Autorádio a vše okolo něj
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
to sice je, ale nákupem rádia to nekončí, musím pořídít rámeček + mechaniku k ovládání rádia na volantě, co? je cca dal?ích +/- 3tis navíc, tak?e kdybych vzal třeba tohle (to se mi celkem líbí) tak by mě to ve finále vy?lo na 6tis a ten parrot je do 4500,- (mo?ná bych si sehnal slevu v alze, tak?e je?tě levněji) ... je ale pravda, ?e neoriginálním radiem bych vyře?il problém subwooferu + získal kvalitněj?í výstup z radia ... neboj, v?e před koupí poře?ím, ale otázka zněla, zda si někdo zabudovával parrot systém do GP a jak je s ním spokojen1nekros1 píše:za to je uz aj radio s bluetoothom napriklad
to ?e to radio má BT v sobě, to vím ... v?ak sem to s těma počtama napsal správně ne? parrot 4500,- vs 6000,- BT radio + rameček + redukce ... ale pokud jak pí?e?, ?e některý pioneery umí komunikovat s ovládáním bez redukce, tak to asi mění situaci ... podle čeho ty rádia poznám?Lipi píše:Ten pioneer by mal mat v sebe BT... tak?e u?etri? za ten Parott... a na druhu stranu ten adapter nerie?... z vy??ích tried Pioneera by to malo vedet komunikovat priamo po CANe s origo ovladanim na volante...
Neviem... v?imol som si to u jedneho modelu raz.... DEH-5200 ale v pondelok asi napí?em priamo zastupcovy tu na SK ako to je.. či to vie priamo po CANe beha? a komunikovat s Origo ovladačom na volante... alebo to je myslene cez nejaky ich ovladač...
Niečo take vie vela značiek.. napr. na JVC som na?iel raz na ebay (odkaz vy??ie v tejto teme) cez nejaky adapter by vedelo komunikovat...
Niečo take vie vela značiek.. napr. na JVC som na?iel raz na ebay (odkaz vy??ie v tejto teme) cez nejaky adapter by vedelo komunikovat...
Grande Punto 1.3MultiJet (66kW) 6-Speed (Dynamic) - 26.10.2006
tak pokud jenom přes adaptér, tak to je zbytečný to hledat, pač adaptér stojí 2500,- http://www.ahifi.cz/adapter-pro-ovladan ... o-500.html ... no zkus se poptat a dej vědět ... já bych se mo?ná mohl zejtra zastavit tady ve fiatu, zda o tom něco neví ...Lipi píše:Niečo take vie vela značiek.. napr. na JVC som na?iel raz na ebay (odkaz vy??ie v tejto teme) cez nejaky adapter by vedelo komunikovat...
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
sak si kukni pioneer.sk je tam par radii co BY TO MALI vediet tiez sa musim spytat si to ide priamo na can. napr nieco lacne
DEH-4400B to ma v popise a stoji 123eur.
ja skorej asi http://www.alza.sk/pioneer-deh-6400bt-d300805.htm
DEH-4400B to ma v popise a stoji 123eur.
ja skorej asi http://www.alza.sk/pioneer-deh-6400bt-d300805.htm
Grande punto 3D 1,4 16v LPG StarJet sport 70KW/95HP cierna crossover
zostalo v rodine
aktualne
Bravo 2.0Mjet 121kw SPORT + xenony,parkovacie senzory,atd modra masseraty farba
zostalo v rodine
aktualne
jinak u nás na Bravo klubu se ře?ilo USB vstup přes AUX výstup a takhle do dopadlo http://fiatbravoklub.com/fiat/diskuze/i ... &id=735641 ... myslím si, ?e kdy? to ?lo na radiu z brava, tak by to mělo jít i na radio z GPčka, tak?e třeba někomu tohle pomů?e a udělá si to ...
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
no nakoniec som si priplatil a objednal toto
http://www.fusion.sk/katalog/product/38837/
http://www.fusion.sk/katalog/product/38837/
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
da s neakym adapterom.vobec ma to netrapi to ovladanie na volante. autoradio ma ovladac , bluetooth, sd kartu, 2x usb, iphone pripojku. bluetooth stream hudby atd. a ext mic. co viac chcet?
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne
Aha, tak?e si vlastně mů?e? přilepit ten dálkač na volant a hotovo1nekros1 píše:da s neakym adapterom.vobec ma to netrapi to ovladanie na volante. autoradio ma ovladac , bluetooth, sd kartu, 2x usb, iphone pripojku. bluetooth stream hudby atd. a ext mic. co viac chcet?

GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
- 1nekros1
- Profík
- Kontaktovat uživatele:
caute potreboval by som help. kde najdem kabel v ktorom ide 12v ked vlozim klucik do zapalovania? pretoze to chcem na radio.
cisto chcem len to ked vlozim klucik do zapalovania aby sa mi zaplo radio vytiahnem kluc radio sa vypne. KLUCOM DO POLOHY 1 otacat nechcem.
poradil by mi niekto pls? u viacerych som si to vsimol ze to tak funguje. lenze GP ma len 3 kable v zapalovani a potom este nieco (asi imobilizer) co ide z boku tam vsak je signal nie 12v
pls help
cisto chcem len to ked vlozim klucik do zapalovania aby sa mi zaplo radio vytiahnem kluc radio sa vypne. KLUCOM DO POLOHY 1 otacat nechcem.
poradil by mi niekto pls? u viacerych som si to vsimol ze to tak funguje. lenze GP ma len 3 kable v zapalovani a potom este nieco (asi imobilizer) co ide z boku tam vsak je signal nie 12v
pls help
zostalo v rodine
aktualne
zostalo v rodine
aktualne