Protimo píše:Mám ?patnou zprávu a to takovou, ?e můje účast, respektivě účast s mým GP je nejasná. Měl jsem toti? začít s opravama ji? minulý týden ale obchod stále není schopen dodat mi po?adovaný nárazník. Tak?e opravy stojej a s rozbitym čumákem se mi na sraz teda jet nechce. Pokovaď by to teda organizátorům nevadilo, dorazil bych na sraz v při nejhor?im v koncernu. Je tato mo?nost akceptovatelná?
pokud chce? změnit obchod s nárazníkem dej vědět, mám známýho kterej odesílá věci do 3dnů
mám tu?ení,?e to nebude original narazník
Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Protimo píše:Mám ?patnou zprávu a to takovou, ?e můje účast, respektivě účast s mým GP je nejasná. Měl jsem toti? začít s opravama ji? minulý týden ale obchod stále není schopen dodat mi po?adovaný nárazník. Tak?e opravy stojej a s rozbitym čumákem se mi na sraz teda jet nechce. Pokovaď by to teda organizátorům nevadilo, dorazil bych na sraz v při nejhor?im v koncernu. Je tato mo?nost akceptovatelná?
pokud chce? změnit obchod s nárazníkem dej vědět, mám známýho kterej odesílá věci do 3dnů
mám tu?ení,?e to nebude original narazník
Lukin boduje ... Jde o trochu vyladěný nárazník, kterej není v českých obchodech k dostání a tahá se z Velký Británie... Tak?e mo?ná proto je tam to zdr?ení
lolek píše:ne?pekuluj a dojet bez nárazníku ale italem ?ádný koncerny apod neberem
Ne to fakt ne... Je to luxusni auto a ja se s nim stydim jezdit kdy? se na ten čumák kouknu ... Tak?e pokovaď se to nestihne, tak je koncern jasná volba... Neboj odstavím ho opodál aby nekazil vzhled Italským krasavcům
lolek píše:ne?pekuluj a dojet bez nárazníku ale italem ?ádný koncerny apod neberem
Ne to fakt ne... Je to luxusni auto a ja se s nim stydim jezdit kdy? se na ten čumák kouknu ... Tak?e pokovaď se to nestihne, tak je koncern jasná volba... Neboj odstavím ho opodál aby nekazil vzhled Italským krasavcům
no v?ak,hlavně přijeď
Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Protimo píše:Ne to fakt ne... Je to luxusni auto a ja se s nim stydim jezdit kdy? se na ten čumák kouknu ... Tak?e pokovaď se to nestihne, tak je koncern jasná volba... Neboj odstavím ho opodál aby nekazil vzhled Italským krasavcům
Dojeď i s nabitým čumákem - trocha izolepy to spraví. To ?e bude? mít nej?kareděj?í GP neře?.
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Zdravím v?echny GPčkáře, rád pojedu jen jeslti bych mohl někoho stra?ně moc po?ádat o přesný info atd,atp do mailu? moc sem nechodim jelikoz mi to stale odsud vyhazuje:(
pokud by si dal nekdo takovej praci a hodil mi vse dulezite do mailu strasne bych mu byl zavazan
ViPeR píše:Zdravím v?echny GPčkáře, rád pojedu jen jeslti bych mohl někoho stra?ně moc po?ádat o přesný info atd,atp do mailu? moc sem nechodim jelikoz mi to stale odsud vyhazuje:(
pokud by si dal nekdo takovej praci a hodil mi vse dulezite do mailu strasne bych mu byl zavazan