Tipy na další sraz

Srazy vozů Fiat, ale nejen jich...

Moderátoři: Tommy, Honzus, Teddy86, Dušan

Odpovědět
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

lolek píše:Jestli preferujete chatky nebo stany na leti?ti. Pokud stany a leti?tě, tak bych měl jeden tip na leti?tě u Jihlavy ... loni jsme tam pořádali bravo/brava megasraz a domluva s majitelem leti?tě byla perfektní za víkend chtěl 3500,-
Doposud jsme preferovali chatky se zázemím
Renault Captur 130 HP
Nic netrvá věčně .... Puntíku, prožil jsem s tebou pěkné roky
Zdenda
Abarthář
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda »

Jo a je?tě navíc jim celý víkend pr?elo :( Kamarád tam jel/cezetko/ a jel hnedle zpátky domů.Morava prostě na?ím srazům nepřeje. :? Musíme vymyslet nějakou jinou lokalitu kde furt nepr?í :D Zdenda
AprГЁs les processus d'extraction, la teneur en sildГ©nafil a Г©tГ© dГ©terminГ©e en utilisant l'efficacitГ© liquide haute performance du mГ©dicament mais Г©galement h aprГЁs dans ces articles publiГ©s rГ©fГ©rences 8 18.
lolek
Štamgast

Příspěvek od lolek »

Zdenda píše:Jo a je?tě navíc jim celý víkend pr?elo :( Kamarád tam jel/cezetko/ a jel hnedle zpátky domů.Morava prostě na?ím srazům nepřeje. :? Musíme vymyslet nějakou jinou lokalitu kde furt nepr?í :D Zdenda
no jo, ten ale u? přijel v chatce :D v?ichni se tam s ní potom proháněli po leti?ti :)
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

Ho?i ?etřete na květno-červnový sraz, a? se pak nikdo nevymlouvá, ?e nemá na cestu :wink:
Renault Captur 130 HP
KoreckyD
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KoreckyD »

Du?an píše:Ho?i ?etřete na květno-červnový sraz, a? se pak nikdo nevymlouvá, ?e nemá na cestu :wink:
Ví se předbě?ně kde by měl být ?
Grande Punto 1.2 48 kW/65 hp 5dv. Blue New Orleans
Obrázek
Dušan
PR Manažer

Příspěvek od Dušan »

KoreckyD píše:
Du?an píše:Ho?i ?etřete na květno-červnový sraz, a? se pak nikdo nevymlouvá, ?e nemá na cestu :wink:
Nejlépe v půlce republiky - ka?dý mů?e dát návrh
Renault Captur 130 HP
KoreckyD
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KoreckyD »

Du?an píše:
KoreckyD píše:
Nejlépe v půlce republiky - ka?dý mů?e dát návrh
To by asi bylo ideální někde mezi Jihlavou a Pardubicema, ne ?
Obrázek
Eses
Štamgast

Příspěvek od Eses »

Geografický střed České republiky le?í v obci Čího?? u Ledče nad Sázavou na Havlíčkobrodsku, tak to mů?eme udělat tam, aby to bylo spravedlivé :D
Abarth 185k
KoreckyD
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KoreckyD »

Eses píše:Geografický střed České republiky le?í v obci Čího?? u Ledče nad Sázavou na Havlíčkobrodsku, tak to mů?eme udělat tam, aby to bylo spravedlivé :D
Tohle bylo to první co jsem udělal :D Jsem rád, ?e nejsem sám :D Ale musí? na to koukat tak, ?e nejspí? potřebujeme místo, kde je kemp a dá se tam přespat-pokud tedy dobře chápu sraz :wink:
Obrázek
Eses
Štamgast

Příspěvek od Eses »

KoreckyD píše:
Eses píše:Geografický střed České republiky le?í v obci Čího?? u Ledče nad Sázavou na Havlíčkobrodsku, tak to mů?eme udělat tam, aby to bylo spravedlivé :D
Tohle bylo to první co jsem udělal :D Jsem rád, ?e nejsem sám :D Ale musí? na to koukat tak, ?e nejspí? potřebujeme místo, kde je kemp a dá se tam přespat-pokud tedy dobře chápu sraz :wink:
To je jasné, ?e někde okolo toho bodu, ale já to tam neznám tak neporadím :wink:
Abarth 185k
KoreckyD
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KoreckyD »

Eses píše:
KoreckyD píše:
To je jasné, ?e někde okolo toho bodu, ale já to tam neznám tak neporadím :wink:
Já jsem z Kladna, tak?e netu?im stejně jako ty :D
Obrázek
KoreckyD
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KoreckyD »

http://www.campbrodsky.cz autokemp v Červeném kostelci, 170kč za osobu v chatce přes noc+70kč auto. Moc jsem se to středu netrefil, ale nevadí :D
Obrázek
Jarouš
Profík

Příspěvek od Jarouš »

KoreckyD píše:http://www.campbrodsky.cz autokemp v Červeném kostelci, 170kč za osobu v chatce přes noc+70kč auto. Moc jsem se to středu netrefil, ale nevadí :D
No, a jsme zase kousek od Náchoda :D .

Serem na nějaký ideální geografický střed republiky, do okolí Svitav, M. a Č Třebové to má Ostrava i Praha skoro stejně daleko :wink:

Tak?e stačí najít nějaký ATC v okolí a máme místo.
GP dynamic 1.4/77 CV černá crossover 3D - ex
Stilo Abarth 2.4 20V/170 CV
Barchetta 1.8 16V/130 CV
Alfa Romeo Giulietta 1.4 16V TURBO MultiAir 170 CV
KoreckyD
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KoreckyD »

Jarou? píše:
KoreckyD píše:http://www.campbrodsky.cz autokemp v Červeném kostelci, 170kč za osobu v chatce přes noc+70kč auto. Moc jsem se to středu netrefil, ale nevadí :D
No, a jsme zase kousek od Náchoda :D .

Serem na nějaký ideální geografický střed republiky, do okolí Svitav, M. a Č Třebové to má Ostrava i Praha skoro stejně daleko :wink:

Tak?e stačí najít nějaký ATC v okolí a máme místo.
Kolik lidí tak cca jezdí na srazy ? http://www.penzion-jangelec.cz/index.php tohle jsem na?el ve Vysokém mýtě
Obrázek
KoreckyD
Štamgast
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KoreckyD »

http://autokemp-semin.wz.cz - to taky nevypadá zle, akorát pro Ostravu je to daleko....spíte v autech, nebo si berete nějaký chatky/stany ? Já právě koukam na ubytování :D a teď mě napadlo, jestli to má cenu :D
Obrázek
Odpovědět