cau chlapy, tak sem se pred 6 mesicama koupil grande punto 2006 1.9 MJET 130 BHP(96 KW). a kdz sem si prohlizel vcera seznam tak sem narazil na vase stranky tak sem si rikal ze si prihlasim a hodim alespon fotku.
Nema tady nikdo nahodou carribean orange grande punto v letnanech obcas to tam vydim za parkovane.
Fotka ma jeste stary cisla jeste sem ho nevyfotil sam.
Dekuju za privitany, delo je slabi slovo kdz prislapnu tak ten tocivy moment proste ten autak vystreli jak kulka. jeste sem nestihnul se kouknout na tvare predijzdim moc rychle.
Tak to jsem Tě viděl asi dneska ráno, nenajížděl jsi před sedmou z výpadovky od Letňan na R8čku směrem do centra? Nějaké červené GP s černou střechou jsem v dáli viděl, myslím.
PS: carribean orange multijet se středočeskou SPZ jsem u nás včera zrovna viděl, ač na modrých logách, byla to voňavka a naleštěné, až jsem se musel stydět
GP Dynamic 5D 1.4 77k dualogic, 16", skydome, navi, rear-cam
Ex: Alfa Romeo Giulietta, 1.4 Multiair 170k, 17"
Ex: Fiat Bravo II Dynamic, 1.4 16V 90k, spiritual ivory, 17", navi, rear-cam
Ex: GP Fresh 3D 1.2 65k, cerna crossover, 16"
MV tak to sem byl ja urchite, ja bydlim v letnanech, a jel sem do prace a bylo to okolo 6:45, me se da docela lechce poznat mam hezkou stredoceskou poznavacku.
To zas bylo dost daleko abych viděl SPZ, ale GPčko poznám i periferním viděním a navíc zajímavě barevná kombinace To už jsi tak koupil? folie?
Já jel tak o 200 m dál a hlavně pak uhýbal směrem na Ládví kde parkuju, takže bych tě nedojel ani kdybych chtěl (no i kdybych nechtěl, tak asi nedojel, tolik mi to teda zase nejede :> )
GP Dynamic 5D 1.4 77k dualogic, 16", skydome, navi, rear-cam
Ex: Alfa Romeo Giulietta, 1.4 Multiair 170k, 17"
Ex: Fiat Bravo II Dynamic, 1.4 16V 90k, spiritual ivory, 17", navi, rear-cam
Ex: GP Fresh 3D 1.2 65k, cerna crossover, 16"
vypadá to hezky.. líbí se mi kombo černá střech a zrdcadla...
"Grande Punto Sport 1,4 16V 95 ponykoníků
"Nafta patří na pole,plyn do sporáku a baterka do vibratoru"
"Chcete pocítit mocný zátah dieselu? jezděte vlakem"
Hra na honěnou vubec nedáva smysl. Když máš babu, tak přece nehoní?.....