Koupě GP

Sekce týkající se tohoto vozu obecně

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Teddy86
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teddy86 »

No a ze to nema mlhovky svedci o tom ze je to dovoz z cizyny. Dle eperu vyrobeno 13/10/2005.
Obrázek
thif
kolemjdoucí

Příspěvek od thif »

No já jak sem se byl na to dívat tak byl trosku ?uklý zadní nárazník, ale předku sem si nev?im. Moc se v tom nevyznam :? a to červené je nádherné!! To u? se opravdu vyplatí si připlatit :)
Grande EVO
Návštěvník

Příspěvek od Grande EVO »

Fiat Punto EVO
muj 4 fiat
1 na LPG
Hory
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hory »

Zdravím pánové a dámy. Rád bych roz?ířil va?e řady o svou existenci ale nějak nemám úspěch s nalezením toho pravého vozu
Hledám Punto Evo ve výbavě Racing nebo Sport a nejlépe MultiAir (jestli s turbem nebo bez mi tak nebě?í).
V Praze je jeden MultiAir ale má poměrně dost najeto a chtějí dost. Poslali mi kalkulaci na 250 tisíc. To je o 10 méně ne? je v inzerátu ale nevím
http://www.sauto.cz/osobni/detail/fiat/ ... oFrom=list
Nebo pak v Roudnici http://www.sauto.cz/osobni/detail/fiat/ ... oFrom=list co? má najeto 365km a je v záruce s mo?ností roz?íření na 5 let a je?tě mo?ností jít na LPG ale na můj vkus hrozná barva a slabej motor.
Aktuálně vlasním vůz Alfa Romeo GT 2,0JTS 122kW, ale pro jeho stáří 8 let, vy??í spotřeby a hlavně začínáme plánovat rodinu, tak musíme měnit.
Měl jsem 3 alfy a jsem více ne? spokojen ale Alfina mi nemá co aktuálně nabídnout. MiTo je pouze 3dv se zastaralou palubku a hooodně předra?enou cenou. Lancie se mi nelíbí ale Fiata jsem si celkem oblíbil a hlavně Punto EVO :-)
Přemý?lel jsem nad Puntem 2012 ale podle konfigurátoru bych tam nechal přes 400 tisíc a to je opravdu hodně + se nám nelíbí
Koukal jsem se i na mobile.de ale poměrně dost drahé v DE, IT lep?í ale to u? je dost celkem daleko a pak jsem na?el celkem co bych chtěl v PL http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fi ... abNumber=2
Otázka ov?em zní. Věřili by jste jim? Já nevím ...

No srchnul bych to. Hledáme Punto EVO mlad?í ne? rok 2010, Racing nebo Sport, 5dv, nejlépe MultiAir do ceny max 280 000.
Nevíte o něčem? Nebo co by jste brali vy? Nalítanej MultiAir, novou ale slabou 1,4rku (pro mě by to byl skok o 100 koní co? si neumím představit) nebo dovoz z pochybné země a stavu.
Poraďte prosím :ehm
Snoopy
Návštěvník

Gp

Příspěvek od Snoopy »

No rozhodně to PL vypada nejlíp... jel bych se tam asi podívat a podle toho i v polsku se mů?e najít pěknej kousek ale jsou to snad vět?í ?melináři ne? če?i...Jinak to bily taky není ?patný do toho 3tiho bych ne?el ;)
Grande EVO
Návštěvník

Hory píše:Zdravím pánové a dámy. Rád bych roz?ířil va?e řady o svou existenci ale nějak nemám úspěch s nalezením toho pravého vozu
Hledám Punto Evo ve výbavě Racing nebo Sport a nejlépe MultiAir (jestli s turbem nebo bez mi tak nebě?í).
V Praze je jeden MultiAir ale má poměrně dost najeto a chtějí dost. Poslali mi kalkulaci na 250 tisíc. To je o 10 méně ne? je v inzerátu ale nevím
http://www.sauto.cz/osobni/detail/fiat/ ... oFrom=list
Nebo pak v Roudnici http://www.sauto.cz/osobni/detail/fiat/ ... oFrom=list co? má najeto 365km a je v záruce s mo?ností roz?íření na 5 let a je?tě mo?ností jít na LPG ale na můj vkus hrozná barva a slabej motor.
Aktuálně vlasním vůz Alfa Romeo GT 2,0JTS 122kW, ale pro jeho stáří 8 let, vy??í spotřeby a hlavně začínáme plánovat rodinu, tak musíme měnit.
Měl jsem 3 alfy a jsem více ne? spokojen ale Alfina mi nemá co aktuálně nabídnout. MiTo je pouze 3dv se zastaralou palubku a hooodně předra?enou cenou. Lancie se mi nelíbí ale Fiata jsem si celkem oblíbil a hlavně Punto EVO :-)
Přemý?lel jsem nad Puntem 2012 ale podle konfigurátoru bych tam nechal přes 400 tisíc a to je opravdu hodně + se nám nelíbí
Koukal jsem se i na mobile.de ale poměrně dost drahé v DE, IT lep?í ale to u? je dost celkem daleko a pak jsem na?el celkem co bych chtěl v PL http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fi ... abNumber=2
Otázka ov?em zní. Věřili by jste jim? Já nevím ...

No srchnul bych to. Hledáme Punto EVO mlad?í ne? rok 2010, Racing nebo Sport, 5dv, nejlépe MultiAir do ceny max 280 000.
Nevíte o něčem? Nebo co by jste brali vy? Nalítanej MultiAir, novou ale slabou 1,4rku (pro mě by to byl skok o 100 koní co? si neumím představit) nebo dovoz z pochybné země a stavu.
Poraďte prosím :ehm
Konecne nekdo komu se taky libi Punto Evo :-),me se zda z trojice Punt (Grande,Evo,2012) ze pusobi nejmodernejsim dojmem. To v te Roudnici tam stoji alespon 2 roky(vim kdyz ja se dival po Puntu bylo tam),pokud ho koupis,urcite chtej jeste slevu,jako 246tis. bych za to nedal,tam bude na sklech rok vyroby 2010,co se tyce vykonu,to musis vedet sam,jak velky seskok skousnes

Ten Multiair je tam taky ty dva roky,podle km stim uz pres rok nejezdi,ale je to snad jediny Multiair co je k prodeji,neni to dotahly,bourany atd. takze ja bych se toho nebal,ja stim Multiairem jel a pekne svezeni oproti te slabsi 1,4 nepopsatelny rozdil,pokud Ti jde i o spotrebu,urcite neber ten silnejsi Multiair s turbem 99kw,tam se pod 8 litru asi nedostanes,precti recenze viz: http://www.autorevue.cz/test-fiat-punto ... ticleStart rychlou jizdu zvladne pres 15 litru je v dnesnich cenach benzinu silna kava

Pokud se rozhodnes pro nove tak nejvice skladovek bude ve vybave My Life,ty vybavy Racing nebo Sport budou z roku 2010

Ja pred rokem resil podobne dilema bud nove 1,2 nebo 1 rok stare Multiair 77 Kw,tu 1,4 57 kw jsem vypustil protoze tam oproti 1,2 neni zadny velky rozdil navic malo jezdim po dalnici kde bych to vyuzil, nakonec po velkem rozhodovani jsem vybral nove 1,2 a nechal jsem tam udelat ve Fiatu LPG a nelituji,je to pohodove auto a naklady na provoz jsou super
Oproti me mas jeste vyhodu ze zlevnilo Bravo a mas tedy nad cim premyslet : http://www.motortec.cz/bravo-004333328

Skoda ze Alfa vypadla jdou sehnat dobre kousky: http://www.motortec.cz/mito-20
Fiat Punto EVO
muj 4 fiat
1 na LPG
JardaK.
Štamgast

Příspěvek od JardaK. »

A co přece jen myslet na Bravo? Vím, o čem mluvím, jedno mám doma! Akorát bych se asi vyhnul 66kW, ne snad pro nespolehlivost, ale ten motor je na takové auto hodně slabý a Ty jsi zvyklý na silněj?í, no... Nejbli??í mo?né nové Bravo stojí 334 tis., co? je nad Tvou cenovou podmínku, pak ale bude? muset lovit v bazarových vodách v nabídce Brav, Ev a jiných značek.
Fiat Bravo2, 1,6 MJet, 77 kW, nar. 9.4.2010
Hory
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hory »

Děkuji vám moc za názory a budu na ně reagovat :-)
Ta 1,4rka z NHCaru sice celou dobu uvádí 32 tisíc km ale to auto jako tu 1,2jku pou?ívaj prodejci na své soukromé cesty. Ta 1,2jka má napsáno 16tis. km a má 41 tisíc. Koukal jsem se na ní tuto sobotu při otevřených dveřích NHCaru. Tu 1,4rku tam neměli, tak jsem se nemohl kouknout na stav km.
Ta spotřeba turba co se uvádí nevím kde jí berou. Nejspí?e neumí řídit. V některých recenzí spotřeby udávané výrobcem potvrzují (třeba Autosalon na Primě). Kdy? si člověk prodejde spotřeby od lidí třeba z Německa tak je naprosto v pořádku. Sám jsem řídil Lancii Deltu 1,4 MultiAir Turbo a spotřeba byla úplně v pořádku.
Bravo nechci. Auto jsme zkou?eli a nelíbí se nám. Plus díky tvarování podvozku a vět?ímu kufru je v autě méně místa a to se nám nelíbí. To u? bych raději volil tu Deltu
Grande EVO
Návštěvník

Jak ctu tve prispevky,tak 1,2 a 1,4 odpiskej v tom by ses ty nepovozil,vem fakt tu 1,4 Multiair,ja jel vte slabsi a jelo to krasne,vubec bych se nebal te z NH Car stema 32tisici,furt lepsi nez neco dotahlyho a buhvi co se stim kde delo. Nebo napis na Fiat jestli jeste nejaky Multiair nemaji treba i ojety,meli dve EVA a jedno ted prodali(to silnejsi) treba ten slabsi jeste maji. Nabidka Multiairu v CR je na nic v CR prodali tak 3ks,takze pro ojetinu jedine ven,ale pokud to nebude po totalce a oprave,bude to drahe,vsak mrkni na ceny.

Me se Bravo taky uz moc nelibi,hlavne interier je zastaraly a zvenku by to uz taky nejaky poradny facelift potrebovalo,ale je to za super prachy

Urcite zkus napsat primo na importera treba nejaky Multiair jeste maji
Fiat Punto EVO
muj 4 fiat
1 na LPG
Hory
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hory »

jak jsem psal, tak ty km co uvádí v NHCaru jsou ji? dávno nepravdivé. 32 tisíc měl bůh ví kdy a teď mů?e mít u? přes 50 klidně a to bych za cenu 250 tisíc moc dávat nechtěl.
S NHCarem si denně pí?eme ale doteď mi nenapsali kolik km má najeto a i stav. Prý je pořád v servisu. Tak?e pokud to je na týdení servis, tak ....
Tak přímo na fiat.cz jsem nepsal a ani nevím, ?e by to takto ?lo. Mrknu na to :-)
jiri02
kolemjdoucí

Příspěvek od jiri02 »

Zdravím.Chtěl bych koupit GP viz. odkaz ní?e.Chci se zeptat na Vá? názor na cenu ,výbavu atd. Na co si dát pozor.Motor teda není z nejsilněj?ích,ale mě by to mělo stačit.Cesta do práce a z práce cca 15km po okresce a město.Na del?í trasy mám jiné.

http://www.autovelvet.cz/?section=detail&id=172904
Dík za jaký koliv názor.
Jiří.
Lipi
Štamgast

Příspěvek od Lipi »

Cena neviem.. treba porovnat.. v tom nemam prehlad...

Ale inak auto podla foto vypada ok... vybava dobra..
Mne sa celkom zapačilo... ale vela povie osobna na?teva...
Grande Punto 1.3MultiJet (66kW) 6-Speed (Dynamic) - 26.10.2006
lolek
Štamgast

Příspěvek od lolek »

já ti nevím ... verze 1.3i neexistuje (je to 1.2) ... ty černý mlhovky, nedávali se v roce 2007 jenom na sporta? vím, ?e od roku 2008 se dávaly u? i na obyč GP (ale ty maj červenej znak)

ale jinak vypadá, ?e v?e lícuje, určitě to chce prohlídnout osobně
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

Je to 1.2 ve verzi Dynamic. Mám auto ze stejného měsíce. Černé mlhovky se montovaly od poloviny roku 2007. Cena odpovídající.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Lipi
Štamgast

Příspěvek od Lipi »

No stači ak nekdo predkom chyti pri parkovani vy??i obrubnik.. a ma? hned rozhaseny naraznik..
Poutrhaju sa ti tie koliky tam a nedolicuje? to...

A predna kapota.. ta je ta?ka ako keby bola z olova.. ale kruti sa ako keby bola z alobalu... :lol:

Hovorim treba kuknut poriadne to auto...

Toto su len kozmeticke veci.. na to sa nejazdí...
Grande Punto 1.3MultiJet (66kW) 6-Speed (Dynamic) - 26.10.2006
Odpovědět