jo a pak se tam v lete upecu vijdlukin píše:pekne vickovolil bych taky cernou kapotu a taky i strechu
banyho granďáci
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
-
.bany
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
ja myslel jako me,na moje auto! ne na tvoje,asi cerna je blbost ne?lukin píše:ja uz to mam polepeny dost a stejne by se mne to nehodiloa vtehlech vedrech je stejne jedno jakou mas barvu
IGOR ..na dovolenke sa gril zide
hm tjn ale nemusim bejt grilovanej ja misto toho vonaviho masicka
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
-
lukin
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
ja myslel jako me,na moje auto! ne na tvoje,asi cerna je blbost ne?.bany píše:lukin píše:ja uz to mam polepeny dost a stejne by se mne to nehodiloa vtehlech vedrech je stejne jedno jakou mas barvu
No tak prijedte a muzem to nalepit
Fiat Grande Punto 1.2 - Dynamic,cerna crossover
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Bývalé_Golf III tuning
Skoda120 tuning
Ne? tam dá? tu folii tak stejně musí? ty tukance vyrovnat, proto?e by ti tam v těch místech zustaly pod folii bubliny které by se za tepla nafukovaly a nevypadalo by to moc pekně..bany píše:jeste potrebuju poradit tady od odborniku...
vidite ty tupky na predni kapote?je jich tam pozehnane co?![]()
tak jak by ste to resily ?
1- prestrikat na krasnou cervenou
2- folie by karbon
3- folie by cerna matna
tak co rikate ? ( vybirat z moznosti 2-3 pac zena zavelila FOLIE)
Tak?e bych rad?i volil to je?tě nechat a? to bude opravdu hodně oflákaný a potom přestříkat.
Jirka, 1,3 JTD 90PS 6speed azurová psychedelic
-
.bany
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
tak nam to dobre zacina ta dovolena... minulej vejk jela zena grandem a uz nenastartovala-zavada baterka -v haji clanek takze nova... v tejdnu zacalo hucet lozisko levyho zadniho kola a dneska uz se v tom aute neda vubec ject takze zejtra vymena a jeste k tomu to prestalo startovat poranu pac je v ryti 2x zhavicka no to by se jeden s toho
a zejtra razime na dovcu ...takze doufam ze se stastne navratime a za 14 dni se opet sejdem tu zdravim cus...
granďák 1.9 M-Jet 96kw sport červeňák : ) ňáký koně navic ,fólie,K§N,samolepka GP fans : ) a čoud za zadkem : )))
-
Pepa B.
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
..tak hlavně a? dojedete, u?ijte si to! Já jedu na dovču v sobotu.bany píše:tak nam to dobre zacina ta dovolena... minulej vejk jela zena grandem a uz nenastartovala-zavada baterka -v haji clanek takze nova... v tejdnu zacalo hucet lozisko levyho zadniho kola a dneska uz se v tom aute neda vubec ject takze zejtra vymena a jeste k tomu to prestalo startovat poranu pac je v ryti 2x zhavicka no to by se jeden s tohoa zejtra razime na dovcu ...takze doufam ze se stastne navratime a za 14 dni se opet sejdem tu zdravim cus...
bývalé auto - Fiat Bravo 1.6 Mjet, Dynamic 2008 - Techno Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
bývalé auto - Fiat Grande Punto 5D 1.2 Dynamic 2007 - Underground Grey
-
.bany
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
dekujem a tobe tez peknou a pohodovouPepa B. píše:..tak hlavně a? dojedete, u?ijte si to! Já jedu na dovču v sobotu.bany píše:tak nam to dobre zacina ta dovolena... minulej vejk jela zena grandem a uz nenastartovala-zavada baterka -v haji clanek takze nova... v tejdnu zacalo hucet lozisko levyho zadniho kola a dneska uz se v tom aute neda vubec ject takze zejtra vymena a jeste k tomu to prestalo startovat poranu pac je v ryti 2x zhavicka no to by se jeden s tohoa zejtra razime na dovcu ...takze doufam ze se stastne navratime a za 14 dni se opet sejdem tu zdravim cus...
Mě se taky nezobrazují fotky a to si pročítám Tvůj deník pečlivě,proto?e je vidět, ?e tomu rozumí? a mazlíka pěkně rozmazluje? tuněním!!!.bany píše:¨Jirka píše:Dobrý, ale nezobrazujou se mi fota
ME JO NEMAM PROBLEM....
Také bych malinko koníků přivítal jen tak pro potě?ení ucha i ducha
Tak snad sportovní vzduchový filtr a přečipování, ale nemám s podobnými věcmi zku?enost, tak zatím zkoumám výhody a nevýhody
Radek:
Grande Punto 1,9 MultiJet Sport (130k) r.v.2007
Pirelli PZero Nero 205/45 R17 88 W XL Letní
Pirelli WINTER 190 SNOWCONTROL SERIE II 185/65 R15 88 T ECO Zimní
Barva:Carribean orange
Grande Punto 1,9 MultiJet Sport (130k) r.v.2007
Pirelli PZero Nero 205/45 R17 88 W XL Letní
Pirelli WINTER 190 SNOWCONTROL SERIE II 185/65 R15 88 T ECO Zimní
Barva:Carribean orange
Dotaz Snoopy
Cuz chci se jen zeptat jak si poresil naklapeni svetel dik