FRIMICO píše:normálka jako ?árovka.Stmívá se do uplnýho hasnutí.Dnes my ten borec dokonce předvedl ?e si to lidi dávají do kuchyně nad pracovní desku,nebo to nalepí zezadu na telku.Ta páska je bílá. jen se k ní dokoupí malé tráfko (250kč) a je k tomu malej dálkovej ovladač,a ten dokonce mění barvy.
Já u? ve vět?ině světel doma pou?ívám LED ?árovky a jsem spokojený. mám po 3 LED ?árovkách ve dvou lustrech a v 6 dal?ích lampičkách. V blízké době to jistí LED ?árovky v chodbě a LED páskové osvětlení vě?áků v chodbě a v kuchyňské lince i v plánované přestavbě bytového jádra.
Je to bomba, třeba v lampičce kde byla 25 w ?árovka teď svítím 3 W.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Tak a? se přestanu věnovat GP tak se tro?ku začnu věnovat domácnosti.I kdy? nevim nevím,asi na můj vkus moc moderní.U nás doma je to spí? jak ve staro?itnictví.
Jezdím jen tak rychle jak můj strážnej anděl dokáže lítat.
Tak na tu dovolenou nakonec jedu.Tedy spí? letím.Já chtel do chorvatska a moje drahá polovička sehnala Tunis.?ivě si představuju jaký krásný hliníky bych za to dal na GP. .Letím zítra v 19.00 a návrat pří?tí pátek.U?ijte si krásné léto.
Jezdím jen tak rychle jak můj strážnej anděl dokáže lítat.
FRIMICO píše:Tak na tu dovolenou nakonec jedu.Tedy spí? letím.Já chtel do chorvatska a moje drahá polovička sehnala Tunis.?ivě si představuju jaký krásný hliníky bych za to dal na GP. .Letím zítra v 19.00 a návrat pří?tí pátek.U?ijte si krásné léto.
Tak le? jen tak rychle jak tvůj strá?nej anděl doká?e lítat! U?ij si to.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Tak kamarádi, dnes ve 14 hodin se v Mladé Boleslavi narodili Zdendovi a Nadě 2 vnučky - Adélka a Bára. U? necháme hned udělat dupačky se znakem Fiat, aby patřili do té správné rodiny
Zdenda píše:Tak kamarádi, dnes ve 14 hodin se v Mladé Boleslavi narodili Zdendovi a Nadě 2 vnučky - Adélka a Bára. U? necháme hned udělat dupačky se znakem Fiat, aby patřili do té správné rodiny
No konečně dědku a babi, gratuluji
Zdenda píše:Tak kamarádi, dnes ve 14 hodin se v Mladé Boleslavi narodili Zdendovi a Nadě 2 vnučky - Adélka a Bára. U? necháme hned udělat dupačky se znakem Fiat, aby patřili do té správné rodiny