KoreckyD píše:Ho?i, fakt se tě?im ! Vyspat se fakt mů?em v NEDĚLI, na programu je jen pokec a návrat domů. Beru si alkohol tester =D
To ti chválim ten tester... Potom si taky rád fouknu
No já mam zatim jen jednorázovej z Kauflandu =D ale chci si do srazu pořídit digitální...docela ho vyu?iju po dlouhých večerech strávených na hasičárně =D ráno vět?inou potřebuju řídit
Grande Punto 1.2 48 kW/65 hp 5dv. Blue New Orleans
cago...v praci mam predbezne nahlasenou dovolenou..tak doufam,ze kdyz bude pocasi, urcite se otocim..snad bude moct i snoopy..kdyz mu daj volnaska dorazil bych jen na sobotu,ale i tak prijedu rad, kazda ucast se pocita
Bongo-Bong píše:cago...v praci mam predbezne nahlasenou dovolenou..tak doufam,ze kdyz bude pocasi, urcite se otocim..snad bude moct i snoopy..kdyz mu daj volnaska dorazil bych jen na sobotu,ale i tak prijedu rad, kazda ucast se pocita
Tak se mi to líbí
KoreckyD píše:Zdendo v HK navrhuju OMV v ulici Sokolská. Pak by mě je?tě zajímalo, jestli je poblí? místa srazu někde nějaká WAPka ?
Já si určitě vezmu kýbl+svoji houbu ?ampon,atd preferuji ruční mytí Pumpa vyhovuje,akorát je?tě domluvíme kdy vlastně pojedem,páč Lukínovi i mě se zdá aby jsme nejeli moc brzo. Zdenda
Zdenda píše:[akorát je?tě domluvíme kdy vlastně pojedem,páč Lukínovi i mě se zdá aby jsme nejeli moc brzo. Zdenda
Myslí? ?e přijet do Litomy?le na 9. hod. je brzy?
Bongo-Bong píše:cago...v praci mam predbezne nahlasenou dovolenou..tak doufam,ze kdyz bude pocasi, urcite se otocim..snad bude moct i snoopy..kdyz mu daj volnaska dorazil bych jen na sobotu,ale i tak prijedu rad, kazda ucast se pocita
Kurňa je to 1x za rok, tak zůstaň do neděle
Renault Captur 130 HP Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
KoreckyD píše:Zdendo v HK navrhuju OMV v ulici Sokolská. Pak by mě je?tě zajímalo, jestli je poblí? místa srazu někde nějaká WAPka ?
Já si určitě vezmu kýbl+svoji houbu ?ampon,atd preferuji ruční mytí Pumpa vyhovuje,akorát je?tě domluvíme kdy vlastně pojedem,páč Lukínovi i mě se zdá aby jsme nejeli moc brzo. Zdenda
No drhnout to houbou se mi moc nechce =D Kámo? mi to vyle?tí flexou den před srazem, tak doufam, ?e to bude stačit opláchnout....jinak já budu vyjí?dět stejně okolo 6:00...chci se vyhnout praze, tak si trochu zajedu