8. čs. sraz GP FANS Litomyšl 9.-10.6.2012 (fota od str.16)

Srazy vozů Fiat, ale nejen jich...

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Zamčeno

Počítám s mou účastí

ANO
20
83%
NE
4
17%

Celkem hlasů: 24

lukin
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukin »

lolek píše:
Protimo píše:Mám ?patnou zprávu a to takovou, ?e můje účast, respektivě účast s mým GP je nejasná. Měl jsem toti? začít s opravama ji? minulý týden ale obchod stále není schopen dodat mi po?adovaný nárazník. Tak?e opravy stojej a s rozbitym čumákem se mi na sraz teda jet nechce. Pokovaď by to teda organizátorům nevadilo, dorazil bych na sraz v při nejhor?im v koncernu. Je tato mo?nost akceptovatelná? :oops:
pokud chce? změnit obchod s nárazníkem dej vědět, mám známýho kterej odesílá věci do 3dnů :)

mám tu?ení,?e to nebude original narazník :D
Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Protimo
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protimo »

lukin píše:
lolek píše:
Protimo píše:Mám ?patnou zprávu a to takovou, ?e můje účast, respektivě účast s mým GP je nejasná. Měl jsem toti? začít s opravama ji? minulý týden ale obchod stále není schopen dodat mi po?adovaný nárazník. Tak?e opravy stojej a s rozbitym čumákem se mi na sraz teda jet nechce. Pokovaď by to teda organizátorům nevadilo, dorazil bych na sraz v při nejhor?im v koncernu. Je tato mo?nost akceptovatelná? :oops:
pokud chce? změnit obchod s nárazníkem dej vědět, mám známýho kterej odesílá věci do 3dnů :)

mám tu?ení,?e to nebude original narazník :D
Lukin boduje :D... Jde o trochu vyladěný nárazník, kterej není v českých obchodech k dostání a tahá se z Velký Británie... Tak?e mo?ná proto je tam to zdr?ení ;-)
lolek
Štamgast

Příspěvek od lolek »

ne?pekuluj a dojet bez nárazníku ale italem :D ?ádný koncerny apod neberem :D
Protimo
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protimo »

lolek píše:ne?pekuluj a dojet bez nárazníku ale italem :D ?ádný koncerny apod neberem :D
Ne to fakt ne... Je to luxusni auto a ja se s nim stydim jezdit kdy? se na ten čumák kouknu ;-)... Tak?e pokovaď se to nestihne, tak je koncern jasná volba... Neboj odstavím ho opodál aby nekazil vzhled Italským krasavcům :-)
lukin
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukin »

Protimo píše:
lolek píše:ne?pekuluj a dojet bez nárazníku ale italem :D ?ádný koncerny apod neberem :D
Ne to fakt ne... Je to luxusni auto a ja se s nim stydim jezdit kdy? se na ten čumák kouknu ;-)... Tak?e pokovaď se to nestihne, tak je koncern jasná volba... Neboj odstavím ho opodál aby nekazil vzhled Italským krasavcům :-)

no v?ak,hlavně přijeď :D
Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
lolek
Štamgast

Příspěvek od lolek »

vy jste mi uplně zakecali ten sraz v pátek v litomy?li :twisted: :twisted: :D
Protimo
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protimo »

lolek píše:vy jste mi uplně zakecali ten sraz v pátek v litomy?li :twisted: :twisted: :D
Já pojedu taky v pátek... Tak?e bych chtěl dorazit tak na ?estou a něco ogrilovat :-)
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Protimo píše:Ne to fakt ne... Je to luxusni auto a ja se s nim stydim jezdit kdy? se na ten čumák kouknu ;-)... Tak?e pokovaď se to nestihne, tak je koncern jasná volba... Neboj odstavím ho opodál aby nekazil vzhled Italským krasavcům :-)
Dojeď i s nabitým čumákem - trocha izolepy to spraví. To ?e bude? mít nej?kareděj?í GP neře?.
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Malinko nám začíná váznout účast Fiatu ČR s předváděčkama, ale snad v?echno vyjde k mé i Va?í spokojenosti :cry: :ehm :kuk
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
ViPeR
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Sraz

Příspěvek od ViPeR »

Zdravím v?echny GPčkáře, rád pojedu jen jeslti bych mohl někoho stra?ně moc po?ádat o přesný info atd,atp do mailu? moc sem nechodim jelikoz mi to stale odsud vyhazuje:(

pokud by si dal nekdo takovej praci a hodil mi vse dulezite do mailu strasne bych mu byl zavazan

BoublikL@gmail.com

predem moc dekuju
lolek
Štamgast

Re: Sraz

Příspěvek od lolek »

ViPeR píše:pokud by si dal nekdo takovej praci a hodil mi vse dulezite do mailu strasne bych mu byl zavazan
má? to tam, snad jsem poslal v?e podstatné :D
Protimo
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Re: Sraz

Příspěvek od Protimo »

ViPeR píše:Zdravím v?echny GPčkáře, rád pojedu jen jeslti bych mohl někoho stra?ně moc po?ádat o přesný info atd,atp do mailu? moc sem nechodim jelikoz mi to stale odsud vyhazuje:(

pokud by si dal nekdo takovej praci a hodil mi vse dulezite do mailu strasne bych mu byl zavazan

BoublikL@gmail.com

predem moc dekuju
Hele nevymlouvej se... Beztak se? línej si to hledat :D
lolek
Štamgast

Příspěvek od lolek »

tak je?tě jednou :D kdo teda přijede u? v pátek? abych tam třeba nejel zbytečně sám

třeba sraz v 18h někde v litomy?li
Protimo
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protimo »

lolek píše:tak je?tě jednou :D kdo teda přijede u? v pátek? abych tam třeba nejel zbytečně sám

Me ;-)
lolek
Štamgast

Příspěvek od lolek »

Protimo píše:
lolek píše:tak je?tě jednou :D kdo teda přijede u? v pátek? abych tam třeba nejel zbytečně sám

Me ;-)
tak tě čekám tady na tý benzince v těch 18h :D http://mapy.cz/s/3Ssz snad se k nám někdo přidá, jinak si uděláme soukromou akci :D :D :D
Zamčeno