Tak interier s GP-ckom vela spolocneho nema. Jedine dvere, z tych som mal pocit ze som v Punte. Hlave to chytadlo (cast kde dvere chytis ked ich zatvaras) je velmi podobna, ak nie ta ista. A este volant, velmi podobny, mozno aj ten isty.. Len tie uska za ktore ho mas drzat sa mi zdali trosku mensie.. Ale vsetko ostatne je nove a ako som povedal, zo vsetkeho dychaju kvalita.. Co sa mne osobne nepacilo (ale to je otazka vkusu), bolo "zasunutie" klimatizacie pod radio a to ze cely povrch radia (a asi aj klimy) je z takeho velmi leskleho plastu.. Ono to vyzera na pohlad efektne, ale asi na tom bude dost vidiet odtlacky prstov.. A odkladacia schranka pred spolujazdcom je strasne mala. Ked ju otvoris, tak vsetko co do nej davas, vlastne kladies na otvorene dvierka.. Teda, tak to vyzeralo z pohladu od sofera (na vedlajsom sedadle niekto sedel, takze sa nedalo velmi naklanat). Neviem ci tam bol nejaky priestor dnu, ale nezdalo sa mi tak. Ale pacilo sa mi napr. podsvietenie displeja radia, bolo tmave a text bol do pomarancova (podobne ako ma GP Abarth)..
Celkovo to bolo prijemne posedenie a urcite si ho pojdem vyskusat aj nazivo, ked sa bude dat