ja to mam 508 po dialnici BA - BRNO - PRAHA a k tebe a mimo dialnice 450km LEN ten cas ze 8 hodin???? sak do chorvacka to dam zatolko vzdy po ZADAR.
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
Dušan píše:Kdo ještě kromě mě fotil?
Sem s fotkami
ja som fotil ale nekde som nechal kabel a neviem kde ... takze foto bude zachvylku ....
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
no sraz 11 aut je docela slabý. Je to škoda že na to lidi kašlou. V rakousku jsme byli na Abarth srazu a bylo tam cca 25 aut. A to jenom abarthy. Fakt je to škoda.
Nýní: Alfa Romeo GT, 1.9 16v JTDM 110kw
EX: GP 1,4 16v SPORT 3D,
Kriss píše:no sraz 11 aut je docela slabý. Je to škoda že na to lidi kašlou. V rakousku jsme byli na Abarth srazu a bylo tam cca 25 aut. A to jenom abarthy. Fakt je to škoda.
Já myslím, že nás tam bylo víc než 25, každopádně v ČR nemá smysl konat velký sraz GP, ale maximálně nějaké lokální srazíky..
JJ když chlapi radči jedou do Grazu na sraz a na státní serou tak opravdu,nám bude stačit jen ten regionální Bohudík jsme tady na severu Čech docela silná pětka a kdo přijede bude vítán
Asi máš pravdu Zdendo,na těch regionálních se nás sjede stejně jako na Litomyšl.Když to bude příště u Vás tak já přidrandím na 100%.A prřijede i Tom z Ustí,a ti co jsou okolo.
Jezdím jen tak rychle jak můj strážnej anděl dokáže lítat.