Pokec 2012
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Čusík.Poradí mi někdo co mám vlastně za auto? Ve smlouvě z AAA mám napsáno GP Dinamic ale v servisní kní?ce je Active.Já osobně myslím ?e je to Activ .Do servisky by asi prodejce při prodeji nenapsal něco co není pravda,a v AAA jim je to zřejmě ?umák.Hlavně ?e prodají.Jak to poznám? Podle výbavy? Dík za případnou radu.
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
čest,mělo by to být poznat hned na klikách ?e jsou v barvě auta,na řadící páce a třeba i jestli má? origo rádio.FRIMICO píše:Čusík.Poradí mi někdo co mám vlastně za auto? Ve smlouvě z AAA mám napsáno GP Dinamic ale v servisní kní?ce je Active.Já osobně myslím ?e je to Activ .Do servisky by asi prodejce při prodeji nenapsal něco co není pravda,a v AAA jim je to zřejmě ?umák.Hlavně ?e prodají.Jak to poznám? Podle výbavy? Dík za případnou radu.
Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
FRIMICO píše:Čusík.Poradí mi někdo co mám vlastně za auto? Ve smlouvě z AAA mám napsáno GP Dinamic ale v servisní kní?ce je Active.Já osobně myslím ?e je to Activ .Do servisky by asi prodejce při prodeji nenapsal něco co není pravda,a v AAA jim je to zřejmě ?umák.Hlavně ?e prodají.Jak to poznám? Podle výbavy? Dík za případnou radu.
Napis mi do SZ vin kod karoserie ja se ti podivam co mas za vybavu.
aha, díky ... no ale abych pravdu řekl, tak i ta z Dynamicu stojí za vyliz(_,_) ... pro mě je to stra?ně měkky oproti ex bravu ...Teddy86 píše:lolek píše:kdy? tu zminuje? řadící páku, jakej je rozdíl mezi Activ a Dynamic verzí?lukin píše: čest,mělo by to být poznat hned na klikách ?e jsou v barvě auta,na řadící páce a třeba i jestli má? origo rádio.
Active nema takovou tu stribrno cernou hlavicku ale jen cernou gumovou.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No pokud ji nemas obsitou kuzi tak vrele doporucuji nechat obsit. Dobre skusenosti jsou s firmou VOLANTECH. Mam od nich obsitou rucni brzdu komplet a podrucku a manzetu radici paky. Madlo jsem mel obsite original.lolek píše: aha, díky ... no ale abych pravdu řekl, tak i ta z Dynamicu stojí za vyliz(_,_) ... pro mě je to stra?ně měkky oproti ex bravu ...
Čusik.Tak kliky mam v barvě auta,(černá)řadičku mám černou, arádio není origo?,mám tam docela slu?nej PAINIER.Vím ?e jsou vyhřejvaný zrcátka,v dálce je i kufr,a zadní opěrky jsou 3.Lukine,jsem z vanďáku,mo?ná kdyby jsme se dohodli a měl bys čas,tak bych přidrandil do Lib.Jezdím tam občas na nákup do Globusu.Ale jen víkendu.
-
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
FRIMICO píše:Čusik.Tak kliky mam v barvě auta,(černá)řadičku mám černou, arádio není origo?,mám tam docela slu?nej PAINIER.Vím ?e jsou vyhřejvaný zrcátka,v dálce je i kufr,a zadní opěrky jsou 3.Lukine,jsem z vanďáku,mo?ná kdyby jsme se dohodli a měl bys čas,tak bych přidrandil do Lib.Jezdím tam občas na nákup do Globusu.Ale jen víkendu.
Klidně se dohodnout mu?em a myslím ?eby klidně i dorazil Zdenda na pokec akorát teď nevím jak to budu stíhat?
Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning