8. čs. sraz GP FANS Litomyšl 9.-10.6.2012 (fota od str.16)
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
- Zdenda
- Abarthář
- Kontaktovat uživatele:
Bude? tam sám, proto?e Protimo je sklerotik  který nedorazí na sraz ani v rodném městě
 který nedorazí na sraz ani v rodném městě  Zdenda
 Zdenda

který nedorazí na sraz ani v rodném městě
 který nedorazí na sraz ani v rodném městě  Zdenda
 ZdendaAprГЁs les processus d'extraction, la teneur en sildГ©nafil a Г©tГ© dГ©terminГ©e en utilisant l'efficacitГ© liquide haute performance du mГ©dicament mais Г©galement h aprГЁs dans ces articles publiГ©s rГ©fГ©rences 8 18.

- 
				pepanmadle
- Návštěvník
- Kontaktovat uživatele:
ja chci jet podle pocasi uz v patek,kdyby to bylo nahodou v sobotu rano dal bych vedet a v jicine bych se k vam pripojil.Du?an píše:Plánujeme v sobotu 9.6. já, Zdenda a lukin společný přejezd do Litomy?le po trase Liberec, Turnov, Jičín, H.Králové. Kdyby se někdo chtěl cestou přidat, písněte. Časy spichů v průjezdních bodech budou upřesněny.
to sice jo, ale to si nemu?ou přijet ani pokecat kluci, co maj fiona (spat tam nebudou, jen si přijedou pokecat a aspon nepojedu z jihu sám)? to snad ne? to bychom byli v době před 23 lety, kdy na v?echno byl plán a v?e bylo nakázáno ...Du?an píše:POZOR, jedná se o sraz GP FANSlolek píše:aha, tak?e sobota to jistí ... teoreticky bych měl nabalit je?tě 2 kamo?e (bravo nuovo + punto cabrio) snad se na mě nevyprdnou, kdy? říkali, ?e pojedou
- 
				Protimo
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
No mo?ná jsem sklerotik ale tenhle termín mám u? v diáři a v mobilu v kalendáři... Tak?e u? snad nezapomenulolek píše:aha, tak?e sobota to jistí ... teoreticky bych měl nabalit je?tě 2 kamo?e (bravo nuovo + punto cabrio) snad se na mě nevyprdnou, kdy? říkali, ?e pojedouZdenda píše:Bude? tam sám, proto?e Protimo je sklerotikkterý nedorazí na sraz ani v rodném městě
Zdenda
 ... Jinak to samozřejmě zálě?í na počasí, ale viděl bych reálně spí? ten pátek
... Jinak to samozřejmě zálě?í na počasí, ale viděl bych reálně spí? ten pátek 
Já si osobně myslim, ?e jedno kdy? přijede je?tě někdo s jiným Fiatem.Du?an píše:POZOR, jedná se o sraz GP FANSlolek píše:aha, tak?e sobota to jistí ... teoreticky bych měl nabalit je?tě 2 kamo?e (bravo nuovo + punto cabrio) snad se na mě nevyprdnou, kdy? říkali, ?e pojedou
Alespoň nás bude víc.
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic

O.K. Přesvědčili jstelolek píše:to sice jo, ale to si nemu?ou přijet ani pokecat kluci, co maj fiona (spat tam nebudou, jen si přijedou pokecat a aspon nepojedu z jihu sám)? to snad ne? to bychom byli v době před 23 lety, kdy na v?echno byl plán a v?e bylo nakázáno ...Du?an píše:POZOR, jedná se o sraz GP FANSlolek píše:aha, tak?e sobota to jistí ... teoreticky bych měl nabalit je?tě 2 kamo?e (bravo nuovo + punto cabrio) snad se na mě nevyprdnou, kdy? říkali, ?e pojedou

Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky

Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky