S pitim bych to určitě viděl jak jsme se domluvili =D A ostatní a? si přivezou sami co budou chtít.lolek píše:tak to na tom nejsem tak ?patně, kdy? pojedu sámStudynka píše:to mate dobry ja jedu s Brachou![]()
![]()
btw, bere někdo grill? popřípadě chtěli by jste tam mít vlastní bečku? (teoreticky bych mohl sehnat chlazení) nebo si ka?dej doveze vlastní pifko, víno, tvrdej, kolu ...
8. čs. sraz GP FANS Litomyšl 9.-10.6.2012 (fota od str.16)
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Proč mi to připadá, ?e tady někdo soukromničíKoreckyD píše:S pitim bych to určitě viděl jak jsme se domluvili =D A ostatní a? si přivezou sami co budou chtít.lolek píše:tak to na tom nejsem tak ?patně, kdy? pojedu sámStudynka píše:to mate dobry ja jedu s Brachou![]()
![]()
btw, bere někdo grill? popřípadě chtěli by jste tam mít vlastní bečku? (teoreticky bych mohl sehnat chlazení) nebo si ka?dej doveze vlastní pifko, víno, tvrdej, kolu ...

protimo: to ne, to se ti jen zdá
jen jsme si řekli, ?e vemu basu piv, kdy? david vezme grill a popřípadě maso (ale to budu mít stejně taky) ... tak?e za vypůjčení grillu zaplatím lahváčema 
ka?dopádně pokud bys dorazil u? v pátek, tak bych mo?ná přijel té? v pátek, ale na to je dle mého je?tě čas ... to si stačí upřesnit 2-3 dny předem

ka?dopádně pokud bys dorazil u? v pátek, tak bych mo?ná přijel té? v pátek, ale na to je dle mého je?tě čas ... to si stačí upřesnit 2-3 dny předem

-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Jj tak to je jasný... To já jenom tak preventivně dopředu abych tam potom nebyl třeba sámlolek píše:protimo: to ne, to se ti jen zdájen jsme si řekli, ?e vemu basu piv, kdy? david vezme grill a popřípadě maso (ale to budu mít stejně taky) ... tak?e za vypůjčení grillu zaplatím lahváčema

Navrhoval bych v?e o hodinu dřív:Zdenda píše:Včera jsem si ho zajistil.Tak ?e sobotu v 7 h 15 minut pumpa Hodkovice Zdenda, Lukín, Jarda?. Za Jičínem pumpa EuroOil 8 h - 8h 15m. Du?an
směr HK kdo dal?í se připojí po cestě? Zdenda
Hodkovice 6,15 hod.
Jičín EuroOil 7-7,15 hod
H.Králové 8-8,15 hod
P.S. Konkrétní benzínky bychom zde upřesnili na mapových podkladech
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
To budu stavat jak do praceDu?an píše:Navrhoval bych v?e o hodinu dřív:Zdenda píše:Včera jsem si ho zajistil.Tak ?e sobotu v 7 h 15 minut pumpa Hodkovice Zdenda, Lukín, Jarda?. Za Jičínem pumpa EuroOil 8 h - 8h 15m. Du?an
Hodkovice 6,15 hod.
Jičín EuroOil 7-7,15 hod
H.Králové 8-8,15 hod
P.S. Konkrétní benzínky bychom zde upřesnili na mapových podkladech

ps. gril taky beru

Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Hradec je pro mě reálnej kolem tý 8. hodiny. V 6 budu vyjí?dětlukin píše:To budu stavat jak do praceDu?an píše:Navrhoval bych v?e o hodinu dřív:Zdenda píše:Včera jsem si ho zajistil.Tak ?e sobotu v 7 h 15 minut pumpa Hodkovice Zdenda, Lukín, Jarda?. Za Jičínem pumpa EuroOil 8 h - 8h 15m. Du?an
Hodkovice 6,15 hod.
Jičín EuroOil 7-7,15 hod
H.Králové 8-8,15 hod
P.S. Konkrétní benzínky bychom zde upřesnili na mapových podkladechja bych to radsi nechal natu 7h. jak navrhoval Zdenda poprvi i tak tam budem dostatecne brzo
kdyztak se podridim vetsine.
ps. gril taky beru
Lukine kdy? do Litomy?le dorazíme na 9. hod., vidím to jako ideální.lukin píše:To budu stavat jak do praceja bych to radsi nechal natu 7h. jak navrhoval Zdenda poprvi i tak tam budem dostatecne brzo
kdyztak se podridim vetsine.
P.S. Vyspí? se v neděli
Renault Captur 130 HP
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
no ja by som chcel vyrazit tak okolo 6stej rano a za 5 hodin budem tam cize okolo 11stej moze byt dusan? spravite mi tam plac 

Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba