Kotas
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- Kotas
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kotas
Dnes pri dolivani kapaliny do ostrikovacu jsem si vsiml, ze ubyla chladici kapalina. Nasel jsem ruzovy flek pod rozvodama, takze asi pumpa. Auto ma 56tkm, tak si ted nejsu jisty, ale nedelaji se rozvody v 60tkm? Vim, ze me ceka olej, filtry, svicky, serizeni vule ventilu,kontrola LPG a ted bych udelal teda rozvody a pumpu.

- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
az pri 120000km alebo 5 rokou by sa to malo menit

Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba

zostalo v rodine
aktualne
- Kotas
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
dnes se mi po cestě děla hodně zajímavá věc: Dobíjel jsem baterku, takže jsem to měl cca 4 hodiny odpojené. Potom jsem vše zapojil a jel jako obvykle. Auto se přeplo na plyn, normálně jelo, ale po chvilce bez ohlášení přeplo na benzín. Přepnul jsem ručně na LPG a opět. Doba jízdy na LPG se postupně prodlužovala. Venku bylo v tu dobu asi -8°C. Plynaři, co si o tom myslíte? Stalo se to už někomu?

- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
zabudli ti vypnut funkciu samoprepnutia ked sa ti motor ochladi pod prepinaciu hodnotu. napr ides motor sa ohreje na 40 a prepne na lpg ale ked sa zas ochladi tak sa prepne na benzin. robi zo ked je zimna a kuris, LPG chladi a motor sa nevlaze tolko ohrievat. vsimol som si toto aj u mna minuly rok a zle je namontovany okruch ohrievania LPG u mna a vidim ze aj u teba  on ma byt hned za vodnou pumpou ako ide horuca voda s motora a mne ho napojili za spiatocku s radiatora!
 on ma byt hned za vodnou pumpou ako ide horuca voda s motora a mne ho napojili za spiatocku s radiatora!   
   co uz no ... keby si tomu slapol a motor sa ohreje tak ti to uz nespravi. alebo si to daj deaktivovat jak ja je to sprosta funkcia.
  co uz no ... keby si tomu slapol a motor sa ohreje tak ti to uz nespravi. alebo si to daj deaktivovat jak ja je to sprosta funkcia.

on ma byt hned za vodnou pumpou ako ide horuca voda s motora a mne ho napojili za spiatocku s radiatora!
  co uz no ... keby si tomu slapol a motor sa ohreje tak ti to uz nespravi. alebo si to daj deaktivovat jak ja je to sprosta funkcia.Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne

zostalo v rodine
aktualne
- Kotas
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
dnes jsem volal do Prostějova do Fiata a nakonec prý to je jak říkáš ochrana proti zamrznutí. Je pravda, že ten bazmek, co si to hlídá mám přímo za mlhovkou, takže včera dostával kapky. Dnes bylo "teplo" a motor jel v pohodě na plyn. Prý by mohlo pomoct to odstínit od proudu chladného vzduchu, tak až přestane padat sníh, tak zalepím spodní mřížku a uvidíme.
EDIT: Ve Fiatě mi to hlídání vypnuli, tak by měl být klid...

EDIT: Ve Fiatě mi to hlídání vypnuli, tak by měl být klid...