Fiat Bravo
Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
No ta spotreba T-jetu : 8,6l neni neviem co... Jarous1 si pisal ze bravo dostalo 5 hviezdiciek za spotrebu no a vyrobca udava 7,1l tak trocha rozdiel je pravda ze tam sice bolo zapocitane aj dynamicke meranie ale aj tak sa my to zda vela... inac vo vrchnom prispevku si napisal ze ma T-jet 0-100:8,4s a dole kde sa porovnava aj M-jet si napisal 8,8s...co je rozdiel skoro 0,5s ...ale si myslim ze ten udaj 8,8s je asi ten skutocny ....
To proto, ?e ty první hodnoty jsem psal z paměti a evidentně jsem se sekl.brano1242 píše:No ta spotreba T-jetu : 8,6l neni neviem co... Jarous1 si pisal ze bravo dostalo 5 hviezdiciek za spotrebu no a vyrobca udava 7,1l tak trocha rozdiel je pravda ze tam sice bolo zapocitane aj dynamicke meranie ale aj tak sa my to zda vela... inac vo vrchnom prispevku si napisal ze ma T-jet 0-100:8,4s a dole kde sa porovnava aj M-jet si napisal 8,8s...co je rozdiel skoro 0,5s ...ale si myslim ze ten udaj 8,8s je asi ten skutocny ....

ale vsetci sme to davno vedelinal píše:120 k pride do predaja az v novembri. rozdiel v cene s 150 nie je az tak velky, preto nie je nad cim vahat.
pockajte do autosalonu v nitre! zlava sa nasklada pri fiatoch az na 10%...
nic ste nevideli a necitali...
Fiat Bravo Sport 1.9 Multijet 110kW ( Maranelo red )
Skoda Felicia 1.3 MPI ( Dark Blue )
Re: T-Jet 150CV vs Mjet 150CV
akeho smraducha? videl si Mjet vobec zadymit?Robo1.2 píše:neviem ake seriozne su tieto data ale ja to rikal ze to TJET je asi lepsi motor ako MJET z hladiska rozpohybovania s bravom. Zda sa ze 150k TJET ostava moj favorit. Nevidim dovod preplacat za smraduchaJarous1 píše:T-Jet: 0-100: 8,8s; 0-160: 23,4s ; max: 204,560 ;pru?nost na VI: 70-100: 9,5s; 70-120: 15,5s,prům.spotřeba včetně dynamických testů: 8,6.
MJET: 0-100: 9,2s; 0-160: 26,8s; max: 204,443; pru?nost na VI: 70-100: 10,3s; 70-120: 17,2s, prům.spotřeba včetně dynamických testů: 7,5.![]()
![]()
.

No hej ale rozdiel 150 tisic je pre mna tiez dost vyznamny. Radsej ho prejazdim a predovolenkujem. Nemyslim ze by fiat bol ako celozivotna investicia kde sa oplati preplacat dealera. Sak si videl ze na tom tvojom aute maju dalsich 100litrov po tom co ti uz velkodusne zlavili 100litrov. Pri aute co bude stat na sidlisku vacsinu jeho casu je to bezpredmetne ist do smraduchastanley píše:akeho smraducha? videl si Mjet vobec zadymit?Robo1.2 píše:neviem ake seriozne su tieto data ale ja to rikal ze to TJET je asi lepsi motor ako MJET z hladiska rozpohybovania s bravom. Zda sa ze 150k TJET ostava moj favorit. Nevidim dovod preplacat za smraduchaJarous1 píše:T-Jet: 0-100: 8,8s; 0-160: 23,4s ; max: 204,560 ;pru?nost na VI: 70-100: 9,5s; 70-120: 15,5s,prům.spotřeba včetně dynamických testů: 8,6.
MJET: 0-100: 9,2s; 0-160: 26,8s; max: 204,443; pru?nost na VI: 70-100: 10,3s; 70-120: 17,2s, prům.spotřeba včetně dynamických testů: 7,5.![]()
![]()
.
) Okrem toho MJet je overeny motor s dobrou spolahlivostou. Predsa len benzinove turbo je daleko nachylnejsie na poruchy ( aj ked dufam, ze Fiat tu vsetkym vytrie zrak ) a rozdiel spotreby pri 60tkm rocne uz je dost vyznamny.

Spolahlivost to je ina pesnicka, osobne si myslim ze na Brave bude najspolahlivejsi prave ten MJET. No a s TJETom tam jeden "moderator" na autorevue provokuje ze maju vazne poruchy
Predstavte si Dr.Bubu sa zacal pchat do fora o Brave

neviem odkial mas ze benzinove turbo je daleko nachylnejsie na poruchy? Benzinove turbo napriklad nema premennu geometriu lopatiek a preto je jednoduchsie, nie ?
Benzinove motory maju vyssiu teplotu vyfukovych splodin, pracuju vo vyssich otackach, preto su vseobecne menej spolahlive ako diesle.. Ale samozrejme kazdy motor ma svoje slabe miesta. Co sa tyka k teme magorov na autorevue, nema to zmysel komentovat.. Taraju o niecom, co nevideli ani z dialky.
ja mam tiez z grifu, ale zatial nikto nevolal. Mozno to je len pri benzinoch.. Blinkre nastavit asi jednoducho nepojdu, tiez mi chvilku trvalo si zvyknut.bandit píše:ozaj, da sa niekde zvysit hlasitost blinkrov? su strasne potichu, niekedy si ani nevsimnem a blikam