TIEZ RIADNA DIVOCINA

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan
Pochybuji, ?e Novitec dělá nehomologované doplňky.[/quote]Du?an píše:[quote="Colin"pěkný, taky jsem koukal na nějaký věci od novitec, ale nevím, jestli jsou homologovaný, ale jinak nejsou ani moc drahý
Spoilery se dnes lepí, tak by se zárukou neměl být problém (Colin píše:Tak?e si myslím, ?e jediný co by ?lo za spoilery ... jsou přímo od fiatu nebo od MS design, proto?e mi prodejce říkal, ?e to budou taky nabízet.
tak to si jen myslí?, jak říkám, obyčejná výměna ?árovek do předních světel mě stála dost vysvětlování.Du?an píše:Spoilery se dnes lepí, tak by se zárukou neměl být problém (Colin píše:Tak?e si myslím, ?e jediný co by ?lo za spoilery ... jsou přímo od fiatu nebo od MS design, proto?e mi prodejce říkal, ?e to budou taky nabízet.)
Já chtěl původně kola přímo od nich, prodejce řekl, ?e jsou zbytečně drahý, tak jsme si vybral sám jiný a pak jsem mu to řekl, prý nebude problém. ?el jsem se objednat teda na servis, aby mi je tam hodili a ten servisman mi řekl, ?e ztratím záruku na bla bla bla (u? nevím, co mi přesně říkal). Tak jsem mu řekl, ?e si teda objednám jejich kola, ale to mi taky řekl, ?e ztratím záruku, kdy? to nemám v TP.Tommy píše:Nevim, co říkali Tobě, ale mě v sevisu neřekli ani slovo na ta kola a nemam je ani v TP!