Fiat Bravo
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
No a? Hore uvdene firmy dodavaju snad do vsetkych europskych aut. To nic neznamena... tyc riadenia bude asi tazko identicka s GP...Robo1.2 píše:sa nenechaj vysmiatstanley píše:asi nie, ked o tom nic nevedia.. okrem toho punto a bravo maju spolocneho akurat vyrobcu
jasne ze Punto a Bravo maju rovnakych dodavatelov. Otvor si kufor a pohladaj volake stitky. Magneti Marelli, Bosch, Valeo atd...
A kludne by som vsadil ze riadenie je tiez TRW
Fiat Bravo Sport 1.9 Multijet 110kW ( Maranelo red )
Skoda Felicia 1.3 MPI ( Dark Blue )
Nik nehovori ze tyc je identicka. U niektorych firiem mozes ocakavat vypadky kvality. Hlavne ked sa Bosch z nemecka presunul do azie nedavno......stanley píše:No a? Hore uvdene firmy dodavaju snad do vsetkych europskych aut. To nic neznamena... tyc riadenia bude asi tazko identicka s GP...Robo1.2 píše:sa nenechaj vysmiatstanley píše:asi nie, ked o tom nic nevedia.. okrem toho punto a bravo maju spolocneho akurat vyrobcu
jasne ze Punto a Bravo maju rovnakych dodavatelov. Otvor si kufor a pohladaj volake stitky. Magneti Marelli, Bosch, Valeo atd...
A kludne by som vsadil ze riadenie je tiez TRW
Ak mas Blue&ME Nav, mas vacsi displej ( asi o 1 cm vyssi ), ktory ma iny layout grafiky a troska inak rozmiestnene udaje. Obsahuje vpravo dole oblast, kde sa zobrazuju piktogramy navigacie.Robo1.2 píše:POZOR >
Zistil som ze Bravo ma tiez dve verzie multifunkcneho displeja!!!
Jeden je taky ako u GP[ten lepsi] , druhy je este kvalitnejsi [dot].
Kto vie aka vybava urcuje ktory displej dostanem?????
Ja mam v Brave len Blue&Me, to je ten mensi displej, ktory si spominal.
Kvalitou ( ak mas na mysli technologiu displeja a podsvietenie ) su identicke.
Hmm takze musim mat vybavu Emotion [alebo Dynamic za 17litrov dokupit BlueMe Nav] a este aj BlueMe Navigaciu teda doplatok za 7litrov??stanley píše:Ak mas Blue&ME Nav, mas vacsi displej ( asi o 1 cm vyssi ), ktory ma iny layout grafiky a troska inak rozmiestnene udaje. Obsahuje vpravo dole oblast, kde sa zobrazuju piktogramy navigacie.Robo1.2 píše:POZOR >
Zistil som ze Bravo ma tiez dve verzie multifunkcneho displeja!!!
Jeden je taky ako u GP[ten lepsi] , druhy je este kvalitnejsi [dot].
Kto vie aka vybava urcuje ktory displej dostanem?????
Ja mam v Brave len Blue&Me, to je ten mensi displej, ktory si spominal.
Kvalitou ( ak mas na mysli technologiu displeja a podsvietenie ) su identicke.
Zasa na to nikde neupozornuju, vcera som si stiahol manual k Bravu [v holandcine, takze kukam len obrazky]
Su tam mozne 4 palubne dosky.
Naposledy upravil(a) Robo1.2 dne čtv srp 16, 2007 19:17, celkem upraveno 1 x.
nie, kdeze.. aj ked nemas blue&me, mas ten zakladny displej.
4 mozne displeje su preto, lebo ak si vsimnes, 2 maju biele budiky ( verzia Sport, pozor, NIE paket sport! ) a 2 maju cierne budiky. Pri 2 typoch displejov to robi 4 kombinacie.
4 mozne displeje su preto, lebo ak si vsimnes, 2 maju biele budiky ( verzia Sport, pozor, NIE paket sport! ) a 2 maju cierne budiky. Pri 2 typoch displejov to robi 4 kombinacie.
Stanley Cize ak chcem ten fajnovejsi displej tak treba doobjednat BlueMe Navstanley píše:nie, kdeze.. aj ked nemas blue&me, mas ten zakladny displej.
Preco podla web konfiguratora si musim k BlueMe Nav za 6000 doobjednat autoradio s CD a MP3 za 15000Skk? Inak ma to nepusti dalej. Takze sa mi ta navigacia tajne predrazuje o 15tisic za autoradio s MP3?
Naco je potom BlueMe USB???Sak tam sa daju MP3 prehravat nie?
Nechcem autoradio za 15000

to je nejaka blbost, blue&me nav nema nic spolocne s mp3 radiom! jedine ak chces subwoofer ako ja, musis mat mp3 radio. Samozrejme, mp3 radio aj blue&me prehravaju MP3 NEZAVISLE, maju 2 rozne procesory na dekodovanie audia, cize urcite ak chces B&M nav kvoli displeju, mp3 radio nemusis kupovat, na 1000%!
okrem toho blue&me nav ma dalsiu vyhodu - mas tlacitko SOS na streche auta, keby daco
super vec, skoda, ze som si to neobjednal
okrem toho blue&me nav ma dalsiu vyhodu - mas tlacitko SOS na streche auta, keby daco

hmm tak ked budes mat cas tak si klikni v tom konfiguratore emotion a uvidis ze ta pusti dalej ked kliknes ten Nav a este tam odkliknes aj to radio tiez sa mi to nezda, a navyse davat 15litrov za MP3?? ani do GP som si to neobjednal - za take prachy? Bud je tam len iny firmware alebo pridanu nejaky chrobak za par korunstanley píše:to je nejaka blbost, blue&me nav nema nic spolocne s mp3 radiom! jedine ak chces subwoofer ako ja, musis mat mp3 radio. Samozrejme, mp3 radio aj blue&me prehravaju MP3 NEZAVISLE, maju 2 rozne procesory na dekodovanie audia, cize urcite ak chces B&M nav kvoli displeju, mp3 radio nemusis kupovat, na 1000%!
okrem toho blue&me nav ma dalsiu vyhodu - mas tlacitko SOS na streche auta, keby dacosuper vec, skoda, ze som si to neobjednal