Fiat Bravo

Témata týkající se ostatních modelů značky Fiat

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
ironlionzion
Štamgast

Příspěvek od ironlionzion »

Pepa B. píše:
stanley píše:tak super sprava.. predsa len boli prepichnute, dnes som siel do pneuservisu. Prepichnute sidlom alebo nozom. A vysledok? zadna pneu ako tak pouzitelna, predna musi byt vymenena, skoda minimalne 6 tisic!!! nemam slov...
.. tak to je pálka, to se ani nevyplatí jít přes poji?tění, proto?e tohle je právě částka minimální spoluúčasti, plus minus :? ... já mám od rána na autě první ?rám, ?krábanec na dveřích cca 10 cm, zřejmě se otřel někdo s ta?kou..jak já bych chtěl gará? :x
tak to mi je tě líto, vím jaké byly první ?rámy u mě, první 2 jsem objevil na parkovi?ti (bolelo to) na zadním nárazníku (někdo neumí couvat nebo parkovat), třetí udělala moje přítelkyně při couvání a to u? jsem měnil nárazník ... od té doby u? uplynul asi rok a zatím mám ?těstí ... nejvíc by mě ale ?tvalo kdyby někdo promáčkl karoserii, vzadu nejsou dveře a opravovalo by se to tě?ko ...
GP 3d 1,2 Dynamic
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

njn, som nastvaty na tieto nove vozy. u GP su aspon bocne listy a daju sa dokupit aj na blatnik. u leona neexistuu ani bocne, ani na blatniky.
proste dnes sa robia auta na krasu, ale praktickost ide bokom.

tie kolesa - dementi... ked to pojde na havarijnu, tak je tam ta spoluucast. a bonus dole :cry:
Fiat Grande Punto 5D - 1.2 Dynamic (Azuro Psychedelic)
Seat León - 1.6 Stylance (Zenith Gray)

Obrázek
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

je to pekne na prd, fakt bez garaze sa oplati jazdit len na starej obuchanej Felde, inak z toho cloveka asi casom porazi
Fiat Bravo Sport 1.9 Multijet 110kW ( Maranelo red )
Skoda Felicia 1.3 MPI ( Dark Blue )
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

stanley - bud to bol niekto, kto sa ti chcel pomstit, alebo len zavistlivec.

Obrázek
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

pomstit neviem za co, nikoho tam aj tak nepoznam.. mozno niekoho sralo, ze nema kde zaparkovat ci co...
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

tak si odchyt toho, co tam bude stat teraz. bude to adept :twisted:
inak, nie som si isty, ci ked sa odsrobuju ventilky z pneu, vyfucia ti (za noc).

Obrázek
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

no neviem ci si docital posledny prispevok - gumy boli prepichnute, nozom alebo niecim ostrym a tenkym, chlapik v servise vylucil nahodny defekt
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

nal píše:njn, som nastvaty na tieto nove vozy. u GP su aspon bocne listy a daju sa dokupit aj na blatnik. u leona neexistuu ani bocne, ani na blatniky.
proste dnes sa robia auta na krasu, ale praktickost ide bokom.

tie kolesa - dementi... ked to pojde na havarijnu, tak je tam ta spoluucast. a bonus dole :cry:
myslim ze v pripade vandalizmu bonus dolu nejde!!!
Stanley urcite to boli ale ak ti to pomoze ovela viac by ta bolelo obidenie 2krat klucom. To tak lahko nevymenis ako gumy!Sakra ja uz ani auto neumyvam nech tie svine nezavidia. Mam ho osr.... a zasr.... od spiny. Tiez byvam v peknom sidlisku.
To som zvedavy co budes robit ked ti auparkova pipka prevali dvere.
Ja mam uz dve premackliny :oops: :oops: :oops:
stanley
Návštěvník

Příspěvek od stanley »

sa mi tlak dviha, ked tieto zazitky citam.. uz cakam, co pride nabuduce.
Inak otazka - presne rovnaky typ pneu aky mam na Brave sa neda zohnat ( Bridgestone Potenza RE050A 225/45/R17 s rychl. indexom W91.. vsade maju len Y91/Y94 alebo V94 ). Myslite si, ze by to vadilo, keby som tam hodil pneu s vyssim indexom? Napr. Y91 namiesto W91? Asi by to nebolo pre auto dobre, hlavne ked to pojde na prave predne koleso...
nal
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nal »

najlepsie je vymenit vsetky 4, a ak naozaj nemozes, tak aspon 2 a 2

Obrázek
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

vyskusaj to tu
papierovo ich mozu zohnat.....
http://www.e-pneu.sk/katalog_pneu.php?v ... re050a&t=o&
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

Robo, ja som auto umyl v nedelu, po dobrych par mesiacoch a bol som zhrozeny kolko otlkancov sa tam objavilo.. naozaj je lepsie ho nechat spinave..
GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

RadimG píše:Robo, ja som auto umyl v nedelu, po dobrych par mesiacoch a bol som zhrozeny kolko otlkancov sa tam objavilo.. naozaj je lepsie ho nechat spinave..
Radim ja mam pekne oslahany kufor od kamienkov. Asi tak 10dubiek roznej velkosti len na kufri. Zavidim Ti auto bielej farby, zakladova farba na mojej tmavo modrej je biela, krici to hrozne.
u teba si nikto nic nevsimne :D
RadimG
Profík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimG »

tak u mna to nastastie az take zle ako u teba nie je, predsa len mam najazdeneho menej a vacsinou v meste, takze od kamienkov nemam (asi) nic.. teda, o nicom neviem..
a s tou svetlou podkladovou farbou mas pravdu, mal som suchnute spolujazdcove dvere o obrubnik, odlupil sa kusok farby a nebolo to skoro vidiet.. aspon nejaka vyhoda bieleho "firemneho" auta :D
GP 1.2 Active 5D (Biela Ambient)
Robo1.2
Štamgast

Příspěvek od Robo1.2 »

RadimG píše:tak u mna to nastastie az take zle ako u teba nie je, predsa len mam najazdeneho menej a vacsinou v meste, takze od kamienkov nemam (asi) nic.. teda, o nicom neviem..
a s tou svetlou podkladovou farbou mas pravdu, mal som suchnute spolujazdcove dvere o obrubnik, odlupil sa kusok farby a nebolo to skoro vidiet.. aspon nejaka vyhoda bieleho "firemneho" auta :D
A co ten smetiak???? :>
Odpovědět