Pokud tam nebudeme spát tak nemá cenu jezdit do kempu, já bych se jel koupat na Ameriku, ale to je u Berouna, u Tebe trochu z rukyProtimo píše:Víte co?? Napi?te mi datum a místo v GPS číslech a já tam dorazim a je toKoreckyD píše:Tak?e nějaký přírodní koupali?tě ? tzn ?ádnej kempProtimo píše: Já jsem pro ka?dou ?patnost... Ideální by bylo někde u vody, aby se člověk mohl třeba i smočit... Klidně kemp...
Srazy Praha a okolí
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
No to docela ano, ale tak co projel bych se aspoň... Dejte dohromady datum a je to...KoreckyD píše:Pokud tam nebudeme spát tak nemá cenu jezdit do kempu, já bych se jel koupat na Ameriku, ale to je u Berouna, u Tebe trochu z rukyProtimo píše:Víte co?? Napi?te mi datum a místo v GPS číslech a já tam dorazim a je toKoreckyD píše: Tak?e nějaký přírodní koupali?tě ? tzn ?ádnej kemp... Klidně kemp...
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
S kym ? =D Pí?em si tu jen my dva =DProtimo píše:No to docela ano, ale tak co projel bych se aspoň... Dejte dohromady datum a je to...KoreckyD píše:Pokud tam nebudeme spát tak nemá cenu jezdit do kempu, já bych se jel koupat na Ameriku, ale to je u Berouna, u Tebe trochu z rukyProtimo píše: Víte co?? Napi?te mi datum a místo v GPS číslech a já tam dorazim a je to... Klidně kemp...
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to je ov?em trochu FAIL ne?KoreckyD píše:S kym ? =D Pí?em si tu jen my dva =DProtimo píše:No to docela ano, ale tak co projel bych se aspoň... Dejte dohromady datum a je to...KoreckyD píše: Pokud tam nebudeme spát tak nemá cenu jezdit do kempu, já bych se jel koupat na Ameriku, ale to je u Berouna, u Tebe trochu z ruky

-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Tak já s kámo?em z Kladna jsme jistý, Protimo nejspí? taky, tak uvidíme jestli se je?tě někdo chytne, já kontaktuju GPčkáře z Kladna a ty mi napi? jak by se ti to hodilo, jestli v?ední den, nebo víkend, odpoledne nebo večer atd. A kam jsi ochotný přijetHory píše:Já moc času nemám. Dělám přesčasy v práci a je?tě hledáme po večerech novej byt ...
O víkendu někam vypadnu a pojedu daleko pryč ale večer bych se vrátil. Pokud něco někde uspořádáte, tak se rád uká?u ale na pořádání čas nemám a kor nikoho z vás osobně neznám
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Tento víkend nemů?u, pořádáme hasičskou soutě?, viděl bych to tak na 29.6. a? je to dostatečně dopředu, cca 15:00 a? se nescházíme v 7 večerHory píše:klidně tento víkend ale tak 18tá a? 20hod. A místo ... tě?ko říci kam vyrazím na vílet ale tak cca 50km od prahy by to snad ?lo. Mo?ná by to ?lo je?tě dříve ...
Nemám naplánovaný víkend tak tě?ko říci
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Řeknu to takhle, s kladeňáma se mů?em sejít na Kladně, za prahou by to bylo aby jsi přijel taky, pokud by ti nedělalo problém Kladno tak to uděláme na KladněHory píše:to takhle dopředu nemů?u slíbit. Mů?u se třeba u? stěhovat. Jako klidně určete termín a buď to stihnu nebo ne. Kuli mě se neomezujte