co to prinieslo ten novy filter? asi kazdeho to zaujima?Colin píše:já to odtamtud objednaný mám, ?ádnej problém nebylycuzo píše: motor mam 1,2 8V,mam to aj napisane v popise
ano tie stranky som pozeral,ten filter tam samozrejme je,ale otazka ci sa to da
objednat ? keby to boli ceske stranky,nebol by problem,ale s nemecka... neviem neviem....
[hlavne 1.2ky![]()
![]()
]
dik

ide o skor o tu zivotnost toho filtra...
Predtym som mal taky filter v punte 55s a bolo to ok. Asi to bude sila zvyku.
To:nal co sa tyka servisu,zaruky,mozes kaslat nejaky servis,sami od seba pozerat nebudu aky tam mas filter,za dalsie pred tym
ako ides do servisu tak prehodis povodny filter

Fiat GP 3D 1,2 8V Active
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze u tve 1,4 16V kdyz das konus to bude mit sportovnejsi zvuk,kazdopadne musi byt dobre umisteny aby sal studeny vzduch,nesmi prisvat teplo,ja osobne si se vzduchacema hraju na kazdem aute a pujde i na 1,4 GP az ho dostanu coz bude do tydneHonzus píše:Hmmm uva?oval jsem o K&N, ale jak to čtu, tak nevim, jestli to má cenu.....![]()
To kupanie staci raz za 20 tis. km ,teda aspon podla prirucky k fitru.U kazdejWEXTN píše: No hlavne mas ten filter na dozivotne v tom aute,staci raz za 3tis km vyfukat a je pokoj
s tim foukanim bych pockal lepsi je ho vycistit v cistici sade a naimpregnovat,vyfoukanim jemny prach co je v puvodni impregnaci ven nedostnes lepsi okoupat![]()
znacky to moze byt inac.Ale tym vyfukanim nic nezkazis,pripadne odstranit
prach vysavacom.
Tych 3tis.km som mozno prehnal,ale raz za 5tis.urcite,zalezi ake velmi je
prasne prostredie.
Fiat GP 3D 1,2 8V Active
-
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
tak tak proto se koupe ve vane s penou do koupele,Du?an píše:Vyfoukáním prach z mikroskopických pórů neodstraní?.
jinak sem hodil na 1,4 8V filtr a nic zvuk zadny musim vyresit privod studeneho vzduchu nejlepe to hodit cele pred chladic ale nevim kudy neni tam prostor mezi chladicem a plasty a diru tam delat nechci